Allah'ım sana şükürler olsun ki artık maç izlerken heyecanlanıyorum.
R R.Onur Güneş 0 30 Eki 2010 #81 Allah'ım sana şükürler olsun ki artık maç izlerken heyecanlanıyorum.
S Salih Coskun Misafir 30 Eki 2010 #83 Sarp gercekten cok aksiyor. Bunu onu sevmedigim icin söylemiyorum gercekten böyle. Baris bile iyi oynuyor ama Sarp'la olmuyor. Ayrica özledigimiz GALATASARAY geri geliyor.
Sarp gercekten cok aksiyor. Bunu onu sevmedigim icin söylemiyorum gercekten böyle. Baris bile iyi oynuyor ama Sarp'la olmuyor. Ayrica özledigimiz GALATASARAY geri geliyor.
Volkan Kızıltaş 0 30 Eki 2010 #88 Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı: serkan sakatlandı ali turan girdi yerine Genişletmek için tıkla ... Neill sağ bek oynar umarım.
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı: serkan sakatlandı ali turan girdi yerine Genişletmek için tıkla ... Neill sağ bek oynar umarım.
Can Ozan Taşcı 0 30 Eki 2010 #89 Hele şükür Servet.Uzun zaman sonra vurduğun bir kafa kaleyi tuttu.Koca kafan işe yaradı.
E Emir Kalyoncu 0 30 Eki 2010 #95 Bu Galatasaray takımı 1905 senesinden beri ki en zayıf takım. En berbat takım.
S Salih Coskun Misafir 30 Eki 2010 #97 Bu ne yahu 90 tane sut cekti herifler nasil bu kadar müsade edebiliyoruz buna anlamiyorum.
E Emir Kalyoncu 0 30 Eki 2010 #99 Soru:Ali Turan ve Mustafa Sarp'tan nasil futbolcu olmus? Cevap:Turkiyede her sey olur!