Sitemizdeki Gaflar

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Evet arkadaşlar gecenn köründe ben ve Kenan İnan uyumayıp özellikle yazın transfer topicinde yapılan gafları,söylenen komik sözleri bulduk çıkardık elimizden geldiği kadar.Okurken eğleneceğinizi umarım.Kimsenin şahsıına bir hakeret yada ezmek değil sadece gülüp,eğlenmek amacımız.Kendi gaflarımızda var merak etmeyin. :)

Bu konuyu açmama izin veren Murat abime de teşekkürler.
 
Ahmet Arif.
Keşke Mehmet Yağmur'u kaptırmasaydık. Cüneyt gerçekten çok üstün yetenekleri olan bir oyuncu. sahayı görüş açısı mükemmel. şutları çok iyi ancak baskıya karşı zorlanan ve savunma yapmayı sevmeyen bir oyuncu. Mehmet Yağmurun hem savunması hem de hızlı hücumu ile takıma daha fazla dinamizm katacağını düşünüyordum

Ömer H.


Cüneyt'i alıp Mitchell'ı yollamak hangi akla mantığa sığıyorsa artık.. Savunma yapan, top kapan, etkili penetreleri olan ve hızlı hücum oyununa yatkın, şutu makul derecede bir guardı yollayıp, yerine artık dizleri bitmiş, savunma babında tam bir felaket olan, baskıya top getiremeyen, oyun dahi kuramayan, önünde kolları azıcık uzun bir adam olduğunda dahi uzuna bile pas indiremeyen bir guard aldık. İstediği kadar şutu olsun. Şu koca senenin Efes adına berbat olmasının başlıca sebebi, hemen bir sene önce o çok güzel oynadıkları şut setlerinden bir tane bile oynayamamış olmaları.. Niye mi? Cüneyt efendi oyun kuramıyor çünkü karşısında Tutçu Açık kadar kötü bir savunmacı olsa bile.

Ahmet Arif.


Yazılanalara şöyle bir bakdım da gören de lebron James'i aldık zannedecek. Arkadaşlar ekmeğini taştan çıkaran bir oyuncu vardı efes'de. reggie cross. şutu yoktu. yetenekleri sınırlıydı. Ama mücadelesi ile iyi işler yapardı. gaines de o tarz oyucnulardan. o tarz oyuncuları ben çok severim ama o oyuncular artık avsat takımlarda iş yapıyor.
Ciddi hedeflere o yabancılarla kavuşmak mümükn değil. yaabcnı sınırlaması olmasa kabul edilebilir ama yabacnı sınırlaması olan bir ortamda ciddi hedefler konuyorsa hem iyi yerli

oyuncular ve hem de sınırlı yabancı kontenjanının dqaha üst düzey oyuncualrla doldurulması gerektiğini düşünyorum. şu dacka'da m. ansley vardı. Onun şutu olmayanı olarak da Gaines'i tarif etmek mümükn. Fransa'da ne yaptığını bilmiyorum ama dubai sports sayesinde uydudan ispanya lig ve kupa maçlarını seyredebiliyorum. Bizim Cemal'in biraz yetiştikten sonra ulaşabileceği oyuncu düzeyi. şutu olmayan ama mücadele eden, yetenekleri vasat oyuncu. CSKA'ya karşı oynarken de seyretmiş olmalısınız. maçı seyredenlerin aklında bile kalmamış olmalı. Çok iyi bir kadroda pis işleri yapar. Hüseyin alındıysa ve iyi bir 2-3-4 alınacaksa o zaman 5. yanacı olarak tamam diyelim...Ama göbek atmak için fazla hızlı davranmıyor muyuz?
 
Fatih Hısım

Yunus Cankaya'yi Banvit kapmis. bize gelmesini cok isterdim. bence ligin en yetenekli ve gelecek vaad eden oyuncularindan.

