SSL 14. Hafta | Galatasaray SK - Beşiktaş JK

Şu maça gitmeyi o kadar istiyorum ki :S Uçaklar adam gibi saatte olsa gidiş geliş yapıcam :(

Pazar sabah 11 de ist. da olabiliyorum. Dönüşte pazartesi sabah 7 oluyor. Ama ist. da olduğumu kimsenin bilmemesi gerekiyor. Buda otel vs gibi işleri getiriyor başıma :S

Sabiha Gökçene sabah 7 de gitmem ölüm olacak. Napacağımı bilemiyorum. :(

Takımdan ümidim zaten yok. Tek amacım Samiyen e veda :S

Sühan Cem' Alıntı:
Misimovici etkili kılmak istiyorsak önünde iki forvet oynamalı. (gerçi artık Misi diye bir oyuncusu olduğunu düşünmüyor Hagi).

Benim elimizdeki sağlamalrdan yaptığım 11:

Sabri--A.Turan--Neill--İnsua

------Barış--Ayhan----
-----Elano--Misimoviç
-----Pino----Kewell

Brezilyanın oyun sistemi gibi bir sistem 4-2-2-2. Sabri ve İnsua'nın ileri çok çıkması lazım. Barış Ayhan ise biri sağ biri sol yönlü oldukalrından İnsua ve Sabri'nin ileri çıkışlarına göre oralara göz kulak olmalı. Elano ve misi de Brezilya milli takımında Elano ve Kaka'nın oynadığı gibi oynayacak. Pino sağa yatık forvet, Kewell'da sola yatık forvet gibi oynayabilir bu durumda. Stoperler olabildiğince yerlerini koruyacak.

Kesinlikle aynı kadroyu düşünüyorum.Servet'in yerine Neill'ın yanında Ali Turan oynamalı...

Misimoviç eğer oynarsa güzel olur ama oynamazsa Cana oynar onun yerine...

ufuk
sabri-neill-turan-insua
barış cana ayhan
elano pino kewell

Trt Spor'da 'Futbol Arşivi' programında "dünden bugüne" adı altında BJK-GS derbileri ele alınıyor çok tatlı yahu maç öncesinde, top kale seçiminde,devre arasında ve keza maç sonunda her oyuncu ve hakemle tek tek ropartaj yapılıyor ve inanılmaz saygı çerçevesinde geçiyor maç sonunda GS'nin attığı gole bir çok Bjk'li oyuncu müthiş güzel vs. niteliyor şimdi böyle bir olay olsa vatan haini ilan edilirler heralde...

lig tv'de de bir program var ama adını unuttum şimdi..
onlar derbi olmasa da hafta sonu oynanacak bir maçla ilgili eski maçları veriyorlar..
geçen gece gördüm.. yarım saat eski gaziantep-trabzon maçlarını verdiler..
güzel oluyor.. eski futbolcuları, eski maçları görmek.

Emre Yüksel' Alıntı:
lig tv'de de bir program var ama adını unuttum şimdi..
onlar derbi olmasa da hafta sonu oynanacak bir maçla ilgili eski maçları veriyorlar..
geçen gece gördüm.. yarım saat eski gaziantep-trabzon maçlarını verdiler..
güzel oluyor.. eski futbolcuları, eski maçları görmek.

dünden bugüne

Ne yazık ki eski heyecanımız yok, birçok kişiye kızgınız, armaya yakışmayan, ona ihanet eden oyuncular var ama Galatasaray işte! Sami Yen' deki son derbi. İzlemeyeceğim diyordum haftalardır ama Sami Yen' i son derbide televizyondan görmek bile heyecan verecek bana. Her şeye rağmen Saldır Galatasaray!

Son bir söz de Beşiktaş' a:

''Asla büyük olamayacaksınız!''

Enes Kömürcü' Alıntı:
Ben neden bu kadar rahatım yahu bu maçta :)

BJK ile Samiyende yaptığımız maçlarda bu tarz bir rahatlık herkes de oluyor. Aynı rahatlık bende de var. Tamamı ile rakip ile alakalı. FB ile oynsaydık "yenilecğeimizi düşünüyorum" başlıkalrını sıkça görürdük. Açıkcası maçın skoru ne olmalı çok düşünüyorum. Yenilirsek yönetim " açın önümüzü durduramazsınız!!" diyip gidebilir diye düşünüp yenilsekmi diye düşündüğüm bile oldu. Ki GS hakkında hiç böyle bişi düşünmemiştim. Fark atsak ortalık birden güllük gülistanlık olacak bir dahaki yenilgiye kadar. Aslında bu işten tat almak isteyen bireyler olarak "ya yensek de biraz mutlu günler geçirelim" de diyorum. bu yüzden işi rüzgara bıraktım. Maçın skoru ne olursa olsun üzgün ve mutlu olacağım.

Keşke fark atsak da maç sonrası yönetim :" GS'a böyle güzel bir maç ile veda etmek istedik istifa ediyoruz" dese. O zaman çok sevinirim. Yeni forma bile alabilirim.

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
[quote="Alperen Küçük":1hne9tlo]Bütün kalbimle yenilmemizi istiyorum ben. Yoksa kimsenin gideceği yok ne Sarp'ın ne de Sezgin,Polat'ın..

yenilince de gitmiyorlar ki. o yüzden kazanalım. biz yönetimin değil galatasaray'ın taraftarıyız.[/quote:1hne9tlo]
Kesinlikle. O kadar cok yenildikki, yenilgiden dolayi gidecek olsalardi coktan gitmislerdi.

Parçalı forma ile çıkacağız.

-------------------------Ufuk-----------------------------

------Ali-----------Neill-----------Servet--------Insua----

-------------------Ayhan----------Cana--------------------

-----Sabri-------------------------------------Kewell------

-------------------------Elano----------------------------

--------------------------Pino----------------------------

Uçan kuşlar, martılar ..