SSL 22. Hafta | Galatasaray-Bucaspor

Berbat bir mücadele...

Culio maçın yıldızıydı. Onun dışında Cana'yı çok beğendim, sonlarda yaptığı hata hariç oldukça iyiydi. Zapata da pek iş düşmese de bir nebze olsun diğer maçlara oranla güven verdi.

O meşhur sol bek kısmı gene koridor oldu. Mendy duman etti. Ne Balta ne de Çağlar, o mevkinin tek gerçek sahibi ne yazıkki lig sonuna kadar kulübeye mahkum. Emiliano Insua...

Amatörsün Hagi... Yıldız oyuncunu saçma komplekslerinden dolayı kadro dışı bırakacak kadar, 21 yaşındaki genç bi yeteneğe bir baltaya ve sakatlıktan yeni çıkmış oyuncunun arkasından sıra vererek, 3lü orta sahanda 2 tane defans oyuncusu oynatarak gösteriyorsun acemiliğini. ...

Teknik direktörlük kazanınca memnunum, kaybedince benim takımım değil demek değildir. Umarım tez vakitte gidersin. Hatırana saygım sonsuz ancak teknik direktörlük olarak koca bir SIFIRsın...
 
Emre, üzüldüm ya...

Buca´yı ikinci yarı güzel oynayarak yeniyoruz ama sen oynamayan Misimovic´den başlayıp 6 sene önce Kayseri´de yaşananları hatırlatarak Hagi´yi eleştiriyorsun. Bugün ben de eleştiririm Hagi´yi; Neil ile Cana´nın mevkiisini değiştirme fantazisini sürdürdüğü, Mustafa Sarp´ı oyuna aldığı için...

Neyse maça döneyim, Şamil´in dediği gibi Aslantepe´den çıkış yok mesajını vermek güzel rakiplere. Gerisinin pek bir önemi yok benim için. Ligde alacağımız derece pek bir işe yaramaz, dolayısıyla kupaya kilitlendim.
 
Maçı izledim, Takım istatistikleri dikkatimi çekti bir ara, tahmini 60'ncı dk gibi gösterdi yayıncı kuruluş bunları

Pas : Gs 305 - Buca 88

Topla oynama Gs % 70 - Buca % 30

Fakat o dakikaya kadar bir tane organize atağımız bile yok !!! yani bırak organizeyi, karambol bir el pozisyonu hariç bir tane rastgele atağımız, şutumuz bile yok ki rakip takımın iki tane topu direkten dönmüştü, +4 fazla korneri vardı. Bi de son 5 dakikada rakibin kaçırdığı iki pozisyon var ki verilmiş sadakamız varmış !

Yok ne hocaya, nede topçulara gider yapmak istemiyorum.Eldeki mal bu olunca, bizede evinde ligin dibindeki takımlara karşı zar zor aldığın 1-0 lık galibiyetleri sindirmek kalır.....Afiyet olsun !!!
 
hala daha çok boğucu bir atmosfer yaratılamadığı düşüncesindeyim
Fener taraftarı gibi baskı kuramıyoruz daha
o da oldumu daha zor çıkarlar oradan
herhalde fener maçında olacak bu dediğim.....
 
Herkes takımın durumunu konuşuyor ama hakemler tarafından doğrandığımızı konuşan kimse yok. Dün golümüz verildi verilmedi bilmem. Servetin kafasından önce rakibin eline çarpan topu da bilmem hadi bunları hakem görmedi, cesaret edemedi vermeye diyelim. Ama dakika 3, bucalılar yerde yatmaya başladı. Dakika 5, kornere en uzaktaki oyuncu tın tın gidiyordu. Artık 40. dakikadaki kornerlerinde taraftar dellendi, köşe bayrağına inmsanlar yığıldı sitemlerini iletmek için korneri kullanan oyuncuya. Bu esnada hakem saatini gösterdi ve ilk yarı bir dakika uzadı (1) dakika...

İkinci yarı GS golü attı, hakemin ağrına gitti sanırım ilk yarı göstermediği kartları çatır çatır GS'a göstermeye başladı. Şimdi bundan hiç bahseden yok. Biri hagi berbat diyor diğeri hagi süper diyor. Mustafa oynadı diyor yok oynamamalı diyor. Taraftar biraz ana resme baksa spesific konulara takılmasa iyi olacak. Başımızda yönetim yok. anasız babasız çocuklar gibiyiz. Öyleyse kardeşlerimizi geçindirmek onları mahalleliden korumak bize kalıyor. Bizde ise bahane bol. "Ya hakemleri eleştireceğim ama takım top mu oynuyor!" Bunu kimse demez umarım. Bunu diyene sormak lazım kız arkadaşınız etek giyerse taciz edilmeli mi? Derse tam çalışmadığın için öğretmenin tarafından okulunu bir sene uzatmalılar mı? Yazlıkdaki evinize yaz başı gittiğinizde birini görseniz hakimde size "yahu zaten eve gittiğinmi vardı ?" dese tepkiniz ne olur? Herkes işini yapacak GS taraftarı GS'ının arkasında olacak. iti köpeğe kurda kuşa GS'ı yem ettirmeyeceksiniz...