Kenan İnan

Benim sıralamam
Solomon - Avery - El Amin - Wright - Dalmau



Taner Atıl

yine transfer dönemi ve yine çok aciz bir gs yönetimi hem futbol hem basketbolda. efes veya ülkerden transfer yapmayacağımıza göre neyi niçin bekliyoruz


malum site :D

İşte Transfer Borsası


Türk Telekom: Jeff Trepagnier (temasta)-Michael Wright (anlaşıldı)-Marcus Brown (temasta)-Kaya Peker (temasta)-Ender Arslan (temasta)


Mersin Belediyesi: Ersin Görkem (temasta)-Polat Kocaoğlu (anlaşıldı)-Ömer Kahyaoğlu (anlaşıldı)


Bandırma Banvitspor: Derya Yannier (anlaşıldı)-İnanç Koç (anlaşıldı)-Ümit Sonkol (anlaşıldı)-Yunus Çankaya (anlaşıldı)

Gs Cafe Crown: Marcus Slaughter (temasta)-Jan Jagla (temasta)-Ender Arslan (temasta)-Hüseyin Beşok (temasta)-Marque Perry (temasta)


Efes Pilsen: Engin Atsür (temasta)-Daniel Santiago(temasta)-Tufan Ersöz (temasta)

Beşiktaş Cola Turka: Serhat Çetin (temasta)-Hakan Köseoğlu (temasta
 
Gökçe

Beyler size bir isim söylüyorum.Bu adam gelirse kimse şaşırmasın.Gökçe dedi dersiniz.

Charles Smith.Eski Efes'li.Bu sene Real Madrid'de oynadı.Benden söylemesi.Kaynak sormayın! Çünkü bu bir duyum.Ama gelirse de elimden öpersiniz ona göre.

Ömer H.

Murat Kaya ile yollarımızı ayırmışız, kendisi Beşiktaş ile anlaşmış.

Ömer H.

Ö. Çiçekoğlu'ndan bayan takımı haberlerini alacaksın Eyüp abi, Murat Kaya gitti.

Ardacım benim ve X Murat abinin aldığı bilgi dahilinde Murat Kaya takımdan ayrılmıştı, bunu gündeme getiren de benim.


Hüsnücal Ardil

tblforum şuana kadar gerçekten yayınclığıa aykrıı hiçbir davranışta bulunmadı.
g yerinede 6 yazmalarının kasıtlı olduğunu kesinlikle zannetmiyorum.Tblforum şuanda Türkiye'nin en iyi haber portalı olma yolunda ilerliyor ve bu yolda böyle engeller teşkil ederek bu haber sitesinin önünü kesmeyelim.Ben buna canı gönülden galatasaray sevgisi ile ölen bir insan olarak Tblforum a sonsuz inanarak saygı gösteriyorum



Alen Hekimbaş


Bilmiyorum ne yapılmaya çalışılıyor ama eğer transfer dönemini Owensı alarak kapatıyorsak yazık aylarca doğru dürüst transfer yapılacak diye bekeleyen taraftara
 
Volkan Ozger

yazık green sucu neydı derler bu sefer murat hoca bızı uzdu baska lafa gerek yok he cok saglam 3 numara alınıcaksa oyuzden bu adam alındıysa oke ama bu transferle transferı bıtırdıysek tek kelıme yazık

Sercan Özbek

Evt gerçektende yazık bu mu bizi bir üst seviyeye çıkarcak,iyi bir oyuncu olabilir ama daha iyisini alamazmıydık.Zaten bizim bütün oyuncularımız iyi belli bir kalitesi var hepsinin ama yıldız değiller (Hüseyin dışında) , bize yıldız , takımı bir üst seviyeye taşıyacak oyuncu gerekiyordu.

Ahmet Ari.

Hay bin kunduz. Anlayan varsa beri gelsin. Gaines'in vasatı. Tamam gaines'i yedeklemek mantıklı ama burada bas bas bağırıyoruz şutör bir oyuncu lazım diye. illa alba'dan alacaksan dijon thompsonu al abri. hem 3 hem zorlama 4 oynar. Bence lüzumsuz bir transfer olmuş. 3 numaraya adam şart. Owens'a da bol şut çalıştıralım.

Batuhan Varolsun

5.yabancı da alınsın , şart oldu.

Owens istediğimiz seviyede değil.

