Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Bugün zor maç çekmece iyi şut atıyor bizimde savunmamız malum.Daçka ve Uşak maçları bizi 1.sıradan etti.Umarım bir kaza daha yaşamayız.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb-Efes Efes-Uşak Efes-Daçka Antep-Fb Fb-Uşak hatta Ts-Fb maçları bizim kaderimizi çizecek

Gerçekçi konuşmak lazım biraz evet iyi takımız seyirci avantajımız falan filan.Ligi kazaamız için lider bitirmemiz gerekirdi bu sezon efes,fb,daçka rotasyonu kuvvetli takımlar.Daçka da kadroya giremeyen Ersin Dağlı bizde olsa başka bir durumda olurduk ligde.Masabaşı oyunlara değinmek istemiyorum zaten orasi ayrı bir konu.8 yenilgimiz Daçka ile eşitiz ligi 4.bitirmek final şansımızı arttırır.(efes 1.olursa eğer) Ataşehirde bu kırılgan deplasman yapımızla maç kazanmamız zor.7 maçlık güzel bir final serisi izleriz gibime geliyor.
Bize yakışmaz diyenler olacaktır tabi ama sporun içinde bunlarda var.Belki de çeyrek finalde ksk yada banvite elenip gideceğiz o tarz birşeyde olabilir.Ben hazırlıklıyım demiştim.Şampiyon olma sansımız düşük ve ilk hedef imiz eurocup'ı kazanıp kendimizi EL ye atmak.

Biz çok potansiyelli bir takımız herkesi yenecek gücümüz var ama Ülker Arenadan biz Abdi İpekçiden onlar maç çalamaz. %1 2 gibi ihtimaller var. Fenerle eşleşene kadar her takımı eleriz inanıyorum

Birde normal sezonu fb 1. biz 4. bitiriyoruz..Olabilecek en aptalca,salakca bir durum olur. Bu gidisatta Efes ikinci olur,bari 3.olalim.Hani oyle bir durum ki,ligin bitmesine 20 mac daha olsa,6.7.8 siraya inmemiz sasirtmaz su halde ki durumumuzla.

Biz çok potansiyelli bir takımız herkesi yenecek gücümüz var ama Ülker Arenadan biz Abdi İpekçiden onlar maç çalamaz. %1 2 gibi ihtimaller var. Fenerle eşleşene kadar her takımı eleriz inanıyorum

Aslinda ordan 1 mac calariz calmasina problem degil de, bu pivotla bu kadro ile degil. Lasme-Micov ikilisi 20'ser sayi atar,McCollum savunmada Dixon'i kitlerse bir ihtimal. Green-James 0 sayi atsada olur,nasil olsa umutlar eriyor.

Fener kontak kapatırsa çalarız. Diğer türlü herşeyi kusursuz yaparsak kazanırız Feneri küçümsemeyelim. Daha da çok zamanımız var mühim maç Strasbourg onu kazanalım da bir lig 2.planda

Birazdan Bjk-Darussafaka maci basliyor... Bu maca MS 1 2.58'den 500 dolar attim...Bjk yener.herkes biz mi 100 sayi farktan mac vericek.. Bobby Brown dedik sezon ortasi.Cinde kontrati var denildi,alamayiz denildi falan.Neyse yeri burasi degil..Dacka'yi tek basina yenecek bence.

Evet 3 maç kaybetmeyiz herhalde Daçka da Efese kaybeder. 3.lük garanti bizim takım 4 maçta (Fener Efese yenilmezse) ciddi hazırlık maçı havasında oynar. Beşiktaş da ilk defa bu kadar derli toplu oynadı ve kazandı.