Gökmen Özdemir'i çok sevmem ama doğru yazmış. Galatasaray hasta ama reçetelerini doktorlar değil hep hasta bakıcılar yazıyor.
Sühan Cem' Alıntı:Bu arad ben snei İstanbulda yaşıyorsun biliyorum. Tuh bileydim iki muhabbetin belini kırardık. Bugün basket maçına ardından futbol maçına Yiğit Çelebi ile gittik Epey muhabbet ettik Yiğitle. Daha çok soru cevap şeklind eoldu röportaj verdi bana)
Sühan Cem' Alıntı:Hagi yanıtı evrmiş Mustafa. "Kiralık oyuncu istemiyorum. Galatasaraylı oyuncu" demiş. Bunalrı türkçe söylemiş. GS ruhunu istiyor yani Hagi. Br Romen GS ruhundan bahsediyor. Benim takımım ise Koruma-Hypo tadında yaşıyorlar.
Alperen Küçük' Alıntı:[quote="Sühan Cem":2wt2h0gv]Hagi yanıtı evrmiş Mustafa. "Kiralık oyuncu istemiyorum. Galatasaraylı oyuncu" demiş. Bunalrı türkçe söylemiş. GS ruhunu istiyor yani Hagi. Br Romen GS ruhundan bahsediyor. Benim takımım ise Koruma-Hypo tadında yaşıyorlar.
Alperen Küçük' Alıntı:[quote="Sühan Cem":8rawug7o]Hagi yanıtı evrmiş Mustafa. "Kiralık oyuncu istemiyorum. Galatasaraylı oyuncu" demiş. Bunalrı türkçe söylemiş. GS ruhunu istiyor yani Hagi. Br Romen GS ruhundan bahsediyor. Benim takımım ise Koruma-Hypo tadında yaşıyorlar.
Doğan Sağlam' Alıntı:Maçtan geldim yeni.
Taraftar elinden geleni yaptı tribün olarak çok formda değildik ama bu takıma fazla bile.Sahada o futbola benzemeyen şeylerin icraa edildiğini gören birilerinin bu kadar bağırması anca takım aşkındandır.
Açıkçası tek tek isim vermeyeceğim ama takım karaktersiz,yeteneksiz dolu.Zorla futbol oynatıyoruz sanki adamlara.Bugün iyi oynayan şu laflarımdan ayrı yere koyacağım bir tek Lorik Cana birde Sabri vardı birazda Neill ile İnsua.Onun dışında bugün futbol oynayan kimse yoktu sahada.Üzücüydü gerçekten.
Bundan önce Efes maçındaydım orada yenildik diye üzülmüştüm ama bu maçtan çıkınca gerçekten sevindim.Çünkü GS formasının armasının değerini bilen mücadele eden bir grurlu takımımız vardı en azından...
Hagi, bana kalırsa bizde son derece başarılı olabilecek bir teknik adam.Ona gerçekten inanıyorum.Takıntıları var kesinlikle ama bunları Tugay'ında yardımı ile aşacaktır o.Bu oyuncular ile gitmeyeceğini analiz etmesi onun için başlangıçtı bence.Umarım arkasında durulur Hagı'nın.
Sühan Cem' Alıntı:Doğan keşke haberleşseymişiz. İki maçta bende vardım. Futbola dair görüşlerimiz de çok uyduğundan sakin kalmamızı sağlardık
Onur UNCU' Alıntı:Yazıp yazıp siliyorum.Bu kafayla zor tabi.Servet'e verilen tepkiye çok sevindim.İçtenlikle katıldım.Keza yönetime de.Galatasaray taraftarı ölmemiş,yönetimin esiri olmamış.Bunları görmek güzel.