I LOVE YOUU HAGİİİİ
O Okan Alaşalvaroğlu 0 30 Eki 2010 #64 Arda'nın yanındaki Kıvanç mıydı ? Sabri kaptan bu arada Edit: sende yanılmadığına göre kıvançtı Şamil abi
Arda'nın yanındaki Kıvanç mıydı ? Sabri kaptan bu arada Edit: sende yanılmadığına göre kıvançtı Şamil abi
Volkan Kızıltaş 0 30 Eki 2010 #66 furkanbalkan' Alıntı: Maç için link var mı arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... Aynısını soracaktım.
furkanbalkan' Alıntı: Maç için link var mı arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... Aynısını soracaktım.
Volkan Kızıltaş 0 30 Eki 2010 #71 Sarp hiç iyi değil. Batdal forvete , Pino sola geçse daha iyi olur sanırım. 5 dakikadır oyunun hakimi Antalya.
Sarp hiç iyi değil. Batdal forvete , Pino sola geçse daha iyi olur sanırım. 5 dakikadır oyunun hakimi Antalya.
Doğan Sağlam 0 30 Eki 2010 #74 Sanırım tek aksayan adam Sarp.Barış bile sırıtmıyor onun yanında. Bu maçta kırmızı çıkabilir.
Yiğit Mustafa Çelebi 0 30 Eki 2010 #75 Hücumda çoğalamıyoruz.Barışın şutu neydi öyle ya yazık aldığı paraya Sarptan bahsetmek istemiyorum bile ...
Hücumda çoğalamıyoruz.Barışın şutu neydi öyle ya yazık aldığı paraya Sarptan bahsetmek istemiyorum bile ...
S Salih Coskun Misafir 30 Eki 2010 #77 Yeter yahu erkek gibi kaleye vurabilen yok takimda. Derken Servet :?
Doğan Sağlam 0 30 Eki 2010 #79 Misimoviç çok iyi şu ana kadar ilk asistinidew yazmış oldu bu vesile ile.