Arkadaslar feci derecede sabote ediliyoruz. Ben hic boyle birsey yasamamistim. Ali , Servet, Baris, Hakan, Ayhan hepsi ilk 11'de. Insua, Aydın Yılmaz, Mehmet Batdal, Emre Çolak, Cumhur Yılmaztürk yedek kulubesinde. Yedeklerimiz aslarimizdan iyi. Insua yedek Hakan 11'de. Misimovic kadro disi. Servet, Baris, Ayhan, Ali ilk 11'de. Daha bu futbolcular ve yonetimin gitmesi icin ne yapmaliyiz. Belki Hagi oyunculari tanimaya calisiyor. Peki Tugay neden mudahele etmiyor. Hagi, Tugay'i dinlemiyor mu, isine karisilmasini istemiyor mu. Yoksa Tugay mudahele etmiyor mu. Durum vahim. Çok elestirdigim Skibbe'ye ve oynattigi futbolu arar oldum. Ustune koymamiz gerekirken, geriye gidiyoruz. Ruhsuzlar ordusu oynamaya devam etsin. Bu mac ne olursa olsun, haftaya taraftardan " gercek taraftardan " tepki bekliyorum. Aziz Yildirim yonetse bu kadar kotu olmazdik. Yonetim ve ruhsuzlar ordusu lutfen gidin diyecegim gitmiyeceksiniz. Kufurlu konusmam ama sizin kufurun en agirini hak ediyorsunuz. Ben etmem edene ses cikarmam.