Malum site

İlgilendiğimiz oyuncular :

Slaughter , Ümit Sonkol , Muratcan Güler , Ümit Türkoğu ...

Eyüp bey ( sinirli bir anı ) :D

başlarım böyle işe tufan gidiyor murat gidiyor ne bu ya bunların bizle sözleşmesi var nereye gidiyorlar!!!
sonra efes'in biz paf takımımıyız her istediğini alacak???
lütfen aklımızdan her geçeni foruma Yazmayalım komik oluyor!!!!
yada karar verelim bizde aciz başkanda seneye şampiyonluğamı oynuyoruz yoksa yine 4. lük iyimidir????
 
Deniz baskın


cüneyt ile brown asla yanyana oynamaz...dee turnikeyi bırakırken cüneyt yarı sahayı geçemez.karakteleri çok farklı.şayet avery de öyle...dee brown set hücumunda iyi değil .gördüğüm kadarıyla öyle ligimizdeki her guarddan 2-3 kademe üstün filan da değil

Eyüp yıldız

Cafe crown sponsorluğu doğruysa ben bir daha hiç bir maça gitmeyeceğim!!!
ben bu kadar onursuz bir yönetim görmedim!

Fatih Hısım
birde Brian Greene'i yollamak ile büyük hata yaptik gibi geliyor. o gittiginden beri mac kazanamiyor takim.

Malum site

Türk Telekom: Jeff Trepagnier (temasta)-Michael Wright (anlaşıldı)-Marcus Brown (temasta)-Ender Arslan (temasta)

Efes Pilsen: Engin Atsür (temasta)-Tufan Ersöz (temasta)-Cevher Özer (temasta)-Murat Didin (temasta)


Mersin Belediyesi: Ersin Görkem (temasta)-Polat Kocaoğlu (anlaşıldı)-Ömer Kahyaoğlu (sakatlığı nedeniyle vazgeçildi)-Erdem Türetken (temasta)-Cihad Şahin (temasta)

Galatasaray Cafe Crown: Marcus Slaughter (anlaşıldı)-Jan Jagla (temasta)-Hüseyin Beşok (temasta)-Ender Arslan (temasta)-Muratcan Güler (temasta)-Murat Kaya (ayrıldı)-Gerald Fitch (ayrıldı)

Beşiktaş Cola Turka: Serhat Çetin (temasta)-Hakan Köseoğlu (temasta)-Ergin Ataman (temasta)-Donnel Harvey (ayrıldı)

Casa Ted Kolej: Marques Green (ayrıldı)-Ersin Görkem (temasta)

Fenerbahçe Ülker: Ermal Kurtoğlu (temasta)-Kaya Peker (temasta)
 
Onur Sezgin
Bu Dee Brown tam bir soytarı.NBA oyuncusu olduğuna eminmisiniz.geçen yıl utahın en az 10 maçını izledim NBA TV de adı hiç aklımda kalmamış.1.83 lük basketçi mi olur zaten.gazetede görünce transfer haberini aklıma ilk olarak 1.83 lük oyuncu olmaz geldi.

Bayram Kurtulmuş

Fenerbahçe yine her alanda transfer şova başladı.. söyleyecek söz bulamıyorum...böyle bi yönetimi hala görevde tutmamız bizim ayıbımız




fenerbahçebasket.comdan alıntıdır
Galatasaray Cafe Crown dağılmaya başlıyor gibi. Murat Özyer ile de yollar ayrılabilirmiş. Bütün yabancılar da gidici gibi ve şu ana kadar pek hamle yapmadılar gibi. Büyük ihtimalle Slaughter ve Perry Galatasaray'deymiş ama bu sezon da hedef büyütemeyecekler gibi

malum site

Galatasaray Cafe Crown: Marcus Slaughter (transfer edildi)-Jan Jagla (temasta)-Hüseyin Beşok (temasta)-Ender Arslan (temasta)-Muratcan Güler (temasta)-Murat Kaya (ayrıldı)-Gerald Fitch (ayrıldı)-Can Akın (temasta)-Brian Boddicker (temasta)

Sebati Ladikli (murat kaya için dio)

abicim ayrıldı alla alla ne kadar garip yani : )


şoyle bir sorun var arkadaşım biz yazıyoruz konu oluyo konu olduu için biz yazmıyoruz : ) bunu anlayabileccek misin


abi hatasız allah

bizce %99.9

Hakkı Balkancı
dee dışındaki yabancılarımız fiyasko...dixon gibi bir oyuncu ve çok iyi bi 3 numara bu takımı bi yerlere götürür ama finale götürürmü bilemem....

