Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Obra hakeme itiraz etti.Hakem devam edersen teknik veririm dedi.Bu arada oyun durmuş durumda ve maç pota altından başlıyacak ve hakemin pozisyon gereği beklemesi gereken yer Obranın önü zaten.Obra itiraza devam etti hakem tekniği çaldı. İsmail hakem neden orada durmaya devam ediyor dedi .Nerde duracak hakem Obra beye tknik çalmamak için hakem mekaniğini mi bozacakm.Obra neden itiraza devam ediyor diyeceğine.Maç o andan sonra döndü zaten Obra hakemleri bes dakika çocuk gibi azarladı gıklarını çıkaramadılar.Fener savunması dayak moduna girdi hakemelr faul çalamaz oldu.TT savunmada iken kaç kapatma faülü çaldılar sayamadım.Maçı yorumlayan Kaan Kural daha önce FB alehine objektif yorum yaptığı için işinden oldu bir süre.Maçı yayınlayan kanal Fenerbahçenin gelecekteki muhtemel başkan adayının kanalı.15 dakika doğradılar TT'yi kimse gıgıkını çıkaramadı.

Maçı kazanmaları önemli değil. Vesely'den sonra ciddi düşüş içerisindeler. Böyle devam eder formları umarım.

Manny Harris son bölümde TT adına maçın kaybedilmesinde en önemli faktördü. Hücumda gereksiz zorlamaları ve top kayıpları ile takımını baltaladı. Son pozisyonda ilk faul atışını sokup, ikinciyi kaçırsa, maç biterdi. Orda da ilk atışı kaçırdı.

Burak Bıyıktay yerine, saha kenarında elektirik direği dursa, dile gelip takımına müdehale ederdi. Adam resmen maçı seyretti.

Obra hakeme itiraz etti.Hakem devam edersen teknik veririm dedi.Bu arada oyun durmuş durumda ve maç pota altından başlıyacak ve hakemin pozisyon gereği beklemesi gereken yer Obranın önü zaten.Obra itiraza devam etti hakem tekniği çaldı. İsmail hakem neden orada durmaya devam ediyor dedi .Nerde duracak hakem Obra beye tknik çalmamak için hakem mekaniğini mi bozacakm.Obra neden itiraza devam ediyor diyeceğine.Maç o andan sonra döndü zaten Obra hakemleri bes dakika çocuk gibi azarladı gıklarını çıkaramadılar.Fener savunması dayak moduna girdi hakemelr faul çalamaz oldu.TT savunmada iken kaç kapatma faülü çaldılar sayamadım.Maçı yorumlayan Kaan Kural daha önce FB alehine objektif yorum yaptığı için işinden oldu bir süre.Maçı yayınlayan kanal Fenerbahçenin gelecekteki muhtemel başkan adayının kanalı.15 dakika doğradılar TT'yi kimse gıgıkını çıkaramadı.

Hepsini geçtim, Kaan Kural'in Haislip'e çalinan hucum fauldeki yorumu efsane oldu. Adam itildim diyor, Kaan Kural o itme omzunu çikarmasina etken degil faul dogru hakemler yemedi diyor. E baba, itildiyse savunma faulunu neden çalmadin demezler mi adama ?

Onun disinda ballilar ama 1: kalitelerinin ekmegini yiyorlar; 2: sans da olsa Bogdanovic'i bosa çikarmak uzere çizilen setleri guzeldi. Bunlarin da hakkini vermek lazim. Ama bugun yaptiklari Udoh merkezli tepede baski savunmasini TT disinda bir takima yapsalar, Vesely'nin olmadigi bu ortamda herhangi bir rakip 4 numaradan potaya smaç basma rekoru kirardi. Kenar yonetimi topu içeri indirmeyi nasil akil edemedi TT'de hayretler içinde kaldim. Bir bakima kazanacak kadar oyun oynayip boyle hatalar yaparsan yenilmeyi de hak edersin.

Önder Abinin de dediği gibi hakikaten kötüler. Çarşamba Belediye maçları var bu oyunla onu da kaybedebilirler. Biz kendi maçlarımıza bakalım Vesely yokken Fener kötü durumda.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu maçta temel faktör ne şans ne TT'nin hataları.Obranın teknik faülden sonra sahada adalet namına birşey kalmadı ki.

Aralık'tan sonra kötü bir fenerbahçe var hala da devam ediyor. Obra teknik faulü kasıtlı aldı çünkü takım komple uyku modundaydı ne olduysa ondan sonra oldu.

Manny Harris ve Marcus Haislip...Bu iki oyuncu bizde olsa,neler olmazdi..Telekom'da ziyan oluyorlar.

Bu iki oyuncu geçen yılda Eskişehir de küme düştü, artık nasıl bir kaderleri varsa :) Ama bende beğeniyorum ikisini özellikle Harris düzen içinde kullanmasını bile bir hocanın elinde durdurulması kolay olmayan bir oyuncu...Ergin hocada bu tarz oyuncuları çok iyi kullanıyor...

Fener'in arkasında bu hakem desteği varken zor maç kaybederler.Özellikte son çeyrekte Fener'i sürekli faul çizgisine gönderirken Telekom'a olan faulleri çalmadılar.Öyle ya da böyle 2 kupada ge-le-cek.

Onların da sırası gelecek elbet öncelikle hedef Gran Canaria maçı sonrası konsantrasyonu bozmadan hedef lig şampiyonluğu şuan ortam yavaş yavaş bizim için uygun hale geliyor zaten.

Bu ligdeki her takımı yeneriz, salonda farketmez, bu ligin en iyi takımı biziz, ligi 2. Sırada bitireceğiz, kalan maçları kazanırız, Ergin Hoca ve takıma güvenim sonsuz, hem ligde hemde Eurocup'ta şampiyon olacağız, basketbolda çok şanslıyız ülkenin en iyi hocaları Ekrem Memnun ve Ergin Ataman takımlarımızın başında...

Şuraya yazıyorum Fenerin fikstürüne baktım Fener bu haliyle şu önümüzdeki 4 maçta 1-2 mağlubiyet alacak. İbb Ts Efes Royal Halı Antep. Antep Ts deplasman. Özellikle Antep evinde çok iyi takım. Bizim 1 mağlubiyet hakkımız var bence. Enseyi karartmayalım. Önce Eurocup sonra lig müzemizde inşallah

Manny Harris ve Marcus Haislip...Bu iki oyuncu bizde olsa,neler olmazdi..Telekom'da ziyan oluyorlar.
Haislip 35 yaşında ve artık bu seviyelerin oyuncusu değil,eski atletizmi yok,Efes pilsende oynadığı dönemki Haislip olsa tabi muazzam olurdu ama onu da o dönem biz alamazdık.
Manny'e gelince özellikle de Telekoma ilk geldiği yıldan beri takibimde olan,beğendiğim bir oyuncu ama onun da biraz oyununu olgunlaştırması lazım ama çok yetenekli tabi,tecrübeli bir kadronun içinde patlayıcı güç olarak kullanılabilecek bir oyuncu