SSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Enes Kömürcü' Alıntı:
------------------------Aykut----------------------

---Sabri---------Neill------------Servet--------Hakan----

-------------Cana------------------Sarp------------

------Elano------------------------Ayhan-------------

-------------------Misimovic-------------------------

---------------------Pino-----------------------------

İçim rahat etmiyor !

Herşeye tamam sadece 2 şeye hayır :D Sarp'ın yerine Barış Balta'nın yerine İnsua olsun güzel bi akşam olsun :)

Totemimi yaptım. Maçı radyodan dinleyeceğim. En azından 10 sene oldu Fener maçlarını radyodan dinlemeyeli belki de daha fazla. E biz de hemen hemen aynı süredir yenemiyoruz. Tutarsa her sene radyodan dinlerim.

Bu sefer izlemeyeceğim bu maçı benimde totem hazır yani...Birkaç tane film seçtim sessiz ortamda o filmlere konsantre olmaya çalışacağım....Saat 20,55'tede hiçbirşey olmamış gibi Lig tv'yi açacağım...Süper plan değilmi...

off ilk kez bi maçın saati gelmesini istemiyorum.Şu takımda onurlu oyuncular olsa yanmıcam da onlara güven duymuyorum ki hakem zaten onlardan yana olacaktır.

Off offf..

İlk 11'imiz (Sporx.com)

SuabC.jpg

Mehmet BATDAL'ın yerine orta sahaya 1 kişi daha eklesek daha iyi olurdu sanki...

Elano,Servet ve Ayhan ilk 11'de Rijkaard mantalitesiyle ilk 11 çıkarmış Hagi.Aslında onu suçlayamam Rijkaard'dan miras kalan saatli bombayı bir anda elinde buldu.Baros ve Kewell'da sakat olunca fazla bir alternatifi kalmadı.

Kewell ve Baros'un olmadığı, bir kaç tane daha sakatımızın olduğu bir durumda hangi kadroyla çıkarsak çıkalım kötü durumdayız zaten. Belki Cana'yı önden sürebilirdi Hagi.

NTVSpor Cana'ya ilk 11'de yer vermiş. Orta saha Ayhan-Sarp-Cana-Misimoviç şeklinde...

Sergen'in yorumu ilk golü yerse Galatasaray bu orta saha ile kadro yapısı ile çıkaramaz, altından kalkamaz bırakın derbi maçı anadolu takımına bile çevirme imkanı yok...

Kenardan Serdar ÖZKAN dışında oyuna etki edebilecek başka bir oyuncumuz yok maalesef...

İşte bu ya, işte bu. Bu kadro az önceki kadrodan iyidir ya da çok daha kötüdür ama Hagi'nin izleri var bu kadroda, bu onun kadrosu. İşte buna çok sevindim.

Kadroyu eleştirmeye Insua-Balta seçimi ile başlıyorum ve gerisini getirmiyorum beyinlerinizde tamamlandı işin o kısmı.

Şimdi Pino santrafor oynayacak sanırım, Misimovic ve Elano da sağ ve sol iç. Kanatlardan bindirme görevi Balta ve Sabri'nin, Batdal'ın durumunu bilmiyorum ama bu ortamda Pino daha iyi bir tercih olabilir mi, sanmıyorum.

Bu daha da beter olmuş.

Benim arzuladığım kadro da;

4-3-2-1 taktiğiyle oynamaktı.

Aykut-Sabri-Neill-Servet-İnsua- Cana Ayhan Barış Elano Misimovic Batdal...

Kerem abi sen pino'yu da say 4 olsun o oynamayanlar.