SSL 13. Hafta | Kayserispor-Galatasaray

Barış Özbek'in ne özelliği var da bizi takımda oynuyor?Hayır kadrodaki en vasıfsız en ipe sapa gelmez eleman.Her maç ilk 11'de.Bizim mal taraftarda "Adam mücadele ediyor ,koşuyor yahu!" diyerek aslında mücadele etmeyen bir adamı kollar.

Hagi yapma bunu...
 
Ilk 11'ler belli oldu..Hagi'ye gore bu takimin bu hale gelmesinde hic rol oynamayan efsane defans Servet! ilk 11'de..Yanina Karptay Lyvy fatihi Hakan Balta,hic bir vasfi olmayan Baris ve digerleri... Not: Ali Turan sag bek.!(Cok guzel.!)

Herkese tum 25 milyon GS'liya Allahtan sabir diliyorum.Ben gidip sinirlenmemek icin bir ilac alim...
 
Madem takımda birşeyleri değiştirmeyecektin,niye o kadar konuştun ki geçen hafta basın toplantısında,neyi amaçladın,oyunculara gözdağı mı vermekti amaç?
 
Doğan Aksu' Alıntı:
Madem takımda birşeyleri değiştirmeyecektin,niye o kadar konuştun ki geçen hafta basın toplantısında,neyi amaçladın,oyunculara gözdağı mı vermekti amaç?

Hagi ne yapsin?Emir buyuk yerden..Kim bilir Hagi kimlerin maşası oldu? Tugay zaten effektiv degil. Servet kendi kalesine 3 gol bile atsa,haftaya ilk 11 oynar kardesim.Adnan Sezgin ile kankalar mi diye bazen dusunuyorum.

Neyse bu ilk 11'i bu manzarayi gordukten sonra,su Rus iddiasi kapanmadan Kayseriye bir 500 dolar atim.Havadan para..
 
Ali turan'ı oynatmasında bir yanlış görmüyorum. Sonuçta eski takımı ile yapılan bir maç. Tabii ki onun 11 de olması normal. Benim anlamadığım bu İnsua ve Batdal Hagi'ye ne yapmış acaba? GS gibi bir takımı nasıl kuruyor. Sanki bank asya takımıyız da süperlig ekibi ile oynuyoruz. Bu mantıkla da işte ligde maçalrını golsüz tamamlarsın.
 
Arkadaslar feci derecede sabote ediliyoruz. Ben hic boyle birsey yasamamistim. Ali , Servet, Baris, Hakan, Ayhan hepsi ilk 11'de. Insua, Aydın Yılmaz, Mehmet Batdal, Emre Çolak, Cumhur Yılmaztürk yedek kulubesinde. Yedeklerimiz aslarimizdan iyi. Insua yedek Hakan 11'de. Misimovic kadro disi. Servet, Baris, Ayhan, Ali ilk 11'de. Daha bu futbolcular ve yonetimin gitmesi icin ne yapmaliyiz. Belki Hagi oyunculari tanimaya calisiyor. Peki Tugay neden mudahele etmiyor. Hagi, Tugay'i dinlemiyor mu, isine karisilmasini istemiyor mu. Yoksa Tugay mudahele etmiyor mu. Durum vahim. Çok elestirdigim Skibbe'ye ve oynattigi futbolu arar oldum. Ustune koymamiz gerekirken, geriye gidiyoruz. Ruhsuzlar ordusu oynamaya devam etsin. Bu mac ne olursa olsun, haftaya taraftardan " gercek taraftardan " tepki bekliyorum. Aziz Yildirim yonetse bu kadar kotu olmazdik. Yonetim ve ruhsuzlar ordusu lutfen gidin diyecegim gitmiyeceksiniz. Kufurlu konusmam ama sizin kufurun en agirini hak ediyorsunuz. Ben etmem edene ses cikarmam.
 
