Saçmalama Burak şu çıkan ilk 11'imizden Pino ve Misimovic'i çıkar takım yarı sahayı geçemez.
Erdal Avcı' Alıntı:Saçmalama Burak şu çıkan ilk 11'imizden Pino ve Misimovic'i çıkar takım yarı sahayı geçemez.
Burak Barut' Alıntı:İnter gibi savunma yaparsan pozisyon vermeyi engelliyor
Kasımpaşa gibi oynarsan 7 tane yiyorsun abi.
Soru şu; İnter gibi mi oynayacağız Kasımpaşa mı ?
kubilay devamını bende getirmek isterdim ama ceza yı yerizKubilay Yelkenci' Alıntı:Emre sana futbolcu diyenin ben....
Alperen Kaplan' Alıntı:Bugün bir kez daha görüyoruz ki kadromuz ne eksik ne de yetersiz. Riijkard ile bu işin olmamasının sebebi Riijkard'ın gittiği yere uyum sağlamayıp gittiği yerin kendisine uyum sağlamasının gerekliliğiydi. Riijkard'a sahip çıksaydık ve onun istediklerini yapsaydık beş sene sonrası için belki de şampiyonlar ligini kaldırma hayalleri kuruyor olurduk.
Elimizdeki kadro şampiyonlar ligini kaldırmaya yetmeyecek belki ama, hiç fena bir kadro değil. Hatta ve hatta kupa 2 yi bize getirebilecek kadar da iyi bir kadro.
Bu arada Pino bencilinin en iyi oynayabileceği yer forvetmiş, aldığı yerden şut atıyor yine de en azından kaleye daha yakın olunca şut attığı yerler gol olma ihtimali artıyor.
Cana, sen mükemmel bir adamsın ve Türkiye'nin benim için kesinlikle ama kesinlikle en iyi ön liberosusun.