SSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Hem sahada hem tribünde ezdik ama yenemedik malesef. Fener balı çalıştı mı tam çalışıyor.

Kadıköy'ü önce susturduk, sonra yaktık. Hele 90. dk'da bir üçlü var ki, o kadar kişiden öyle ses çıkması insan anatomisine aykırı. Helal olsun oradaki 2600 aslana!

Sakatlarimizdan biri olsaydi kazanmamiz isten degildi ancak eldeki malzemenin ne oldugunu ve ne olursa olsun Elano'nun yerinin kulube olmadigini bilen bir adamin yarattigi fark vardi bugun takimda.

Tugay'la Hagi'ye helal olsun. Tabi onlardan cok daha fazla Saraçoğlu'nu susturan taraftara helal olsun.

Ah Baros aaaah, ulan forvetsizlik ne zor iş.

Tugay, Hagi büyüksünüz büyük! Eldeki malzemeyle de oluyormuş demek ki.Futbolcularımızın da hepsine teker teker helal olsun sahada gol dışında hiç bir eksik yoktu.

Bu arada o muhteşem atmosfer; maç sırasında sadece bizi sustarmaya çalışıp maçtan sonra ultrAslan'a küfretmek mi ? Baya etkilendik ya gerçekten.Gördüğünüz gibi o hepimizin çok övdüğü fenerbahçe tribünleri de Çarşı da bizden üstün falan değil, anca öndeyken bağırmayı, takımı desteklemeyi biliyorlar.

Bu kadar zorluğun içerisinde beraberlik çıkarmakla kalmadık az kalsın maçı kazanıyorduk.Neyse sağlık olsun.Elimizden kaçtılar yine, o 0-0 lık kupa maçındaki gibi.Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde ...

Cana adamsın gözüm...

Yalnız ben şunu fark ettimki çocukluğumdaki kadar heyecanlanarak bir maç seyrettim ilk defa, uzun zamandır gol attığımızda bile ellerim kollarım bağlı oturuyordum neredeyse. Yalnız bunun sonucunda aşırı bir saldırganlık var, her yere herkese saldırasım geliyor. Biri beni durdursun! :)