Insua'nın Hakan'dan eksiği ne ben onu merak ediyorum ya da Baros yokken elimizdeki tek forvet Mehmet niye yok !
Gökhan şu takıma geldiğinde hiç istememiştim , oynasın tek kelime etmem artık yeterki Servet olmasın !!!
Geçen hafta maçtan sonra Hagi destek verilmişti , her ne kadar I love you Hagi olsada sınırları zorluyor bence!
 
Su kadroda bir Mustafa Sarp eksik..O da olsa 4 4'luk ! olurdu. Saka maka,allahtan sakat yoksa Hagi Elano'yu cikarir Mustafa Sarp'i koyardi..Hic sasirmazdi.
 
Bülent Korkmazda cins geçen haftaya yakın 11 miş :)

Hakan ile insua yı eşdeğer görüyor. Barışlada Misimovici ve Cana yı :)

Sınır falan kalmadı bence Merve...
I love you Hagi (fakat 10 numara giydiği zamanki Hagi)
T.D olarak türkiye ligindeki en zayıf teknik adam. Ümit özattan bile kötü hesap et artık.
 
Bizi kurtarırsa Hamidu kurtarır. Servet,Hakan ve hamidu arasında geçecek. Biz minimum 2 ye 1 öndeyiz yenilmek içinde :)

Kayseri ahmaklaşır gol atamazsa hamiduda kendi kalesinde gol görmek için saçmalamazsa biz gol atarsak gecenin süprizi olur.

Maç 3 ihtimalli.
Berabere-Yeniliriz- Fark yeriz

Galibiyet aklımın ucundan bile geçemiyor. Yeteneksiz ruhsuz kapasitesiz ne kadar adam varsa 11 de
 
Sabri-Ali-Neill-İnsua/ Ayhan cumhur/ Pino-Elano-Kewell/Batdal

İşte bu veya buna benzer bir 11 çıkarması lazımdı Hagi'nin. Gene salak salak defansif sığır ve kısır bir 11 sahada. şimdi maçı izlesemmi? Yoksa içip hiç tadımı bozmasammı?

Bu arad söyliyeyim ben bu maçı akzanacağımızı düşünüyorum. Gol atarsak akzanırız gol atamazsak berabere biter. Ama akzansak bile oyundan zevk alamdıktan sonra neyleyim.
 
Bu kadroyu gördükten sonra Hagi nin bu takımı bilerek karıştırmaya geldiğini düşünmeye başladım,taraftarların istemediği ne kadar futbolcu varsa ilk 11 de. Beşiktaş maçında artık Hagi ye tepki verilmeye başlanır umarım.
 
Uğur Yılmaz' Alıntı:
Kalkıp cafeye gidim maçı izlerim diyodum ama 11'leri görünce bir ağırlık çöktü.
Otur oturduğun yerde be Yılmaz, rahat batmasın.. :p

Hem paraya yazık hemde yıpranan sinirlerine, tabii bir de küfür ederken gireceğin günahı da hesaba katarsak en iyisi evde pc başında oturmak.. :)
 
Galatasaray'da futbolcuya dayali duzen devam ediyor..Ben bu mactan tarih bir skor bekliyorum ve sonrasinda yonetimde istifalar.Umarim ben yanilmam! Eger yonetim gidecekse pilini pirtini toplayip,bu macida kaybetmeye raziyim.
 
Hagi nin t.direktörlüğü bu kadar zaten.Ne bekleniyorki anlamıyorum.Hagi futbolcu olarak bir efsane ama t.direktörlüğü vasat bile değil.Hiçbir zaman da iyi t.direktör olamaz zaten.A.Turan kaç yıllık stoper ama adamı sağbek oynatarak bitiriyor resmen.Takımda futbolu bilen 3-5 adamdan biri olan Misi yi kadro dışı bırakıyor.Futbolu bilmeyen adamlardan 11 oluşturuyor.
 

Üst