Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Onur UNCU":2nvdgcpe]Yazıp yazıp siliyorum.Bu kafayla zor tabi.Servet'e verilen tepkiye çok sevindim.İçtenlikle katıldım.Keza yönetime de.Galatasaray taraftarı ölmemiş,yönetimin esiri olmamış.Bunları görmek güzel.
Onur ben maçtaydım kardeşim ama Servet'e nasıl bir tepki oldu bilmiyorum açıkçası.Yeni açık paşa paşa coşku ile bağrına bastı Servet'i.[/quote:2nvdgcpe]
servet'e daha ne tepki olacak doğan.. ayağına her top geldiğinde yuhalandı.. biz servet, ankaragücü maçından sonra takımı sattı dediğimizde, burada kimseye inandıramıyorduk.. şimdi arşivleri karıştıracak halim yok.. trabzon'da hata yaptı diye kaka oldu.. servet çetin, kazandığı paranın haram-helal olduğuna önem vermeyen, hak etmek duygusunu bilmeyen bir adamdır.. Galatasaray forması giymesi onun gibiler için şereftir, benim gibiler için utançtır..
Maçtan geç çıkıldığı doğru ama buradaki arkadaşlar yine komplo teorileri üretmesinler artık. Yok ona bağırılmış, buna bağırılmamış, grup dağıtılmaya çalışılmış.. Herkes tribün uzmanı.. Televizyondan maç izleyip tribün analizi yapıyor.. Adnan Sezgin, Adnan Polat , yönetim, futbolcu hiç bir ayrım yapılmadan herkes protesto edildi.. Adnan Polat istifa diye de bağırıldı, rahat olun.. Kimse de kimseye engel olmadı.. Staddan çıkış da yaklaşık 21.30 u buldu.. Işıklar kapatılmasına ve müzik çalınmasına rağmen protestolar sürdü ki maçtan erken çıkmak zorunda kalan arkadaşım Sürmeli Otel'in önünde bile sesleri çok net duyduğunu söylüyor..
Oturup buradan ahkam kesmesin kimse.. Milletin içi yanmış, kimse anasını-babasını tanıyacak durumda değildi dün.. Hiç bir müdehale , engelleme olmadan insanlar içlerinden gelerek protesto ettiler..
Maçla ilgili bir şey yazmaya gerek yok.. Futbolcular Rijkaard'ı satarken biz ağladık burada, Rijkaard kötü dediler.. Alın Hagi geldi.. Yarın da Hagi kötü olur.. Başka adam getirirsiniz..
Servet, Mustafa Sarp gibi adamlar artık o formayı GİYMEYECEK..
Not: Teşekkürler Lorik Cana..