5 otobüs gitti diye biliyorum abi.
E Erdal Can İçelli Misafir 21 Kas 2010 #143 uA Mersin'de orda diye biliyorum Enes Kömürcü ve Çagdaş abi'de aralarında
Volkan Kızıltaş 0 21 Kas 2010 #146 Ya arkadaş Kewell'dan önce Hakan Balta'nın çıkması lazım bu adam nasıl oynuyor ya !
M Mert Göker 0 21 Kas 2010 #149 Şu yan toptan ne zaman gol yiyeceğiz acaba ?! Bu arada Emre´nin daha çook güçlenmesi gerek. Topu kaldıramıyor.
Şu yan toptan ne zaman gol yiyeceğiz acaba ?! Bu arada Emre´nin daha çook güçlenmesi gerek. Topu kaldıramıyor.
Doğan Sağlam 0 21 Kas 2010 #150 Emre'ye kim şut çek diyor ilginç gerçekten. Ayrıca Kewell gibi bir adamın bu denli pas hatası yapması tuhaf.
Emre'ye kim şut çek diyor ilginç gerçekten. Ayrıca Kewell gibi bir adamın bu denli pas hatası yapması tuhaf.
Volkan Kızıltaş 0 21 Kas 2010 #151 Şu Barış'a çok kızıyor ama çok koşuyor ya adam. Cidden koşup mücadele ediyor.
E Emir Kalyoncu 0 21 Kas 2010 #152 Ya yaziklar olsun...Pino'nun ne isi var cikiyor...Kewell resmen bitik...
Burak Barut 0 21 Kas 2010 #153 Batdal girdi Pino çıktı Hagi sen harbi şaka mı yapıyorsun yoksa sende mi saboteye başladın.
E Erdal Can İçelli Misafir 21 Kas 2010 #154 Volkan Kızıltaş' Alıntı: Elano mu çıktı ? Genişletmek için tıkla ... Sabri çıktı. Emre Çolak girdi. Hagi yine klasikleşen hamlesini yaptı.
Volkan Kızıltaş' Alıntı: Elano mu çıktı ? Genişletmek için tıkla ... Sabri çıktı. Emre Çolak girdi. Hagi yine klasikleşen hamlesini yaptı.
Burak Barut 0 21 Kas 2010 #156 Emir Kalyoncu' Alıntı: Ya yaziklar olsun...Pino'nun ne isi var cikiyor...Kewell resmen bitik... Genişletmek için tıkla ... Hagi bizi bitirdi sen beni bitirdin mübarek.
Emir Kalyoncu' Alıntı: Ya yaziklar olsun...Pino'nun ne isi var cikiyor...Kewell resmen bitik... Genişletmek için tıkla ... Hagi bizi bitirdi sen beni bitirdin mübarek.
Sühan Cem Uçsoy 0 21 Kas 2010 #157 Bence Pino'yu çıakrarak iyi yaptı. Oyunile alakası yok. Taktik disiplin desen yok. Kewell bitik haliyle bile pas çıakrır bişiler yapar Kayseri yüzde yüz kaçırdı Santana ile
Bence Pino'yu çıakrarak iyi yaptı. Oyunile alakası yok. Taktik disiplin desen yok. Kewell bitik haliyle bile pas çıakrır bişiler yapar Kayseri yüzde yüz kaçırdı Santana ile
Volkan Kızıltaş 0 21 Kas 2010 #160 Yalnız bugün iyi oynuyoruz şu halimizle bile yenilsek eleştirecek pek bişey olmaz. Değişiklikler ve Balta hariç.
Yalnız bugün iyi oynuyoruz şu halimizle bile yenilsek eleştirecek pek bişey olmaz. Değişiklikler ve Balta hariç.