SSL 12. Hafta | Galatasaray - Manisaspor

Yönetim sütten çıkma ak kaşık demi.Bu takımı bu hale getiren. sebote eden oyunculara kucak açan Rijkard ı %90 suçlu ilan eden . bu 2. sınıf oyuncuları alan yönetim değil tabiii

Aaaa olur mu hic arkadaslar futbol bu, isler herzaman sizin istediginiz gibi gitmeyebilir. Nerde bizim tünel onu getirin hadi :)

Bize gol atan takımlar artık sevinmiyor. !
Bizim sahamıza gelen rakip takım seyircileri bizle alay ediyorlar artık. !
Bazı oyuncular hala hangi takımda oynadıklarının farkında değiller. !

10 sene önce anadolu takımlarına 6,7 atardık,artık anadolu takımları geliyor rahat rahat elini kolunu sallaya sallaya dalga geciyorlar,kazanıp gidiyorlar.

adnansezginvepolat.jpg

Tebrik ediyorum.Galatasaray'ı ancak bu kadar rezil edebilirdiniz başardınız.Futbolcu hegolamanyasını kıramamanın sonuçlarını çekiyoruz.

25 maç üst üste kazandığımız günlerden 6 maçta 4 puan kazandığımız günlere.

bunda sorumlu olan kim varsa bu formayı kim satıyorsa Allah belasını versin.Gerçi daha ne verecek ki.

12 macta 5 galibiyet 1 beraberlik 6 maglubiyet ve -3 averaj. Galatasaray bu kadar yenilgiyi 2 senede alirdi. Ya averaja ne demeli hic hatirlamiyorum eksilerde süründügümüzü.

Zirveyle aramizdaki puan farki 13 iken küme düsme hattinin 8 puan üzerindeyiz. Bakalim 3 hafta icinde basarabilecek miyiz küme düsme potasina inmeyi.

hani bütcesi yerlerde,seyircisi olmayan anadolu takımları varya durum şuan aynen bu,

nerde o avrupalı aslan nereli o milanları,arsenalleri,madridleri diz çöktüren avrupa fatihim.