SSL 13. Hafta | Kayserispor-Galatasaray

Yılmaz Özardıç' Alıntı:
Servet bu maçta oynatılmasın,dahada kötüde olmasın ama stoperde Ali Turan'ın oynamasıda uygun olmadığından,Camdan Adam Gökhan Zan'a düşüyoruz Neill'in Yanında.

Servet eger ilk 11 baslayacaksa,o mac yerine gunluk planimda degisiklikler yapacagim..Her sey Servet'e endeksli..Maca gitmek,izlemek...

Ruhsuzlari izleyipte TV'de hafta sonunu karartmak kimse istemez..Gobege:Neill yanina Gokhan Zan.
 
Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Yılmaz Özardıç":25gmntjs]Servet bu maçta oynatılmasın,dahada kötüde olmasın ama stoperde Ali Turan'ın oynamasıda uygun olmadığından,Camdan Adam Gökhan Zan'a düşüyoruz Neill'in Yanında.

Servet eger ilk 11 baslayacaksa,o mac yerine gunluk planimda degisiklikler yapacagim..Her sey Servet'e endeksli..Maca gitmek,izlemek...

Ruhsuzlari izleyipte TV'de hafta sonunu karartmak kimse istemez..Gobege:Neill yanina Gokhan Zan.[/quote:25gmntjs]Gökhan Zan iyilesti mi ki?
 
Resmi sitenin Twitter'indan girilen habere göre, an itibarı ile Misimoviç kadro dışı bırakılmış ve A2 takımı ile çalışmalara devam edecekmiş. son 3 yılın suçlusu 3 ay önce gelen Misimovic seçildi hayırlı olsun.
 
Şaka mı bu ya!

Hani devre arasında ya da sezon sonunda Almanya´ya mutlaka döneceğim demiş. Kafası bizde olmayan oyuncuyu tutmanın da hiçbir mantığı yok ama Sühan´ın dediği gibi fatura sadece Misimovic´e kesilecekse her şey eski tas eski hamam.
 
Bir onceki yerde Galatasaray yok olma tehlikesi ile karsi karsiya derken bu haberde ne kadar dogru soyledigimi bir kez daha hissettim.Yok olma derken tamam 100 sene sampiyon olma ama boyle klup yonetilmez.14 sene sampiyon olamadiginda bu klup,boyle yonetilmiyordu.Misimovic ne yapti sorarim kadro disi kalacak? Servet eger oynayacaksa ki oynayacak artik tribunlerin bu ise el atma zamani gelmis demektir.

Misi kadro disi kalacak,Servet,Mustafa Sarp kalacak..Allah herkese sabir versin bu yonetim ile ne diyim..

Ozhan Canaydin icin o kadar agir konustugum gunler oldu,sizin gibi yonetim gelmedi dedik vs,ama bu bastakiler onu aratir oldu.
 
14 sene şampiyon olamadığımız yıllarda en azından salon sporlarında bir önderliğimiz vardı. Şu an elimizde Engelsiz aslanlarımız, Kürek takımı Binicilik kaldı. Süperleague Formula'da bile poşet olmuş durumdayız.
 
Misimovic'te işini bilmiyorum kardeşim, susmayacaksın! Çık açıklama yap güvenilmezse oynamam diye nasıl banko adam oluyorsun!

Misi'den sol köşede ne bekliyorduk, veya kime asist yapmasını bekliyorduk acaba.Operasyon ters yerden başladı.Yeniçeriler inmeli önce.
 
Misimoviç´in ardından bu haftasonu Servet ve Mustafa banko oynar artık. Giyisinler parçalıyı, çıksınlar sahaya oynasınlar...
Sonra otobüste kurulsunlar koltuklarına, yesinler çatır çatır paralarını !
 
Kayseri kesin alır bence eğer rehavete girmemişlerde. Adamlar her yönden bizden üstün şu anda form olarak. Tek avantajımız Cangele ve Troisi'nin olmayışı. Umarım yanılırım ama şu ana kadar yenildiğimiz takımları da düşünürsek Kayseri galibiyeti biraz hayal gibi gözüken tabloda..
 
Kayseri'liler, Hagi'nin 2005'teki '' Hırsız '' lafına takmışlar, forumlarında sitelerinde bunu konuşuyorlar.Özel bir tepki olacak sanırım.
 
Yürek koyan kazansın dersem bu maçı oynamaya gerek kalır mı ? Ya da ben bunu demesem değişen bir şey olur mu ? Şu Galatasaray görünümlü futbolcuları yenemeyen klübünü kapatsın arkadaş. Maç filan da umrumda değil 5lik olursak hoşuma gider ama . Güzel bir temizlik olur iç dış yıkama 15 milyon dolara patlar bu takıma gerçi ama kıymak lazım paraya çünkü paradan büyük şeyleri kaybetmeye başlıyoruz artık
 
iki+b%C3%BCy%C3%BCk+kaptan.jpg
 
Şerefli Parçalı'yı giymesinler başka birşey istemez...Birşeyler değişinceye kadar pembe ve diğer alternatif formayı giysinler...Armayada gerek yok diyecem ama ona izin yoktur kanımca...
 
----------------Ufuk---------------------

Sabri----Neill-------Ali Turan---------Çağlar

-------------Cumhur---Barış-------------

Elano------------Ayhan------------Kewell

------------------Pino-----------------
 

Üst