Abi üzül üzül nereye kadar ağlamamak için zor tuttum ilk yarı kendimi ama baktım sahada ruhsuzlar ordusu, bi şeyler yapmak isteyenlere de Hagi'nin tahammülü yok ben de saldım artık maç sonlarına doğru.
Bu da o anlardan birisi...
Emre Yüksel' Alıntı:Beypazarı Şekerspor maçı full beton herhalde : )) Koltuksuz günlere döndük.
Şamil sen bilirisin Beypazarı'nı, bir ara ben gidiyordum zırt pırt.
Ankara'dan 2,5 saat falan sürüyordu..
Bence o maçta dişe diş, zorlu bir maç olur..
Denk kuvvetlerin mücadelesi : ((
Emre Yüksel' Alıntı:Kimin ahını aldık bilmiyorum ki..
Kimin tavuğuna kışt dedik.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Beypazarı Ankaranın en güzel ilçesi tarihi evleri ve bilumum yemekleri tatlıları çok meşhurdur, maden suyunu tek geçerim. Ama takım hakkında bir bilgim yok fakat şuna emin olabilirsiniz ilk golü yersek maçı çeviremeyiz.
Emre Yüksel' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi":3rqtkyly]Beypazarı Ankaranın en güzel ilçesi tarihi evleri ve bilumum yemekleri tatlıları çok meşhurdur, maden suyunu tek geçerim. Ama takım hakkında bir bilgim yok fakat şuna emin olabilirsiniz ilk golü yersek maçı çeviremeyiz.
Veysel Kaya' Alıntı:Yalnız bu kadar durumdan nasıl bu sonucu çıkardım bilmiyorum ama Barış süper oynadı bence