Sivasspor-Galatasaray | TSL 1. Hafta

Ali Turan dan sağbek falan olmazmış.Hazırlık kampında belliydi bugün emin oldum.
Hücuma destek vermemesini geçtim.Defanstada tel tel dökülüyor.

O değil de ben Gökhan Zan'ı futbol hayatı boyunca tepki verirken pek görmedim bu sefer yedek külübesinde coştu genelde sahada olmadığı için görememiş olabilirim ama adam mekanında kral abi. :)

Aykut için aynı şeyleri tekrarla mıyım futbol uleması oluyoruz sonra yaşımıza bakmadan ama başlamadan belliydi, şimdi çıkıp ikinci yarı bir kaç top çıkarsa maçı kurtarmış olur ama bu hale soktuğundan bahsedilmez neyse.

Aykut gene çıkmadı hatası vardı. Artık bilindik bi durum Aykut'un yan toplardaki zaafı. Gene de biraz daha sakin olmakta fayda var 45 dakikamız var önümüzde.

Yediğimiz gol sonrasında çok süper bi tepki verdik bence.Milan Baros'tan tutun Gökhan Zan'a kadar herkes yedek kulübüsünden ayaklandı.Normal bir maç olsa kesinlikle karşı çıkardım ama sezonun ilk maçında hakemin gözü önünde verilen yanlış karar bu tepkiyi doğurdu.

Aykut'a sallayan futbol bilginlerini pozisyonda Ali Turan'ı izlemeye davet ediyorum.

Bunun dışında Kewell çok bitkin 2li mücadelelerde hiç görünmedi bizim sevdiğimiz Kewell'ın da net 3 haftası var.

Cana'yı konuşuyor spikerler.Daha hazır değil eleştirilmemesi gerekir diyorlar.Aslında eleştirilmesi gereken konu bu olmalı.Arda hazır oluyor bu dönemde Cana neden olamıyor?Kalitesine sonuna kadar saygı duyuyorum çok ta beğeniyorum ama bazı şeylere dikkat etmesi gerekiyor demektir.

Kalecinin açılması lazım o yan topda.Ama biliyoruz ki adam açılamıyor.Kapasitesi bu kadar ve ölede bi defans anlayışı olmaz olmamalı.Resmen 6 pasın ortasında adam bomboş vurdu kafayı.Ali turanın adamı önüne alması lazımken.Rakip oyuncu kaleye daha yakın.Bu nasıl bir mantıktır.Amatör takımların yiyeceği goller ancak bunlar.

Yan topların hiç birine açılma zahmeti ve becerisinde bulunmayan Aykut'a mı, yıllardır ona açılmayı öğretemeyen antrenöre mi yoksa buna rağmen onu kaleye koyan hocaya mı kızayım bilemiyorum. :?

Arda'nın söyledikleriyle paralel düşüncelerdeyim. Başta Riijkaard olmak üzere bu sene agresif olacağız biraz daha. Gerekli birşeydi.

O pozisyondan sonra verdiğimiz tepki çok önemliydi gerçekten yedeklerden tutunda hocalara kadar çok ciddi, önemli tepkiler geldi bu durum çok değerliydi benim gözümde. Samiyen de bu tarz tepkilerden sonra bacakları titremeyecek Hakem ben bilmiyorum.

Emre takımı çok pozisyonda öldürdü. Zaten Arda da kızdı. Emre çıkar Batdal girer kewel sola Arda sağa geçer takım takır takır oynar. Ota sahada mücadelesi iyi bir maç

İkinci gole bakın futbol emeklisi adam ip gibi sıraya diziyor bizim büyük takım napıyor ' hiç ' koca bir hiç !!!

kaldığımız yerden devam ama geriye doğru :(

Arkadaşlar lütfen sakin olalım 25. haftadan sonra yapılacak transferlerle harika bir takım olacağız.

Söylencek çok şey var şimdilik başka bi şey demiyorum.Yetersiz.... yetersiz..... yetersiz kadro. :( :(