Ömer ( Murat?ın gittiğini zorla ikna etmeye calısırken )
Biraderim, okudum o yazıyı. Ancak oyuncunun sence doğruyu söylememiş olma ihtimali yok mu?
 
Anıl aksac

Galatasaray Cafe Crown, Pınar Karşıyaka'dan Mehmet Yağmur ile anlaşmaya çok yakınmış.

Mersin BŞB ise Polat Kocaoğlu'ndan sonra Daçka'dan Erdem Türetken ile de imza aşamasına gelmiş

Eyüp Bey

EFES, ÜLKER, TELEKOM, BJK, BANVİT bu takımların hepsi çok güçlü kadrolar kuracaklar ve biz hala elle tutulur bir şey yapmadık umarım geçen seneyi aramayız!!!!


Malum site

Gelenler ve Kalanlar: Marcus Slaughter (Pınar Karşıyaka)-Erdem Türetken (Darüşşafaka)-Mehmet Yağmur (Pınar Karşıyaka)

Gidenler: Gerald Fitch

Temasta Olunanlar: Jeff Trepagnier-Mike Jones


Eyüp Yıldız

f.solak fb'ye gidebilirmiş tanjeviç cok istiyormuş!!
kendi adıma kalmak istemiyorsa gitmesine üzülmem

horace jenkins'i transfer edebilsek çok faydalı olacağını düşünüyorum!


http://www.youtube.com/watch?v=UC59ZtxxErs
Leon Rodgers ( Eyüp ağabeynin çok istediği adam :D

Burak Barut
Şu saate kadar Ahmet Arif abinin yazısını okumak için bekledim oyuncu için en gerekli bilgileri bulacağından şüphem yoktur.Bu yorumlardan sonra Murat Hoca'nın yaptıklarına anlam verememeye devam ediyorum.Beklentilerin dışında işler yapmaktan zevk alıyor sanırım

Eyüp Bey
GODO'YU bekler gibi bekliyoruz....
Godo anlamı:
sen hep geleceğini ve her şeyin birden değişeceğini ve mükemmelleşeceğini zannederek beklersin ama o hiç gelmez.
sen yinede hep beklersin böylece hayat akıp gider..... :)
 
Volan Özger
gereksız transfer bence cok daha iyisi alınabılırdı sadece avery için yapılmıs 1 de murat hoca ıkılı oyun ogretmemek için almıs her halde bunlar nasıl olsa ıkılı oyunları ezber demıs yazık sımdı sormazlarmı green sucu ne idi owens dan daha mı kotuydu die sorarlar yazık valla beklentıye sokup bizleri sonra hangı akla hizmet ederek alınmıs 1 trasnferdır merak edıyorum kı green yolladıgında murat hocayı savunan nadir ınsanlardan bırıydım daha iyisını getırecegını dusnuyodum ınsanın akılan 1 de su gelıo dee verılen para dan acık olucagı için bu green yollayıp daha ucuzu olan owens geldı diede dusunılebılır

Onur Uncu

Çok garip işler yapıyoruz çok.Ne zamandır önceliğimiz 3 numaraydı,gittik 1-4 aldık son hafta.Dış şutunun olmaması çok kötü.Nasıl bir rotasyon oluşturacağımız konusunda en ufak fikrim yok.Avery tartışılıyor,5. yabancı olayı tartışılıyor.Bu belirsizlik de beni fazlasıyla bozuyor

Emre Özdoğan

Öncelikle hoşgeldin diyorum Owens'a fakat kendi adıma pek sevindiğimi söyleyemem. Eğer Greene'in yerine alındıysa Owens bana göre yanlış yapıldı

Ahmet Arif

Çözüm: kalmadı. 5 yabancı kullanılsa da bir çözüm oyuncu yollamadan mümkün değil gibi. gaines ya da owens yollanır dışardan şut sokabilen bir p.f alınır ve skorer, şutör bir s.f alınır. bu yapılamyacağına göre bari şutör skorer kısa bir forvet ile anlaşabilsek.