Bu yazıyı alıntıladım birinden. Burda bir çok kişi bilir kim olduğunu.
 
Şu takım artık bağırıyor bas bas Misimovic diye yeter artık ya ben daraldım bu konudan , Hagiden ya Türkiye kupasını almayı bir yönden istiyorum bir yönden istemiyorum . Alırsak diğer yıl Hagi gitmez Misimovic gider , alamazsakta tam tersi diye düşünüyorum .
 
maçı canlı izledim
stad beklediğim gibiydi
yoğun bir kalabalık yoktu
taraftarda sakinki çoşku az
takım felaket
yine bir türlü oyun kuramıyoruz
bu adamlar o kadar antrmanda ne yapıyor anlamıyorum
çağlar dan çok büyük beklentim var fakat vasattı umarım daha iyi olacak
Culio golü attı ama ben beğenmedim
özellikle ilk yarı hiç yoktu
neil iyi kesici ama topu oyuna sokması berbat ki verdiği her uzun top rakibe gitti
cana nından neil den farkı yoktu
ilk yarı ardarda üç topu sağ çizgiden taça attı
kaleciye kimse nin güveni yok
top gelmesin diye dua ediyoruz
taraftarın maçtan sonra misimoviç taraftarı bir mesaj dı
ama kimse nin anlamaya niyeti yok
hagi ye kimse inanmıyor taraftar arasındaki sohbetlerde iyi konuşan yoktu
keşke gitse lig i tugay la bitirsik en azından misimoviçi kazanma şansınımz olur belki........
 
Takım çatır çatır oynadığında,duruşunu bozmadığında,sahada yapması gerekenleri yaptığında ne hakemler ne de federasyon çok fazla birşey yapamaz.Söke söke alırız şampiyonluğu.Daha önce alınmışlığı var, yaşı orta kıdem bulmuş arkadaşlar hatırlar vakti zamanıyla sökerek alınan zaferleri !

Müsterih olsun gıyabında alıntı yapan ve yapılan arkadaşlar ! Takımın şu vaziyetine bile 25000 kişi maç seyretmeye ve desteklemeye gidiyorsa demek ki taraftar takımlarını desteklemeyi bırakmamış ama görülen o ki takım ve onu kuran zat- muhteremler kötü günde taraftarı yalnız bıraktılar
 
Dün stadta 30 binin üzerinde seyirci vardı.Kale arkaları çok dip dibe duruyor ve geri kalan kısımdaki koltuk aralarının mesafesinin çok geniş olmasından dolayı daha az gözüküyor ama değil öyle.
 
30 bin rahat vardı dün tribünde.Doğu ve batı tribünlerini alt kısımlarında büyük bosluklar vardı sadece,onun dısında her taraf full'e yakındı.
 
Kameralar üst katları göstermediği için dolu olmadığını zannediyordum, karşı tribünlerin boş olduğunu da görünce ama değilmiş demek ki.
 
Onur ben de üzülüyorum da sence söylediklerim yanlış mı...

Emre, haklı olduğun yönler elbette var ama...

2005 döneminde kaçan şampiyonluğun asıl sorumlusu bana göre Hagi değil Ergun Gürsoy´dur. Türkiye´de işlerin nasıl yürüdüğünü hepimiz az çok biliyoruz. Sezon boyunca hakemler bizi doğramasına rağmen Ergun Gürsoy sırf Hagi öfkesi nedeniyle görevini yerine getirmemiş ve Galatasaray´ı şampiyonluktan etmiştir.

Evet, Hagi egosu yüksek bir hocadır ve birileriyle tartışma potansiyeline sahiptir. Yalnız Hagi de biliyor ki antrenörlük kariyerindeki son şansı ve kimse son şansını saçma takıntıları nedeniyle riske atmaz. Bu açıdan yaklaşınca Misimovic´in de sütten çıkmış ak kaşık olmadığını düşünüyorum. Bana kalırsa sorun sadece sakız çiğneme olayı değildir. Zamanında Ümit Karan´a da benzerini yapmıştı diyebilirsin. Eski oyuncumuz yatsın kalksın Hagi´ye teşekkür etsin. Eğer Hagi´nin kararı ile Ankaraspor´a gönderilmeseydi sezon sonunda hiç dönememe koşuluyla bileti kesilmiş olurdu.

Vildan Hanım çok güzel bir noktaya temas etmiş. Hakemler gene bizi doğruyor. Son maçta iki penaltımız verilmedi, rakibin sertliğine göz yuman Kuddusi Müftüoğlu bizim faullerimizde anında kartına başvurdu. Yine bizden bir yönetici çıkıp haklarımızı savunmuyor. Ben Hagi mükemmel bir hocadır, aradığımız kandır vs. demiyorum ama eleştirsem de abartmıyorum.
 

Üst