Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Artık lige dönebiliriz.Banvit maçı çok önemli,değişik bir takım banvit son maçlarda şansımız tutmuyor onlara.Umarım kazasız atlatırız 1-0 olsun bizim olsun :)

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz 5000 kişi falan olalım da takımı maçın içine çekeriz. Bu arada Eurohoopstaki taraftar anketinde 2.yiz hala oy vermeyen falan varsa burda bulunsun. Bence prestij açısından önemli

22 ve 27 nisanda final maçları var iki maçın arasında karşıyaka maçını oynatmazlar heralde.Bunların sağı solu belli olmaz.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

23 Nisan'daki KSK maçı ertelenecektir muhtemelen.
Bir de Perşembe günü oynanacak Daçka maçı saati 18.30. Bize garezi var bu federasyonun. Neden 20.00'de değil. Var mı bir açıklaması?

Giresun koçunu anlamadım, 3.periyot efes çok iyi başladı attıkça attı mola almadı. Fark 13 ten 30 a yaklaşınca mola aldı.

Şaşırılacak birşey yok renktaş, bu ligdeki çoğu takım maçı oynamadan Efes'e karşı yenilgiyi kabul ediyor, ne bize nede fb'ye karşı oynadıkları gibi Efes'e karşı oynamıyorlar... Yalnız Efes hakem desteğiyle kazandığı baya maçta var bu yıl... Ama bu Efes'in finale çıkacağına inanmıyorum...

Tüm Avrupa'nın ülke federasyonunun yani dolaylı olarak FİBA'nın güdümündeki tek üst düzey liginde EL ile iş tutan takımlarım (Efes,Daçka,FB) lehine inanılmaz hakem hataları oluyor.Daçka Çekmece maçını hakem hataları ile kazanmıştı geçen hafta bu hafta da da Daçkanın yaptığı birkaç çok net faülü çalmadılar.Ortada deplasman ortamı taraftar baskısı da yok.

Hakem performansları bizim zaten bildiğimiz ve şikayetçi olduğumuz bir noktaydı. Bu sene kollanan takımlar arasında FB ve Efes'e ek olarak Daçka da girdi. Biz saha avantajı için burada yazıyoruz, çiziyoruz ama 2014'te olduğu gibi şampiyonu hakemlerin belirlediği bir ligde boşa uğraşıyoruz.
Mevcut şartlara göre GS-FB, Efes-Daçka yarıfinal eşleşmelerinde federasyon ve tetikçi hakemlerine göre en zayıf halkayız ne yazık ki.

Hakemler hersene olduğu gibi yine çok kötü kararlar veriyorlar, özelliklede bize karşı. Umarım onlara rağmen şampiyonluğa ulaşırız.

Banvitin yenilgisinden sonra bugun ku ilk 4'teki takimlar hemen hemen kesinlesti.. Ben sunu diyorum. Ya 2. olalim olamiyorsak 4. Birakalim yari finali fb-darussafaka oynasin. Efes'i cok rahat geceriz .Finalde mutlaka 1 set kirariz fenerden.

FB ile oynanacak kısa seri ,uzun seriden daha iyi olacaktır.Büyük avantajı kaybetsekte FB maç kaybedebilir kalan maçlarda. Ayrıca Efes 'i elemek göründüğü gibi kolay olmayabilir.
Son olarakta biz o işleri bilmeyiz.Çıkarız oynarız kazanırız/kaybederiz ama o hesaplara girmeyiz. Girmek istesek bile beceremeyiz. Bünyemiz müsait değil böyle pis işlere.

Ne yapıp edip ikinci olmamız lazım gerisi hikaye. Farklı hesaplara hiç gerek yok. Ülker arena'da Real'i Vesely'siz 30'a bağlayan Fenere karşı maç kazanacağımızı düşünmüyorum. Kazanamayalı epey uzun oldu zaten. İpekçi'de ise maç vermeyeceğimizden oldukça eminim.