Helvaci'ya emir buyuk yerden? Adnan'lar sonunuz geldi..Az kaldi.
Emir Kalyoncu' Alıntı:Helvaci'ya emir buyuk yerden? Adnan'lar sonunuz geldi..Az kaldi.
Cezmi Turalp' Alıntı:helvacı: başkan olmadanda toplantı yapabiliriz....
Kerem Seçer' Alıntı:[quote="Cezmi Turalp":2scnsaag]helvacı: başkan olmadanda toplantı yapabiliriz....
Volkan Özger' Alıntı:Adnan polatın stad`daki tayfası türküler söledi ADNAN SEZGİN istifa diye bagırdı..
Gercek Galatasaray taraftarı parasını verip maca girenler YÖNETİM vede Adnan polat istifa diye bagırdı, baskanın tayfa bu sefer susturamadı istafa diye bagıranları tek tük degil cogunluk bagıryordu. dikkatli macı izleyip dinleyenler farketmislerdir .Kapalının müdavimleri özellikle istifa diye cok bagırdı...
Bu aksam bişilerin degisecegi aksam şen ola cimbom şen ola diyemiyorum , nedeni bügün liselileri istemeyen arkadasların büyük kaybıdır.Bu aksam itibari ile Adnan polattan daha kötü yöneten biri cıkana kadar Baskanlık artık liselilerin elinde kabul etmek lazım
Not F.R`NİN SUCU NE ?
Sühan Cem' Alıntı:[quote="Volkan Özger":1ya42gqy]Adnan polatın stad`daki tayfası türküler söledi ADNAN SEZGİN istifa diye bagırdı..
Gercek Galatasaray taraftarı parasını verip maca girenler YÖNETİM vede Adnan polat istifa diye bagırdı, baskanın tayfa bu sefer susturamadı istafa diye bagıranları tek tük degil cogunluk bagıryordu. dikkatli macı izleyip dinleyenler farketmislerdir .Kapalının müdavimleri özellikle istifa diye cok bagırdı...
Bu aksam bişilerin degisecegi aksam şen ola cimbom şen ola diyemiyorum , nedeni bügün liselileri istemeyen arkadasların büyük kaybıdır.Bu aksam itibari ile Adnan polattan daha kötü yöneten biri cıkana kadar Baskanlık artık liselilerin elinde kabul etmek lazım
Not F.R`NİN SUCU NE ?