Fatih Hısım
Owens'a o sallasin misali. ama bu oyuncu gercekten cok bencilmis. yani topu alinca kolay kolay vermiyormus bir daha. gereksiz gereksiz zorluyormus (tam sevmedigim tipik amerikali oyun tarzi) ve milletin tepesini attiriyormus. sezon icinde Alba taraftarlari arasinda bir sürü anti Avery'ci ve anti Owens'ci türemis. ama baktigimiz zaman bunlar takimin en skorer oyunculari. yani benim kanaatime göre Owens a avrupa basketbolunu ve iceriye drive edince disariya assist yapmayi ögretmesi gerekiyor. yoksa isimis is. bence transferlerin hepsi cok riskli.

Ömer H.

Arda EZER yazdı:
Cuneyt ERDEN 1 yıllıgına Galatasaray' da. Uzun zamandır begendigim ve Galatasaray' a gelmesini cok istedigim bir isimdi. Gecen sene Efes Pilsen' de cok basarılı oldugunu söylenemez ama yine de Turkiye sartlarında kalburüstü bir PG.

Hayırlısı olsun
------------------------------------------------------------------

Abi bari sen yapma, neresini beğeniyorsunuz Mitchell varken..
 
Fıray Aydın
Fatih Hısım yazdı:
Umarim en azindan Apodaca kadar etkili olur. Eger ondan kötüyse fazla is yapamayiz.

apodaca kadar etkili olsa şampiyon oluruz yalnız bu takımın üstüne bi de apodaca kadar etkili bi oyuncu..

Kerem Ersuna

Süper bir takım kurduk, takımda 6 tane 1-2 numara var, 6 tanede 4-5 numara var ama inatla söylenen bu takımın 3 numaraya ihtiyacı olduğu, bu adam bolluğunda 1 tane 3 numara alınmadı...Tek kelimeyle yazıklar olsun!!!

Ahmet Arif

Cüneyt savunma yapmayı sevmez ve yaşı ilerledikçe savunmaya yönelik sevgisizliği artıyor.

Burak Barut

Bu takım bizi vezir değil REZİL eder

Mehmet Ali Goksen

Yazıklar olsun yazıklar olsun o paraya yazık , o adamı izleyenler olumlu not verenlere yazık..
Sakın ilk maç bu kadar kötü oynanamaz demicem... şunu söylicem...
Bizde bir 4 numara var .Adı : Charles Gaines bu adamı kim getirdi yaaa , çok mu aradık bu arkadşı...yazık nasıl bir se
serbest atış kullanmak yazık, yaaa 70 yaşındaki annanem gibi atıyo tek el yaaa bu nasıl bir sitil inanamadım..Fatih Solak'ın 3lükleri bile ondan daha iyi , birde bu oyuncu kadromuzda şampiyonluga gidilecek.....Brian Greene NEREDE ..??? Gines'den daha iyi olduğu bariz belli zaten bu maçı izlemesekte...birde şampiyonluga oynuyoruz şampiyon
şampiyon olucaz diyoruz... bırakın beyler böle kendimizi kandırıyoruz... adam serbest atış atmaktan heberi yok yaaa şok oldum resmen... ,

Yazık...

Burak Bora

Gaines resmen sol eli cepte oynuyor..O nasıl serbest atış stilidir anlamadım gitti..İzlemeden yorum yapmak belki önyargı ancak Gaines mı Greene mi derseniz Greene derim..Tabi Greene'in şut stili hakkında hiçbi fikrim yok ama tek elle üçlük atmıyordur herhalde..
 
