SSL 12. Hafta | Galatasaray - Manisaspor

Yeter kardeşim yeter,Cana'nın elleri ağrıdı artık top istemekten ama bizim topçular!

İki kişinin arasından top geçirip kendi adamına pas atamıyacak haldeler yahu,5 metre ötendeki boş adama pas atamıcaksan niye o formayı giyiyorsun.Kenardaki sen niye bu adama formayı veriyorsun?

Ya yönetim sen bu adamları niye bu takımda tutuyorsun?

Bu maci da kazanamazsak - ki hic kazanacaga da benzemiyoruz daha pozisyonumuz yok koskoca 45 dakikada - Sampiyonlugu veya Sampiyonlar Ligi'ni gectim, Avrupa Kupalari da artik iyice zora girer.

Yalniz su macta da yine Cana cikarsa Hagi ile ilgili de bir süphem kalmayacak teknik direktörlügü konusunda kalitesini(!) ispat etmis olacak.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Şaka gibi rakibin ilk pozisyonu şut ve gol...Defansımızı ilgilendiren tek pozisyon var oda gol oldu,ne mutlu bize...
Abi Servet varken olabilecek birsey bu normal karsilamak gerekir de esas sorun bizim hic pozisyonumuz yok. Sabri'nin berbat ötesi bir sutu var ve yine Sabri ile Pino'nun uzaktan 2 sutu var hepsi bu. Hic üretken degiliz ofansta.

Mehmet'in mutlaka oynuna girmesi lazım.İleride Mehmet-Pino ikilisi iyi işler yapabilir.Biraz daha istekli, biraz daha dikkatli olursak çevirebiliriz maçı.

Umut Öncel' Alıntı:
Mehmet'in mutlaka oynuna girmesi lazım.İleride Mehmet-Pino ikilisi iyi işler yapabilir.Biraz daha istekli, biraz daha dikkatli olursak çevirebiliriz maçı.

Suraya yaziyorum ki ama Hagi'de beni sasirtabilir, eger klasik durum gerceklesirse Baris Ozbek oyuna girerse Misi,Mehmet girecegi yerde,kimse sasirmasin...

Cezmi Turalp' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":3p7tcbbq]Neredesin Giovanni Dos Santos..!!!........

şuan Tottenham'da:)) o olsada birşey değişmez emin olun.[/quote:3p7tcbbq]
olsa ne olur elimizde alman ligi asist kralı var kulübede oturuyor barostan sonra tek santrfor tipli oyuncumuzda kulübede ne olur yani 60.dakkada kewell çıkar emre girer cana çıkar barış girer olcak o yani

Santos diyorsunda, bu adam Galatasaray'da birşey yapmadı ki.Golü yoktu, asisti var mıydı hatırlamıyorum.Bütün ikili mücadeleleri kaybediyordu, hep yerlerdeydi.Son vuruşları desen o da sıfırdı.Hadi diyelim bizde olmadı, bildiğim kadarıyla Tottenham'da oynamıyor şu anda.Dünya Kupası'ndan sonra kapışılacak dendi, GS elinden kaçırdı dendi, hepsinin yalan olduğu ortaya çıktı.Şu an Franco'dan sonra arayacağımız en son adam Santos'tur bana göre.

hagi,lucescu'nun resmen kopyası sahaya sürdüğü kadro ben korkuyorum tırsıyorum rakipten demek,karpatların maradonası gözünü seveyim başla misiyle,batdalla doldur hepsini bu takımın artık kaybedeceği bi şey yok....

Güzellll.Aynı kadro devam.servet'e ödül vermeye devam.yenilmeye devam.büyük takım olmaktan küçük takım olmaya devam.maalesef.

Cezmi Turalp' Alıntı:
hagi,lucescu'nun resmen kopyası sahaya sürdüğü kadro ben korkuyorum tırsıyorum rakipten demek,karpatların maradonası gözünü seveyim başla misiyle,batdalla doldur hepsini bu takımın artık kaybedeceği bi şey yok....
lucescunun olduğu dönemde kaç gol atmış hangi kadroyla şampiyon olmuşuz bi bak istersen.

Ne Gio'ymus yahu abartildikca abartildi sonra DK'da bir Fransa macinda 2-3 hareket yapti yere göge sigdiramadilar ne oldu yine ayni tas ayni hamam hic bir asamada kaydedemedi yine yedek kulübesinde cürümeye mahkum.

Samiyendesin ligte 9. sıradasın ve artık kaybedecek bişeyin yok,çık tek önlibero ile cana misi,batdal,çolak,pino,elano doldur hepsini aynı anda kaybetsekte sorun değil neden değil çünkü zaten hep kaybediyoruz farklı bir durum olmaz yani.....