SSL 22. Hafta | Galatasaray-Bucaspor

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=6&r=1&hid=87601

Rigo'da gelmiş maça :) Uzun zamandır görmüyorduk.Geldiği çok iyi olmuş.

B_42585f4115312c09f9aa3efc1e9918f4.jpg


Güzel olmuş ALİ SAMİ YEN Hell
 
keci inadindan nefret ediyorum hagi senin..amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok..canadan stoper sabridende orta saha olmaz.olmuyor iste...
 
Culio kötüydü bence. Hele ilk yarı onun kötü olması Stancu'ya yansıdı direk. İkinci yarı yine alışıldık çizgisinde olmasa bile az kıpırdandı o kanatta çalıştı.
Ayrıca Misimovic içinde bağırıldı 2-3 defa. Olumlu bir hareketti bence.
 
Misimioviç için bağıran kesimden dolayı bunun yönetim yönlendirmesi olduğunu düşünüyorum. Yani Misi'nin takıma dönmesi kuvvetle muhtemel bence nabız yoklanmaya başlandı. 2 haftaya affedilir Şamil demişti dersiniz.
 
Takım hakkında birşey söylemek istemiyorum,söylenecek birşey de yok zaten ama bu seneden kazancımız Stancu gibi bir adam oldu.Bugün kötüydü ama mücadele etti her zamanki gibi.Culio'da tam görev adamı..

Stada gelirsek nerdeyse yarı yarıya boşken bile bu kadar boğucu bir atmosfer olması müthiş.Harareti yüksek bir fb maçında düşünemiyorum neler olacağını.Ama bir de tribünler sahaya yakın görünmüyor nedense.Tel örgüler filan çıkartılıp birşeyler yapılabilir zamanla herşey düzelecektir diye düşünüyorum.
 
antepe elenirsek karabük maçında misi sahada..
o zaman hagi'nin inadı da işlemeyecek..
bu arada maçtan sonra metroda arıza oldu, anamız ağladı..
mecidiyeköye 22.20 de anca düştük, eziyet..
 
Enes vallahi küçük bi tahmin benimkisi abicim, Hagi'nin inadı malum ama sürekli kredi kredi diyen bir insan "teknik direktör" Hagi, ben diyorumki biraz daha kredi için affedebilir zira ben yönetimin Misi'nin affedilmesini istediğini düşünüyorum. Adam karısını falan getirdi İstanbula, gidecek adam bu şehirde neden bi düzen kurmaya çalışsınki, yönetimden garanti bile almıştır bana sorarsan.
 
Misimovic'e oynamadığı 3 ay için 600 küsür bin euro ödemişiz..
Ne için..
Haginin kaprisleri, inadı için..
Çok istiyorsa kendi cebinden ödesin Hagi parasını.
Ama nerdee..Bir palto için, bir cep telefonu için koca şehirleri ayağa kaldırmış adam..
Galatasarayın parası boşa giderken güzel dimi commandante..
Burası babanın çiftliği değil efendi, Romanya dağları da değil..
Steau Bükreş'te yapamadığın kaprislerin burada sökmez..
Affedilecek Msimovic..
Ya seve seve,ya öpe öpe..
Ha performans veremez,o zaman yolcu yolunda gerek..
Ama bu kadar para verdik,şans da vereceğiz..
 
Bu maçın bizim için tek artısı Galatasaray Arena'da kaybetmiyor, Arena büyüsü, Mekan oynatıyor gibi söylemlerin zihinlerde (hem bizim hem rakiplerin) iyice yer tutması oldu. Artık gelen takımlar biliyor "burası Arena buradan kolay kolay çıkış yok bize". Umarım Fener maçına kadar puan kaybetmeyiz.
 
çıkışta metro çilesini çekenleri anlamakta zorluk çekiyorum. gidilen yerleri elbette bilmek imkansız ama oldukça merkezi yerlere arka arkaya otobüsler yollanıyor, pegasus tribünün arkasından. bugün maç bitiminde tuvalet ihtiyacımızı karşılayıp, sohbetimizi vs. ederek rahatça gittiğimiz otobüsten önce mecidiyeköye, oradan da evime tam 40 dakikada ulaştım. metro düzeninin oturmasına daha süre olduğu çok açık, otobüs olayını birinci tercih haline getirmek en mantıklı yol.

bugün ilk defa gittim arenaya. büyüsüne kapıldım diyebilirim, bayık tezahüratlar, futbol ile alakası olmayan bir oyun oynanmasına rağmen olağanüstü bir stat. bütün açıkları kapatıldıktan sonra ne hale gelebileceğini kestiremiyorum. ancak şöyle bir gerçek var önümüzde, bu stat bizi çok daha ileriye götürecek.

bu sene futbol takımımız ile hiç bir şey umurumda değil. tek isteğim, arenada puan kaybı yaşamamak. şuan 3/3 ile gidiyoruz ve bu sinerjiyi kaybetmemek önemli. ileride kaybedilmez bir arenanın verdiği güven direk yansır oyunumuza.

bugün bahsedilecek tek kişi vardı sanırım, o da culio. verdiği mücadele karşısında saygı ile eğiliyorum. oyunu ise iyi düzeyde kesinlikle. yanında defans neil, sağ bek sabri, forvet stancu olduğunu unutmamak gerekir. hagi'nin ara transferde yaptığı en olumlu takviye kesinlikle, adamım.

bir daha ki maç karabük ile, şimdiden günleri saymaya başlayabilirim sanırım. nasıl ki reklamda gördüğümüz burger king'in ateşi bizi çağırıyorsa, arenanın -oynayanlardan bağımsız- muhteşemliği insanı cezbediyor. arenada yola galibiyet ile devam etmek dileğiyle.
 

Üst