Mehmet Ali Goksen


Yaaa böle bir serbest atış zihniyeti serbest atış kullanan haytımda görmedim.. ve İsmet Badem'de şaşırdı...kendiside bir isim zikretti o zamandan beri hiç görmemiş olmalıki şaşkınlığını gizleyemedi..Greene gelirsek..abi böle serbest atan oyuncucu olmaz olsun derim
takıma eleştiri bende kabul etmiyorum.. takıma kanımca ilk 5 hafta veriyorum... şimdilik zaman ihtiyaç var.. ama Gaines'e yol veriyorum..

Fatih Hısım

Bizim murat hoca sakın Bucksa koç olarak temelli gitmesin adam galatasarayı filan unuttu.Ya fırtına öncesi sessizlik yada geleneksel olan sessizlik ligin başlamasına bir hafta kala bozduğumuz sessizlik hadi hayırlısı ola bakalım

Burak Barut

Murat Özyer=Ahlar vahlar içindeyim hocam.Böyle mi konuşmuştuk böyle mi olacaktı.HAni göstereceğin kadroyla akın akın Ayhan Şahenk'e koşup ve sığmıyoruz diye bağaracaktık.Belkide bir anlık sinirinle takım 1 hucümda 7 sayı yedik ve maç koptu,

Fatih Hısım
hakkatten Burak Sezgin'i tutsak bari takimda. en azinda dis sut tehdidi var. dis sut cok cok önemli günümüz basketbolunda. olmasza olmaz

Emre Özcan
Cüneyt bir point guard için gerekli olan doğru karar verme yeteneğine maalesef sahip değil.. Ama bunun yanında benim kendisine karşı olmamda en büyük etken savunmasının yerlerde sürünmesi.

Cüneyt Erden bu takımda 10-15 dakikadan fazlasını almayacak
2-Şutör, kaliteli bir 3 numara mutlaka gelecek.. (İyi savunmacı olmayabilir)
3-Charles Gaines eğer mümkünse gidecek, yerine Gaines gibi undersized olmayan kaliteli bir 4 numara gelecek..

Mert yiğit Kazan

Erdem türetkeni aldık transferin %50si bitti bnce...


Utku Oğul

Charles Gaines ! Bir 4 numara ribaund kovalayacağı anda nasıl ağzını 35 cm . açabilir . İstatistiklere bakmadan konuşuyorum bu maç için , belki sayısal olarak fazla ribaund almış olabilir ama bilinçli ribaundlar olduğunu sanmıyorum
 
Ayrıca şu 3 yazıyı da koymak istiyorum gaftan çok övgüyü hak ediyor.

Ünsal

Türk oyuncu almaya da gerek yok zaten, bir tane zihinsel olarak güçlü büyük balık yeter... Bu işin çözümü çok basit, 2 tane go-to-guy bulacaksın, yanına her işi biraz yapan bir uzun koyacaksın, yanlarına da bir veya 2 tane uzun sreler şampiyonulk mücadelesi yapmış, efes'e karşı sahaya mağlup başlamicak olgunlukta adam koyarsın, geri kalan malzeme zaten var....

Ne kadar da doğru analiz ! Şuan anlatılan takıma çok yakınız !


Ünsal

Şimdi , öncelikle Cüneyt'i geçirdiği kötü sezondan ötürü ufak görmüşsün Ömer biladerim, Allah kısmet ederse sene sonunda yanılmaktan zevk alırsın.

Şimdi öncelikle, bu yıl hedefin şampiyonluk olmadığını görmek gerek , hedef maksimum final olur. Zira, maratonlu serilerde , ufak bütçeli bir takım için hem Efes'i hem Fener'i elemek zor. işler iyi giderse birinin elenebilir olması daha ciddi bir olasılık. yani o nedenle Cüneyt'i bir Euroleague transferi olarak değil , Uleb cup takımı transferi olarak görmek gerek.

