Spor Gündemi

Sühan Cem' Alıntı:
Kenan Sofuoğlunun yarışı başlıyor Eurosportta. ilk 6'ya girerse dünya şampiyonu olacak

son 4 tura 2. sırada giriyor kenan..
kardeşleriyle beraber bu işe gönül vermişler, hatta bir kardeşi motor kazasında hayatını kaybetmişti.. şampiyonluk böyle bir aileye yakışır..
umarım üst klasmanlara, 250 ve 500 cc'lere kadar uzanacak bir başarının adımlarından biri olur sadece bu dünya şampiyonluğu.
 
Bundan bir süre önce Eurosport TR'nin motor sporları ile ilgili spiker aradığını duymuştum.. Herhalde bulmuşlar.. Anlatan arkadaş, yayında gözyaşlarına da hakim olamadı.. Anlattıklarına bakılırsa bu işin tam göbeğinde olan bir arkadaş.. Türk Bayrakları çıkınca ses gitti adamda..
 
Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":tzy8pq0o]Kenan Sofuoğlunun yarışı başlıyor Eurosportta. ilk 6'ya girerse dünya şampiyonu olacak

son 4 tura 2. sırada giriyor kenan..
kardeşleriyle beraber bu işe gönül vermişler, hatta bir kardeşi motor kazasında hayatını kaybetmişti.. şampiyonluk böyle bir aileye yakışır..
umarım üst klasmanlara, 250 ve 500 cc'lere kadar uzanacak bir başarının adımlarından biri olur sadece bu dünya şampiyonluğu.[/quote:tzy8pq0o]


Bunun bir üstü superbike oluyor Emre. 125-250 cc ler. MotoGP statüsündeki dallar. MotoGP'ye geçmeyecekmiş demişti. Sonuçta Kenan tekrar Dünya Şampiyonu oldu.
 
Bu hafta Avrupa Şampiyonası Elemelerinde önemli bir maç var.
Balkan Derbisi; Arnavutluk - Bosna Hersek

Gönül memleket Arnavutluktan yana ancak dostluğun galibiyeti en önemlisi. :)
 
Bizimkiler nasil oynadilar acaba, ya da oynadilar mi?
 
İtalya-Sırbistan maçı deplasman taraftarı olan Sırpların çıkardığı olaylar nedeniyle ertelendi. Sırp taraftarlar Estonya mağlubiyeti nedeniyle takımlarını protesto etmişler. Hatta takım otobüsünü basıp kalecilerinin kafalarını yarmışlar.

Videolarda benim dikkatimi çeken, daha doğrusu beni öfkelendiren Arnavutluk bayrağının yakılması. Kendilerine hala öğretemedik Balkanların efendisinin Müslümanlar olduğunu. Tabii bunu İtalya maçlarında yapmalarının sebebi ise İtalyada çok sayıda Arnavutun stada gelerek İtalyayı destekleyeceğini düşünmeleri. Nefret ediyorum Sırplardan...
 
Asıl sorun Kalecinin Kızılyıldızdan Partizana geçmesi. Bunu içlerine sindirememişler ama beklemişler Estonya maçında da hatalı goller yiyince bunu fırsat bilmişler. Sorun aslında Sırp kaleci ile yani:)
 
Sırp taraftarların yaptığı benzer olayı biz Ali Sami Yen'de Emre Belözoğlu için yapsaydık neler olurdu acaba ?
 
Burak, GS taraftarının geçen sene Diyarbakır maçınd aJo'ya yaptığını bir kere sadece 10 dakika Emre'ye yapsak yeter artardı Emre Bir daha GS maçına çıkmazdı. Almanyadaki türkelr bile reorganize şekilde Mesut için yaptı bunu ama biz nerdeeee
 
http://www.youtube.com/watch?v=T8Pmxaa3DfQ
yarım saatir gülüyorum ,önce 5 ile 10 saniye arası kameranın önünden geçen olay yerine az önce bomba koyup kaçan cyborg kılıklı abimize sonrada onun bıraktığı yerden devam eden bisikletli abimize sonsuz teşekkürler dumb and dumber yeniden çekilse cast araştırmasına gerek yok git genoaya önüne gelen 2 kişiyi al :=) hala gülüyorum uahuahau
 
M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
PSV Feyenord'u 10-0 yenmiş,bu nasıl skorudr ya:)
Inanilmaz bir skor yahu koskoca Uefa Kupasi Sampiyonu olmus bir takim ligin her zaman favorileri arasinda olan bir takimin düstügü duruma bakin.
Galatasaray'in Trabzonspor'u 10-0 yenmesi gibi bir durum.
 
Feyenoord yöneticisi basin toplantisi düzenlemis.

Ve yaptigi aciklama:

"Hocamizin arkasindayiz, görevinde herhangi bir sikinti yok. Teknik ekipte herhangi bir degisiklige gitmeyi düsünmüyoruz. Onlar harika calisiyor. Önümüzdeki maca konsantre olmak zorundayiz"

Yok artik derim ben buna :)

10 hafta gecmis, küme düsme hattinda bulunuyorsun ve ezeli rakibine karsi 10-0'lik bir hezimet almissin.

Vay beee..
 
Ben olsam bende öyle yapardım. Bir yendik hocanızı gönderdik söylemelrinin önünü eksmiş olursun. 2-3 hafta sonra sudan bir sebeple hoca istifa eder mevzu kapanır. Böylelikle PSV'liler hocayı gönderdik diyemez. Takımın nede osla şampiyonluk hedefi kalmadı bu sene.
 
Roni.. :)

dinhopener500x279.jpg
 
Başka yazacak yer bulamadım, burada paylaşayım;

Dünya yarışçılık tarihinin tartışmasız en önemli atlarından olan, koştuğu 19 yarışı da kazanan Zenyatta isimli kısrak cumartesi gecesi 5 milyon USD ikramiyeli Breeders Cup Classic ile sahalara veda etmeye hazırlanıyor, bu yarış sonrası annelik görevi için haraya çekilecek..

Şu anda kısrak, yarış için son idmanlarını, hazırlıklarını yapıyor.. Salı sabahı idmanını 12.000 kişi izlemiş ki atların idmanı en geç sabah 7 de falan olur.. Genelde güneş doğmadan başlar...

Yarışı 00.45 de tjk tv veya tay tv den izlemek mümkün..

İşte Zenyatta...

http://farm4.static.flickr.com/3220/289 ... ee2b05.jpg
 

Üst