SSL 12. Hafta | Galatasaray - Manisaspor

Burak Barut' Alıntı:
Dakika 55 de Cana çıkar, Barış gider, dakika 65 de Elano çıkar Misimovic girer, dakika 70 de Kewell çıkıp Emre Çolak girer.

Yedeklerde belli :)

İlk Cana çıkar o garantide :p
Sonrasında ilk Kewell çıkar bence :)

Kewell'in 11'de baslayacak form düzeyinde oldugunu düsünmüyorum son maclardaki performansindan yola cikarak.

Ama Kewell bu bakarsiniz 3 gün icinde formunun zirvesine cikar.

ne kimsede mac heyecanı var ne bir heves kaldı ne bi şey,bu akşam kazansak ne olur kazanmasak boyumuz 2 cm daha uzar mı,ligte 9.sırada olan bir takımdan bahsediyoruz:(

Ben de bunu anlamıyorum ya...

Evet, şu anda ligde 9. sıradayız ama henüz ligin 12. haftası oynanıyor. Ve rakiplerimizden Bursa ve Fener´e 3 puan yaklaşma fırsatımız var önümüzde. Diğerlerini saymıyorum bile çünkü elbet bir süre sonra onları geride bırakacağız.

Ha derseniz ki neye güveniyorsun? Futbol mu oynuyoruz, düzgün bir orta sahamız mı var... İyi de önümüzde olan takımların çoğu doğru düzgün top mu oynuyor? Türkiye´de daha çok isteyen şampiyon oluyor, daha iyi futbol oynayan değil!

Devre arasında takımdaki pislikleri temizlersek, nokta transferler uyum sağlarsa bu yarışta biz de varız yeter ki bu haftalarda puan kayıplarımız olmasın.

11'imiz belli olmus

------------Ufuk Ceylan---------
Ali Turan-----Neill-----Servet-----Insua
-------Cana------Ayhan-----------
Sabri-------Elano----------Kewell
----------------Pino-----------

Onur Yavuz' Alıntı:
Ben de bunu anlamıyorum ya...

Evet, şu anda ligde 9. sıradayız ama henüz ligin 12. haftası oynanıyor. Ve rakiplerimizden Bursa ve Fener´e 3 puan yaklaşma fırsatımız var önümüzde. Diğerlerini saymıyorum bile çünkü elbet bir süre sonra onları geride bırakacağız.

Ha derseniz ki neye güveniyorsun? Futbol mu oynuyoruz, düzgün bir orta sahamız mı var... İyi de önümüzde olan takımların çoğu doğru düzgün top mu oynuyor? Türkiye´de daha çok isteyen şampiyon oluyor, daha iyi futbol oynayan değil!

Devre arasında takımdaki pislikleri temizlersek, nokta transferler uyum sağlarsa bu yarışta biz de varız yeter ki bu haftalarda puan kayıplarımız olmasın.
valla onur abi sana katılıyorum.trabzon 2 haftadır top oynamadan kazanıyor.servetle ömer aynı hataları yaptılar.hatalar sayesinde kazandı.trabzon için şunu söyliyim bir mağlubiyet onların düşünü başlatır kırılıgan yapıdalar çünkü.bizde bu gece artık kazanalım.ben 4-4-2 oynuyacağımızı düşünüyorum.forvette kewell ve pino çift forvet olur.

Sabri'nin sağ kanat ve Ali'nin sağ bek olabileceğini kim söylüyor Hagi'ye merak ediyorum.Halbuki Servet'i çıkarıp Misimovic'i koysak kadroya gerçekten izlenmeye değer bir takım var sahada.

Erdal Avcı' Alıntı:
Sabri'nin sağ kanat ve Ali'nin sağ bek olabileceğini kim söylüyor Hagi'ye merak ediyorum.Halbuki Servet'i çıkarıp Misimovic'i koysak kadroya gerçekten izlenmeye değer bir takım var sahada.
Hagi'nin kafasında vardır Erdal, kimse söylemiyordur bence. Zaten Sabri hakiki sağ bek değil, orta sahadan bozma bir sağ bekti. Ha Ali Turan'ın yerine ben Sabri'yi tercih ederdim ama Hagi'nin kafasında başka bir şey var..

Ayrıca sahaya çıkan kadro iyi bana göre, tabii Servet ve Ali Turan'ın sağ bek oynamaı dışında. Elano'da forvet arkası oynarsa - ki öyle gözüküyor - bence hemen hemen ideal bir kadro çıkarmış Hagi.

Trabzon maçında Misi oyundan çıkınca direk soyunma odasına gitmiş.Hagi'de buna karşılık Denizlispor maçında oynatmadı Misi'yi.Ceza devam ediyor anlaşılan.

Maci izlemek isteyenlere bundan sonrasi icin önerim TVU Player indirip 91655 kodlu kanaldan maci izlemeleri. 2-3 dakika geriden takip ediyor ama donma yok ve gayet kaliteli yayin. Tavsiye ederim herkese.

Editleyelim hemen: Fikrimi degistirdim, donma yok ama pek kaliteli oldugunu söyleyemeyecegim.

Salih ben indirdim kurdum ama 91655'i göremedim.

Yardım edermisin ?

Yukarida sol tarafta kanal arama yeri var görmüssündür orada yan tarafta dil olarak türkce kanallari secersen zaten hepi top 15 kanal falan var. Kanal kodu 91655 kanal ismi SPORT46. Ben de var su anda izliyorum.

Emin Doğanca' Alıntı:
Salih ben indirdim kurdum ama 91655'i göremedim.

Yardım edermisin ?
http://www.asiaplate.com/forum/viewtopic.php?t=1324

Bu sayfada konuyla ilgili cesitli sorunlara cevaplar verilmis ve özellikle Türkiye'den izlemek icin yapilmasi gerekenler yazilmis. Ben Avusturya'da oldugum icin sanirim calisiyor olabilir bende.

Tabi bu simdi bir anda olacak is degil maci izleyemezsin bu gidisle :)
Devre arasi veya bu mactan sonra baska birgün hallet derim. Ben burdayim herhangi bir sorun olursa:)

Bir de görüntü ekleyeyim bari böyle bir program. En azindan kalitesini begenmeseniz bile garanti altina almis olursunuz maci.