Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Şuraya yazıyorum Fenerin fikstürüne baktım Fener bu haliyle şu önümüzdeki 4 maçta 1-2 mağlubiyet alacak. İbb Ts Efes Royal Halı Antep. Antep Ts deplasman. Özellikle Antep evinde çok iyi takım. Bizim 1 mağlubiyet hakkımız var bence. Enseyi karartmayalım. Önce Eurocup sonra lig müzemizde inşallah

Aynen katılıyorum sana kardeşim, özellikle Antep ve Trabzon maçlarını kazanabileceklerini sanmıyorum... Efes'i yenerler... İ.B.B'nin de fazla şansı olacağını düşünmüyorum, ama Antep ve Trabzon'dan çıkamaz bu fb...5 oyuncu dışında 6. Oyuncusu olmayan bir takımdı fb, şimdi o 5 oyuncudan Vesely'de yok, ki Vesely onların sahadaki liderleriydi...

Efes uzatmada kazandı ama bizim onların üstünde bitirme şansımız bayağı azdı zaten. Önemli olan FB nin üstünde bitirmek. 1 mağlubiyet alsalardı bizimde saçma sapan bir maçta mağlubiyet hakkımız olurdu. O olmadı.

Biz önce çarşamba günkü Canaria maçını Allahın izniyle kazanıp sonra Eurocup'ı alalım.
Sonra gerekli hesap kesilir.
Abdi İpekçi'de 12 bin kişinin önünde o şutu sokmak yürek ister.
Birde o zaman görelim Bogdanovic efendiyi.

Eurocup'ı kazanırsak onun verdiği özgüven ve rahatlıkla lig çok kolay olur. Eurocup'ı kaybedersek şu an itibariyle bile son yıllardaki en büyük başarımız olmasına rağmen; yönetimiyle , taraftarıyla basketbol şubesinde paramparça olmaya hazırız .Ergin Hoca'nında bahsedilen bütçelerde kalacağını sanmam. Lig detay sadece şu anda. Çok kafaya takmaya değmez .

Eurocup'ı kazanırsak onun verdiği özgüven ve rahatlıkla lig çok kolay olur. Eurocup'ı kaybedersek şu an itibariyle bile son yıllardaki en büyük başarımız olmasına rağmen; yönetimiyle , taraftarıyla basketbol şubesinde paramparça olmaya hazırız .Ergin Hoca'nında bahsedilen bütçelerde kalacağını sanmam. Lig detay sadece şu anda. Çok kafaya takmaya değmez .
Kesinlikle katılıyorum, düşünmek bile istemiyorum ama Eurocup olur da kaybedilirse şubenin toparlanması çok zor. Küçülmek için bekleyen leş kargaları hemen üşüşürler, oyuncular ve koçunda lige konsantre olabileceğini sanmıyorum. O yüzden tamamen çarşambaya odaklanmak lazım, önce oradan bir çıkalım sonrası kolay Allahın izniyle.

Trabzon MP,Erşan Kartal'ın ilişkilerinin araştırılması için savcılığa suç duyurusunda bulunacakmış.(resmi açıklama)
İçeri girdiklerinde 'vira grubu dışarı çıkmazsa maça çıkmam' demiş kendisi.Dün efesin kazanması için herşeyi yaptı bu adam,topu çıkaramadılar 5 sn. oyunu durdurdu yeri sildirdi.Kulig'e basit basit fauller çaldılar.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon taraftarı keşke provoke olmasaydı, Fener maçında Fenere önemli bir mağlubiyet tattırabilirlerdi. Maçın sadece ilk devresini tam izlediğim için net bişey söyleyemem ama Efes maçlarında olanlar can sıkıcı. En basiti bizimle oynadıkları maçta 79 70, Cedinin üçlüğünden önce net bir hakem hatası vardı şimdi tam hatırlamıyorum. İşte orda 1 dakika gibi bir süre de vardı belki 11 sayıyı geçip Efesten Fener hariç ekstra mağlubiyet gelmesiyle ligi lider bitirecektik. Geçen hafta Telekom maçı da öyle oldu gene saçma saçma hatalar

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İki takımında şansı yaver gitmese fb şu an 5. 6.sırada olurdu.Bizde efesle liderlik için çekişirdik.

Ayrıca olası bir çeyrek finalde elenmesi durumunda EL de.Ligde konsantre problemi yaşayabilir fenerbahçe.

Fikret Orman sağda solda abuk açıklamalar yapacağına basket takımının haline baksın da utansın.

Bu sene Efes'i şampiyon yapacaklar gibi doğuyor içime bilmiyorum tamamen his.Finale kadar çıkarlarsa geçen sene KSK'nin Efes ve Fener serisinde gördüğü desteğin benzerini kendileri görebilir.Malum Efes son 6 senedir şampiyonluk göremedi,vakti geldi diye düşünülüyor olabilir.

Her hafta düşüncelerim daha da perçinleşiyor.Ezeli rakip diye haliyle Fener daha göz önünde ama Efes'in bu sene normal sezonda kollandığı maç sayısı çok fazla ve bu durum Play-Offlarda da devam edecek gibi duruyor.

Bu Fenerbahçe ve Bogdanovic'ten çektiğimiz nedir. 3. kere son saniye de kazanıyorlar. Çekirge 3. kere de sıçradı. O son saniyeler olmasa şimdi 2 galibiyet önde ve 2. sıradaydık. Umarım bu mağlubiyetler başımıza iş açmaz. Keşke diğer takımlar son topu daha iyi savunabilselerdi.

Şu saatten sonra ülkersporun ne yaptıgının önemi yok bizim ne yaptıgımızın önemi var,7/7 yapalım saha avantajı bizde oluyor,ipekçide galibiyet alma ihtimalleri zaten yok,sinerji 7 / 7

Habire ülker konuşuluyor boşverin renkdaşlar biz kendi maçlarımıza bakalım. Efes de kollanıyor ama onların bu piskoloji ile bizi de ülkeri de geçme ihtimalleri yok. Daçka da öyle hafife alınmalı playofflar daha başka olacaktır. Önce eurocupı alalım sonra ligi de alırız o gazla. Vessely olmadan ülker ne yapacak göreceğiz.

İşler kolay yoldan gitmiyorsa zafer yakındır. Bu yıllardır böyle olmuştur Galatasaray Spor Kulübü branşları için. Şansa kazansalar da 2-3 aydır kötüler, biz de tam tersi Zaragoza maçından sonra ''istikrarlı çıkış'' yakaladık.

Berk isimli çocuk tüm maçlarımızı kazanırsak onlar ne yaparsa yapsın ikinci olacağımızı onların kağıt üzerinde ikinci olduklarını bilmiyor mu ? ikinciliği korumaktan ve bizle farkı açmaktan falan bahsetti de ya da tam tersi bizim bilmediğimiz birşeyler mi biliyor birileri herşey kontrol altında falan mı dedi

Fenerin diğer maçı 10 gün sonra Trabzonla. Bu maçın böyle geçmesi normaldi zaten, Belediye saçma tercihleri hataları yaptı ikinci çeyrekte. Orda fark açılabilirdi