SSL 10. Hafta | Galatasaray 0 - Mersin İdman Yurdu 0

1. Kategori - 210.00 TL
2. Kategori - 175.00 TL
3. Kategori - 90.00 TL
4. Kategori - 45.00 TL
5. Kategori - 30.00 TL
6. Kategori - 20.00 TL
7. Kategori-Rakip Takım - 20.00 TL


Arife günü bu bilet fiyatları ile 50000 kişiye oynarız.Güzel bir atmosfer olacak.
 
Zor maç olacak iyi futbol oynayamıyoruz parça parça yer yer.Derbiye kadar en az kayıpla gitmeliyiz.Bayram öncesi bu fiyatlarla +45 bin olur gibime geliyor seyirci sayısı TT Arena'da.
 
Maçın hakemi Fırat Aydınus. Günü, saati , bilet fiyatları her şey uygun, en rahat galibiyetimizin geleceğini düşünüyorum. Kayseri maçındaki kadrodan tek fark Yekta yerine Sabri olur.
 
Takım en az 40bin seyirciye oynamazsa ayıptır, kulüp inanılmaz düşürmüş fiyatları.. Maça gelirsek, Beşiktaş deplasmanı öncesi bu maçta fire vermemek lazım. Belalımız Nobre bize karşı gene coşmassa 2-3 farklı bir galibiyet bekliyorum takımdan. Baros düzeldiyse inşallah çift forvet çıkarız
 
Biletixte 5. ve 6.katagori biletleri tükenmiş.Yarına kadar diğer bölümlerinde tamamına yakın dolmasını bekliyorum güzel bir bayram hediyesi verir takımımız umarım bizlere.
 
dikkatimi çektide biletix'de TT Arenanın krokisinde, doğu tribünde Ülker alt tribün diye bir yer var. Bizim stadda böyle bir yer yok bildiğim kadarıyla. Yeni bir sponsorluk mu imzaladık haberimiz olmadan?
 
dikkatimi çektide biletix'de TT Arenanın krokisinde, doğu tribünde Ülker alt tribün diye bir yer var. Bizim stadda böyle bir yer yok bildiğim kadarıyla. Yeni bir sponsorluk mu imzaladık haberimiz olmadan?

Stad ilk açılırken Pegasus'tan sonra imzaladık. 'Ülker Aile Tribünü' denilen ufak bir bölüm var orada doğru yani.
 
Maça dair ümitliyim, bizim adımıza güzel bir maç sahadakiler adına güzel bir tribün olacağını düşünüyorum.

İki önemli nokta var :

1) fb'nin yenilgisinin ardından muhakkak kazanmamız lazım.

2) Ujfalusi sarı kart görmesin.
 
Ujfalusi çok dikkatli olmalı, hakem sarı kart göstermek için bahane arayacaktır muhtemelen, ona çok ihtiyacımız var.
Maça gelirsek; fenerin puan kaybettiği haftada, arefe gününde, büyük bir bölümü dolacak bir stadta umarım yüzümüz güler. Güleceğini de düşünüyorum.İlk yarıda ve ikinci yarıda atacağımız gollerler kazanırız.
 

Üst