SSL 10. Hafta | Galatasaray-M.P. Antalyaspor

Antalyaspor kupada da karşımıza çıktı. Tıpkı geçen sene olduğu gibi. Hani ayarlamak istesek yapamayız bunu. Fenerbahçe düzeyine henüz ulaşmasa da antipatikliği gerçekten kaydadeğer bir kulüp oldular. Türkiye Kupası kurasına temsilci bile yollamayacak şekilde amatörce yönetilen bir kulübü Sami Yenden puanla uğurlamak bizim ayıbımız olur artık.

Bu işin lami cimi yok artık.Fb ve Bursa puan kaybetmiş.Kim çıkarsa çıksın sahaya, elinden geleni yapması lazım.Hatta elinden gelenin fazlasını...

Antalya'ya son iki sezondur evimizde puan veriyoruz.Üstelik geçen yıl kupadanda elemişleri bizi.Zaten bize karşı bir farklı oynuyor.Ömer'in, Özdilek'in sesini kesmek için çok iyi bir fırsat.Mutlak yenmemiz lazım Antalya'yı.

---------------------Aykut------------------------

-----Sabri--------Neill-------Servet--------Hakan--

--------------Cana---------------Sarp--------------

------Pino---------------------------------Emre---

---------------------Misimovic---------------------

-------------------Mehmet Batdal-------------------

dün bedava bilet kazandım twitter'da galatasaraysk'ın düzenlediği yarışma da.. numaralı da kombinem var ama olsun.. karaborsa yaparız.. :)

Heyecan yaklaşıyor. Kadrolar da belli oldu.

İlk 11: Ufuk-Serkan-Neill-Servet-Hakan B.-Sabri-Barış-Cana-Mustafa Sarp-Misimovic-Pino.

Grip Elano ve Aykut, Fenerbahçe maçına göre farklı olan oyuncularımız.

Ufuk'a tekrardan formanın teslim edilmesi şimdi için değilse bile önümüzdeki zamanlar için çok olumlu ve sevindirici. Onun dışında derbi düzeni derbi kadrosu zorunlu olan değişiklikler hariç.

Geçen hafta tüm yorumcuların buluştuğu ortak bir nokta vardı o da "bu düzende bu sistemde Antalyaya karşı oyna bakalım aynı pozisyonları bulabilecekmisin puan alabilecekmisin" idi .
Bu noktadan harekete çıkararak merak ediyorum bende bakalım.

Ama şunu söyleyebilirim ki öyle bir haftada değil Hagi, Morinho bile bir şeyleri değiştiremez. Bu maçta da oynanacak etkili oyun bazı şeyleri çok daha net gözler önüne serecek.
Gerçi her şey yeterince net zaten ama bir takım kör insanlar için diyelim.

Vallahi bu kadroyla Sami Yen'de fark falan olacğaını sanmıyorum ama çok koşan bi takım olacaktır sanırım.

Ayrıca Hagi'nin en büyük dezavantajı ilk geldiği sene de vardı bu sanırım hiç duran top çalıştırmıyor takıma.Geçen geldiğinde de duran toplardan hiç gol bulamamaıştık.

Misimovic'e güveniyorum. Wolfsburg'da oynarken önünde çok iyi iki golcü vardı. Bizim sistemimiz gereği tek forvet ile oynuyoruz. Bu sisteme alışması tabii ki zaman alacak. Ama, bu maçta patlama bekliyorum kendisinden. Fenerbahçe maçının ilk yarısında da fena oynamadı. Yavaş yavaş kendisini bulacak. Buna eminim. Dediğim gibi bugün patlama bekliyorum ondan.

Aykut neden kadroda yok acaba? Yedek kalecimiz Emirhan olacaksa gecen haftaki derbide Emirhan oynamaliydi ozaman.

Fener maçından sonra bu tür bir kadronun ve daha doğrusu Pino'lu hücum hattının Anadolu takımlarına karşı zorlanacağını düşünmüştüm ki o takımda geldiğinden beri en iyi günlerinden birini yaşayan Elano da vardı. Bugün eğer takım istediğini yapabilirse ben de düşüncemi değiştireceğim ama ne düşündüğümü şimdi söylemek istedim maç başlamadan. Umarım yanılırım.