Salih Coskun' Alıntı:Zirveyle aramizdaki puan farki 13 iken küme düsme hattinin 8 puan üzerindeyiz. Bakalim 3 hafta icinde basarabilecek miyiz küme düsme potasina inmeyi.
önümüzdeki hafta Kayseri deplasman, arkasından Beşiktaş maçı,
Salih Coskun' Alıntı:Zirveyle aramizdaki puan farki 13 iken küme düsme hattinin 8 puan üzerindeyiz. Bakalim 3 hafta icinde basarabilecek miyiz küme düsme potasina inmeyi.
Burak Barut' Alıntı:Eğer servet gitmezse Hagi ye çok ağır konuşacam her platformda.
Kapalı'da ve Eski Açık'taki taraftar(uA) hala stadı terketmemiş.Cezmi Turalp' Alıntı:5,6 bin kişi stadı terketmemiş güya....
GünaydınHagi: "Uzgunum Gerekli analizleri yapacagim ve gerekli kararlari alacagim. Bazi oyuncularin tavri bana gore normal degil. Gereken yapilacak"
Bunu bilmeyen mi vardı ya... Önemli olan sözünün arkasında durmak hocam... Umarım gerekeni yapabilirsin.Mehmet Uygun' Alıntı:GünaydınHagi: "Uzgunum Gerekli analizleri yapacagim ve gerekli kararlari alacagim. Bazi oyuncularin tavri bana gore normal degil. Gereken yapilacak"
aynı şeyleri Rijkaard'da sölemişti.Mehmet Uygun' Alıntı:GünaydınHagi: "Uzgunum Gerekli analizleri yapacagim ve gerekli kararlari alacagim. Bazi oyuncularin tavri bana gore normal degil. Gereken yapilacak"
Erdal, Kewell ne yaptı sana?Erdal Avcı' Alıntı:Kewell'ından Servet'ine Ayhan'ından Barış'ına kadar bir çok oyuncuyu kadro dışı bırakmak gerek.Yoksa bu senede şampiyonlar ligi gider.Üst üste 5. yılımızda Şampiyonlar Ligi'nden uzak geçer.
Ben vereyim cevabı;34 maçın 25 de sakatErdal, Kewell ne yaptı sana?
Kesinlikle. Burda para, kulübün zarari, cikarlari kesinlikle düsünülmemeli. Galatasaray'a ihanet eden bedelini ödemeli, ne pahasina olursa olsun.Ahmet Kıraklı' Alıntı:Ben olsam servet'i paf takıma yollar sözleşmesi bitene kadarda orda tutup futbol oynamasına izin vermem.