SSL 14. Hafta | Galatasaray SK - Beşiktaş JK

Emre Yüksel' Alıntı:
Bu maça erken girmek lazım.. Bir daha Beşiktaş seyircisini nerede bulup atışacağız.. Öbür stadda uzak kalıyoruz.. Hazır yanı başımızda bulmuşken son kez atışalım.. En geç 18.00 de içeri..

Emre Abi bu maçtan önce mümkünse voleybol maçına gidelim.

Benim 15.00'da işim var, voleybola gelemem diyenler tabi erken girsin içeri ama o gün 3500 kişi gelemiyorsa Burhan Felek'e, yazıklar olsun biz Galatasaray taraftarına.

3500 kişi mi, ne yaptın Gazanfer? Türkiye'de her hangi bir voleybol maçına toplam 3500 kişi gelmiş midir önce ona bir bakmak lazım. O sayıya ulaşmak için Store'un önünün boş kalması lazım ki, bunu sen de biliyorsun böyle bir şey mümkün değil. Tribünle alakası olmayan tipler içecek, bağıracak, küfredecek maç öncesi ki maçta zil zurna sarhoş olsunlar, sesleri kısılsın, bağırmasınlar.

Beşiktaş'ı Sami Yen'de genelde yeniyoruz. Quaresma yok, Ernst-Aurelio da oynamazsa o zaman ortasahada dengeleniriz. Arda ile Baros bir yarım saat oynayabilirlerse çok iyi olur.

Zor da olsa yeneceğiz. Ama Servet, Balta, Sarp gibi adamlar varken bu galibiyetlere ne kadar sevinilir orası soru işareti tabii...

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Emre Yüksel":3kpl4yx7]Bu maça erken girmek lazım.. Bir daha Beşiktaş seyircisini nerede bulup atışacağız.. Öbür stadda uzak kalıyoruz.. Hazır yanı başımızda bulmuşken son kez atışalım.. En geç 18.00 de içeri..

Emre Abi bu maçtan önce mümkünse voleybol maçına gidelim.

Benim 15.00'da işim var, voleybola gelemem diyenler tabi erken girsin içeri ama o gün 3500 kişi gelemiyorsa Burhan Felek'e, yazıklar olsun biz Galatasaray taraftarına.[/quote:3kpl4yx7]

Can abi Son fb maçında fenerlilerin kendi tarafını doldurduğu söylendi buda 3500 kişi demek.
Aslında istenilirse çok rahat bir şekilde bulunabilecek bir sayı, rakibin fenerbahçe olduğunu düşündüğümüzde.

Gitmek lazım voleybol maçlarına da..
Üvey evlat muamelesini en çok gören şube voleybol..
Haksızlık ettiğimiz kesin..
Şu futbol takımının maçına gidene kadar 10 kere voleybol maçına gidilir..
En azından azminden, isteğinden şüphe ettiğimiz adamlar yok orada..

Bu arada Bobo, Quaresma yok.. Ernest, Aurelio ve Rüştü de meçhulmuüş..
Bizim için Arda-Baros neyse onlar için de Quaresma-Bobo o..
Şu maçı bari kazanalım..

Gsbonusla bir tane aliniyomus. Biletixden alirken bi tane alip sonra cikis yapip tekrar girip bitane daha alabilir miyim acaba? bilen biri var mi?

Berkan Çatal' Alıntı:
Gsbonusla bir tane aliniyomus. Biletixden alirken bi tane alip sonra cikis yapip tekrar girip bitane daha alabilir miyim acaba? bilen biri var mi?
Sistemde daha önce bilet alındığı görünüyor Berkan. Bu nedenle öncelikli satış dönemi bitene kadar alman mümkün değil aynı kartla.

Babamın gs bonusuyla alacam ama kredi kartı sahibine verilir bilet yazıo. Bana da verirler herhalde değil mi? kredi kartını ve kimlikte oğlu oldugunu gösterirsem :)

Berkan kredi kartının şifresini biliyorsan gişeden alabilirsin, ama internetten alırsan bileti babanın alması şart çünkü ıslak imza isteniyor.

Sorun yaratırlarsa biletix müşteri hizmetlerini arayın diyebilirsin.

Murat Çavuşoğlu' Alıntı:
bize de bir bilet lazım.ama gsbonus yok.bu konuda yardımcı olacak kimse var mı acaba?

Şu anda ist. da değilim İstanbulda olsam beraber gider alırdım sizle. Fakat şimdi ben netten alsam sizin için parayı havale dahi etseniz bileti almaya gittiğinizde ben lazımım. Yoksa emin olun elimden gelen yardımı yapardım.

Kontrol ettim dünkü arkadaş kullanmadı herhalde numarayı özel mesajdan msn vs ile iletişime geçerseniz benle halledelim sizin işinizide

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Şu maça eski açıktan fazla bileti yada kombine olupta gidemeyecek olan varsa alabilirim:)
Önce Voleybol maçı ardından bjk derbisi iyi olur
Ulaştırma şansım olsa yardımcı olurdum kombine konusunda. Biletde hediye edebilirdim son derbiye ben gidemediğim için ama biletixden alsam benim teslim almam lazım.

Ferit Erdem' Alıntı:
[quote="Okan Alaşalvaroğlu":qhwyw0e1]Şu maça eski açıktan fazla bileti yada kombine olupta gidemeyecek olan varsa alabilirim:)
Önce Voleybol maçı ardından bjk derbisi iyi olur
Ulaştırma şansım olsa yardımcı olurdum kombine konusunda. Biletde hediye edebilirdim son derbiye ben gidemediğim için ama biletixden alsam benim teslim almam lazım.[/quote:qhwyw0e1]
Anladım yinede teşekkür ederim :)