Mevzuyu ikiye ayırmak istiyorum , izninizle saha içi ve psikolojik olarak. Öncelikle bir Uleb takımı, son 2 yılını Euroleague de geçirmiş , Avrupa tecrübesi çok yüksek bir gardı , tahminimce makul -200 bin dolar civarı , emin değilim ama- bir fiyata takıma katmıştır, bu bakımdan önemlidir. Son 2 yılda uzun bir müddet Euroleague starter dır bu adam, üstelik bunun yanı sıra hep söyledik , ligde de eğer üst üçlüyle yarışmak istiyorsanız, zihinsel olarak korkmayacak, oralarda uzun süreler almış , oynamış , maça Efese kafadan mağlup olarak başlamayacak en az 2-3 adamınız olması gerekmetedir, Fener birleşmesinden önceki sezonki Ömer Onan, Haluk , Mratcan, alper falan gibi. Cüneyt de bu kategoride bir adamdır, son 2 yılda 2 final oynamış , 1 şapiyonluk almış bir adamdır. Sahaya çıkarken , Ender'den vs den kormaz , geçen yılki Mitchell' ın eli ayağına dolaşması gibi vakalar yaşanmaz...

Saha içine gelirsek ; bu adamın 1.5 zayıf yönü var. Bir olanı , zayıf ball-handlingi , yarım olanı da , savunma yapmaktan çok haz etmemesi - sıkışınca köpek gibi savunma yapar , kimse savunma beceremez falan demesin hiç" Birinci konu , önemli olmakla beraber , çok ciddi bir sorun olacağını zannetmiyorum. Play-off yarı finallerine kadar zaten, Türkiye ligi vasat bir lig, Cüneyt'in sıkışması mümkün değil. Ondan sonrası için de , tahminimce, gerek transfer gerekse saha içinde çözümler geliştirilebilir.

Şimdi bu adam ne yapar, öncelikle Ömer biraderimin söylediği gibi kötü bir oyun kurucu falan değildir. Efes'in Cüneyt'i zorlayan bu seneki temel sıkıntısı , hücumlarının 5 yıl önceki Türk milli takımları gibi olması , yani hücumcuların çok fazla hareketsiz olması. Efes bu yıl , çoğu defa hareketsizlikleri yüzünden en basit setlerini bile uygulamayıp 22. saniyede sallayan bir takım görünümündeydi , bu nedenle de Cüneyt çok ciddi sıkıntı çekti. Ama Cüneyt'in kariyerinde gördük ki, bol paslı hareketli oyun setlerinin en iyi uygulayıcısıdır , Türkiye üzerinde, yerliler üzerinde kesin ve yabancılar üzerinde de kanımca...

Cüneyt'in kusursuz olduğu bir diğer yer de Türk oyuncuarının en azyıf yönü olan pick and roll oyunudur. Savunmacıların durumuna göre , uzununu çok iyi görür içeriden sayı attırır, eğer uzunu Cüneytin üzerinde kaldıysa, ha yok eğer kalmadıysa , bu sefer screen in altından dolaşıp cezayı kendi keser. Her şartta pick-roll lardan sayı üretebilir. Şüphesiz ki bu da Cüneyt'in hem şutunun hem de saha vizyonunun ve parmak hassasiyetinin çok sağlam olmasından kaynaklanıyor

Sonuç olarak, Galatasaray, her manada çok doğru bir transfer yaptı. Ama Cüneytr bir go-to-guy değildir, diğer transferli bunu hesaba katarak gerekir.


Eyüp Bey

Hite bence Edie Basden'in skorer versiyonu...

Yada öyle çıkarsa görürüm forumu:)
 
Güzel ve keyifli bir topic olmuş bende bir iki ilave yapayım

Levent Öktener:Banvit en az bize 20 vurur.

Sinan Soysal:Bende istemezmiyim GS nin bjk yi yenmesini ama malesef mümkün değil rezil olacağız.
 
Ben de bir beş dakika önce yaptım ,ama hemen düzelttim tabi.Gerçekten transfer konusunda baya bir gaf yapmışız.Özellikle bir gafı çok tuttum,kimin yaptığını söylemem tabi.Gafı yapan arkadaşın da ismini ilk kez bu konuda gördüm zaten.
 
Çocuklşar eyvallah; kendi yazılarımı gördüm övgü mövgü falan diye; saolun da, hakkaten işi gücü bırakıp 400 sayfayı okudunuz mu? Hasta mısınız siz :D
 

Üst