Ortaya Hagi, arkaya Tugay Forvete de Hakan ı koysak ?
Kesin oyniyabilecekler mi?Canberk Işcan' Alıntı:
Kesin oyniyabilecekler mi?[/quote:1copvxc7]Hakan Avci' Alıntı:
Arda´nin son durumu nedir peki?Canberk Işcan' Alıntı:Bende tam bilmiyorum ama geçen gün Baros oynayabilir diye bir haber çıkmıştı.
Arda´nin son durumu nedir peki?[/quote:hlttyc4u]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Canberk Işcan":hlttyc4u]
Bende tam bilmiyorum ama geçen gün Baros oynayabilir diye bir haber çıkmıştı.
Arda´nin son durumu nedir peki?[/quote]Semih Çiğdem' Alıntı:Bende tam bilmiyorum ama geçen gün Baros oynayabilir diye bir haber çıkmıştı.
Alison Sudol' Alıntı:Baros Kewell ve Neil'de son durum nedir ?
Çok şükür aldım biletimi.Kadıköy Yiğit görsün dimi?Sühan abi listeler bittikten sonra sol tarafa sıra yapılmaya çalışırken seni gördüm.Sühan abi merhaba dedim o kargaşada sende dönüp bakamadın tabii.Çok değişik bir gündü.7 saat ayakta bekledim.Polislerin görevi korumak değil egolarını tatmin etmekten başka birşey olmadığını öğrendim.Keşke oyuncular gelipte şu çileyi izleyip Kadıköye öyle gitselerdi.Sühan Cem' Alıntı:Bilet alan kimler var forumdan? Yiğit'i biliyorum sadece. Başka alan varsa görüşelim. Bugün Yiğit ile görüşmek nasip olmadı bilet kargaşasında.
Çok şükür aldım biletimi.Kadıköy Yiğit görsün dimi?Sühan abi listeler bittikten sonra sol tarafa sıra yapılmaya çalışırken seni gördüm.Sühan abi merhaba dedim o kargaşada sende dönüp bakamadın tabii.Çok değişik bir gündü.7 saat ayakta bekledim.Polislerin görevi korumak değil egolarını tatmin etmekten başka birşey olmadığını öğrendim.Keşke oyuncular gelipte şu çileyi izleyip Kadıköye öyle gitselerdi.[/quote:246a3n7h]Yiğit Çelebi' Alıntı:[quote="Sühan Cem":246a3n7h]Bilet alan kimler var forumdan? Yiğit'i biliyorum sadece. Başka alan varsa görüşelim. Bugün Yiğit ile görüşmek nasip olmadı bilet kargaşasında.
Emin Doğanca' Alıntı:Konuyla alakası yok ama Sühan abi senin bloga sessizlik hiç yakışmıyor
Sühan Cem' Alıntı:Bilet alan kimler var forumdan? Yiğit'i biliyorum sadece. Başka alan varsa görüşelim. Bugün Yiğit ile görüşmek nasip olmadı bilet kargaşasında.