Şaka gibi rakibin ilk pozisyonu şut ve gol...Defansımızı ilgilendiren tek pozisyon var oda gol oldu,ne mutlu bize...
Abi Servet varken olabilecek birsey bu normal karsilamak gerekir de esas sorun bizim hic pozisyonumuz yok. Sabri'nin berbat ötesi bir sutu var ve yine Sabri ile Pino'nun uzaktan 2 sutu var hepsi bu. Hic üretken degiliz ofansta.Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Şaka gibi rakibin ilk pozisyonu şut ve gol...Defansımızı ilgilendiren tek pozisyon var oda gol oldu,ne mutlu bize...
Umut Öncel' Alıntı:Mehmet'in mutlaka oynuna girmesi lazım.İleride Mehmet-Pino ikilisi iyi işler yapabilir.Biraz daha istekli, biraz daha dikkatli olursak çevirebiliriz maçı.
Emir Kalyoncu' Alıntı:Neredesin Giovanni Dos Santos..!!!........
Cezmi Turalp' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":3p7tcbbq]Neredesin Giovanni Dos Santos..!!!........
lucescunun olduğu dönemde kaç gol atmış hangi kadroyla şampiyon olmuşuz bi bak istersen.Cezmi Turalp' Alıntı:hagi,lucescu'nun resmen kopyası sahaya sürdüğü kadro ben korkuyorum tırsıyorum rakipten demek,karpatların maradonası gözünü seveyim başla misiyle,batdalla doldur hepsini bu takımın artık kaybedeceği bi şey yok....