SSL 16. Hafta | Galatasaray SK - Gençlerbirliği

Galatasaray ın bu günkü kadrosu AliSamiYen in büyüklüğüne yakışmıyor. Mustafa Denizli


Adam BJK lı bilmeyen yok ama adam nerdeyse ağlayacak. Bu adamdaki ruh kadar ruh yok bunlarda.

Bide Hagi ye bak eve gidip düşünmeli herkes diyor.
Neyi düşünecekler? Sen neyi düşüneceksin?
Yeni hedefin kimleri kadro dışı bırakmak. Bak Baros-Arda-Kewell-Neill-Cana-İnsua bunlarıda gönder. Bank asya hocası bile olamazsın sen...
 
Valla artık ayrım yapmıyorum,

Bu sene yenilmeye zaten alışmıştıkta Samiyen'in son maçında bu yapılanı kabul edemiyorum.

Yöneticisininde, futbolcusununda Allah cezasını versin.5 oyuncuyu ayırıyorum bu sözlerimden ancak bu yönetime ortak olan her yöneticiyi dahil ediyorum.
 
Neyse bir tarihi geride bıraktık. Rahat uyu Ali Sami Yen diyelim...
Rahat uyu 1 maç daha katlanacaksın bu ruhsuzlara 1 maç kaldı dayan...
İyiki yıkıyorlar bu stadı... Yoksa bu destanların yazıldığı bu cehennem bunlar yüzünden çöp olacaktı. Cehennem değil Cennet olacaktı...
Ruhsuzlar oynayacağına orada yıksınlar o stadı...

İsim baban gibi sende rahat uyu...
Bu bir veda maçıdır umarım...
Ruhsuzlara veda maçı...

http://www.dailymotion.com/video/xfhlsn_seni-yykacak-dozerin_sport
 
arda mehmet batdal musa çağıran çağlar birinci dışında bütün yerliler elden çıkarılsın yerlerine a2 den oyuncular monte edilsin hagi gitsin bu sezonu tamamlamak amacıyla tugay t. direktörlüğe getirilsin en azından gençler biraz tecrübe kazanırlar önümüzdeki yıllara umutla bakabiliriz en azından
 
Eskiden yenildik mi sinir krizine girerdim, ağlamaktan gözlerim şişerdi, en ufak laf atana söverdim, ertesi gün okula gitmezdim.Şimdiyse çok olağan geliyor, bünye alıştı...
 
oif3v7.jpg


Sami Yen'den geriye kalan son hatıra...
 
Hani düşünüyorum da, hem futbolcuların, hem yönetimin ve (ne yazık ki) hem de Hagi'nin elinde büyük bir fırsat vardı. Nice destanlar yazılmış Ali Sami Yen'de, veda maçında, güzel bir futbol, farklı galibiyet, koşan, ne yaptığını bilen ve adına yakışır bir oyun, tüm olumsuzlukları en aza indirebilirdi. Ama hem yönetim, hem futbolcular ve ne yazık ki hem de Hagi, bunu yapacak ve yaptıracak motivasyonu sağlayamayacak kadar acizdiler.
Sadece güle güle Ali Sami Yen demek düşüyor bize.
 
2-0'ında falan değilim.Golleri ilk yarım saatte yememize ve tribünün doğal olarak günün anlamından uzaklaşmasına üzüldüm.Tam eskiler yad edilmeye başlanmışken Ufuk o aptal golü yedi.Keşke saha içini umursamayıp Prekazi'yi,Simovic'i ansaydık.İkinci yarının başında Kapalı'nın etkisizce söylediği 'yarı final' bestesini hep bir ağızdan söyleyebilseydik.Bu noktada kimseyi suçlayamıyorum.Zira maçın anlamı bu denli büyük,rakip bu denli vasıfsızken rahat bir galibiyet beklemek gayet normal.
Veda maçı 10 Ocak'ta.Sahadakilerin çoğunu o maçta görmek istemiyorum.Gönül rahatlığıyla,saha içini düşünmeden veda edelim mabede.
 
Kimse Hagi'ye laf söylemesin artık.. Rijkaard'ın boşuna gittiğini görmüş bulunuyoruz, Hagi iyi bir teknik direktör değil ama tablo da tamamen onun suçu değil..
Hagi'nin suçu duygusallığı ve kini.. Şu acı durumda bile şımarıkça hareketleri.. Ümit Karan'ı sildiği gibi tek kalemde Insua ve Misimovic'i de sildi paşamız.. Ulan Hakan Balta'yı oynatırken utanmıyorsun da Misimovic'den mi utanıyorsun.. Bıktım Hagi'nin kaprislerinden.. Böyle karım olsa evden kovarım, o derece..Ama Comandante tabii. Çok iyi futbolcuydu.. Eee napalım. Maradona da çok iyi futbolcuydu.. Sonuç ? Galatasaray ezildikten sonra Hagi falan umurumda değil..

Anladığım kadarıyla devre arası transfere yükleneceğiz.. İnşallah rumen futbolcu almayız. Fiyaskolara fiyasko ekliyoruz..
 
55 i özellikle aradım Sabri için :) ama 11 denk geldi aslında bütün kapalı tribünde 7 numaralı ( 7 en sevdiğim sayı olduğu için ) koltuk aradım ama bir tane bile sağlam bulamadım.

Kırmızı 7 varsa 11 ile takas edebilirim :) .
 
Size yemin ederim tribünde 12-13 anahtar getirenler vardı..
Resimleriyle ispat edebilirim..
Koltukların bijonlarını söktüler..
Millet uçmuş artık, devre arasında hummalı bir çalışma başladı..
1 saat takır tukur çalıştı insanlar.. Herkes bir koltuk söktü götürdü..

Ayrıca kapalı tayfa 60-65. dakika gibi stadı terk etti protesto amaçlı..
Tam takım, aşağısı, yukarısı, davullarla beraber çıktılar..

Günün tezahüratı da " sami yen hakkını, size helal etmiyor " du..
"Şirketler birleşti, s... in gidin " de fena değildi ama boşa kurşun tabii..
Adnan Polat'a işlemiyor..
"Şerefiniz varsa istifa edin " de bunlardan biri..
 

Üst