Kimse gidin şunu alın bunu alın demiyorki,mali imkanların neye el veriyorsa o kalibrede oyuncular al eksiklerini kapa,sezon başı kampına tam olarak gir...Beceriksizliğin adını mali kriter vs vs. diye yutturmaya çalışıyorlar...Yerse tabi...
Sühan Cem' Alıntı:Bu senebaşarıyı 2. planda düşünüyoruz deseler bile takımda eksik görülen yerlere başaltı oyuncu almaları lazımdı. Zaten Medya da tamamı ile bizi ezdiler. Hergün hakkımızda asılsız bir sürü laf çıkıyor bunlara bir yapttırım uygulayamadıkalrı gibi üstüne Hürriyete NTV'ye ziyarete gidiyorlar. Ercan Saatçilerle yemek yiyorlar. üstüne transfer BİTMEZ sözünü resmen bize yaşatıyorlar. Beceriksizlik değildir bence bu komplo gibi...
Abi onu bunu bırak, Aziz Yıldırım'la kanka oldu sayın Polat.Sühan Cem' Alıntı:Bu senebaşarıyı 2. planda düşünüyoruz deseler bile takımda eksik görülen yerlere başaltı oyuncu almaları lazımdı. Zaten Medya da tamamı ile bizi ezdiler. Hergün hakkımızda asılsız bir sürü laf çıkıyor bunlara bir yapttırım uygulayamadıkalrı gibi üstüne Hürriyete NTV'ye ziyarete gidiyorlar. Ercan Saatçilerle yemek yiyorlar. üstüne transfer BİTMEZ sözünü resmen bize yaşatıyorlar. Beceriksizlik değildir bence bu komplo gibi...
kazanacağımızı düşünüyordum ama kaybettik.Bütün arkadaşlar gerekeni söylemiş.Belki çok tepki toplayacağım ama kimsenin eleştirmediği bir kişi var o da neill.muhtesem bir oyun zekası ve teknıği var kabul ediyorum ama inanın stoper de olması gereken özelliklerin bir çoğu yok neden sağ bek oynattıklarını daha iyi anlıyorum dünya kupasından beri.bir stoper hiç mi öne hamle yapmaz hep geri kaçıyor.kafa topu yok.çok güzel kaçak güreşiyor ve ole bir oyun bilgisine sahipki bunu hiç çaktırmıyor .bence öle burda yazılanlar gıbı tapılacak bir stoper değil vasat bir stoper .inanın çok ama çok ağır onun için hep geri kaçıyor ve bu anlaşılamıyor.ama tabiki bu benim şahsi görüşüm .volkan taşdelen' Alıntı:Kazanacağımızı düşünüyorum.Çok zor olacak bunun da farkındayım .Ama hazırlık maçalrı da gösterdiki ali turanın sağ bek oynayamayacağı aşikar.topla koordınasyonu ınaılmaz bozuk .hücum yönü sıfır .sahanın en etkisiz oyuuncuları cana ve alı turan olur gıbıme gelıyor.umarım cana benı yanıltır .10 gun ıcınde temposunu artırmıstır umarım.musatafa sarp yıne gole en yakın oyuncumuz bununda tek sebebı sadece muhtesem ıstegı ve temposu.esas ısterdım yenılelım ve başkan bıraz utansın ama elvermıyor ıste yuregım o formanın kaybetmesıne dayanamıyorum.
Sercan Karabıçak' Alıntı:Şu Ceyhun'da yetti artık kardeşim bırak şu futbolu.1 sene içinde 5 tane takım gezmeye başladı artık Ama nedense bize karşı hangi forma altında oynarsa etkili oluyor.Uzaktan şutlarına dikkat.
Metehan Güçlü' Alıntı:Ön direğe muhteşem bir koşu yapmış Aykut
ultrAslan forumda da yönetimi eleştiren cezayı yiyor.
Gözünü sevdiğimin tam bağımsız ( ! ) forumu.
Metehan Güçlü' Alıntı:Ön direğe muhteşem bir koşu yapmış Aykut
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Metehan Güçlü":3bk5bocv]Ön direğe muhteşem bir koşu yapmış Aykut