SSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Bende tam bilmiyorum ama geçen gün Baros oynayabilir diye bir haber çıkmıştı.[/quote]Arda´nin son durumu nedir peki?[/quote]

Koşulara başlamış bugün.[/quote]
Arda kesin ilk yarıyı kapattı mı?

Semih Çiğdem' Alıntı:
Bende tam bilmiyorum ama geçen gün Baros oynayabilir diye bir haber çıkmıştı.
Arda´nin son durumu nedir peki?[/quote]

Koşulara başlamış bugün.[/quote]
Arda kesin ilk yarıyı kapattı mı?[/quote]

Sanmam 2 haftaya kadar döner diye düşünüyorum.

Bilet alan kimler var forumdan? Yiğit'i biliyorum sadece. Başka alan varsa görüşelim. Bugün Yiğit ile görüşmek nasip olmadı bilet kargaşasında.

Sühan Cem' Alıntı:
Bilet alan kimler var forumdan? Yiğit'i biliyorum sadece. Başka alan varsa görüşelim. Bugün Yiğit ile görüşmek nasip olmadı bilet kargaşasında.
Çok şükür aldım biletimi.Kadıköy Yiğit görsün dimi?Sühan abi listeler bittikten sonra sol tarafa sıra yapılmaya çalışırken seni gördüm.Sühan abi merhaba dedim o kargaşada sende dönüp bakamadın tabii.Çok değişik bir gündü.7 saat ayakta bekledim.Polislerin görevi korumak değil egolarını tatmin etmekten başka birşey olmadığını öğrendim.Keşke oyuncular gelipte şu çileyi izleyip Kadıköye öyle gitselerdi.

Yiğit Çelebi' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":246a3n7h]Bilet alan kimler var forumdan? Yiğit'i biliyorum sadece. Başka alan varsa görüşelim. Bugün Yiğit ile görüşmek nasip olmadı bilet kargaşasında.
Çok şükür aldım biletimi.Kadıköy Yiğit görsün dimi?Sühan abi listeler bittikten sonra sol tarafa sıra yapılmaya çalışırken seni gördüm.Sühan abi merhaba dedim o kargaşada sende dönüp bakamadın tabii.Çok değişik bir gündü.7 saat ayakta bekledim.Polislerin görevi korumak değil egolarını tatmin etmekten başka birşey olmadığını öğrendim.Keşke oyuncular gelipte şu çileyi izleyip Kadıköye öyle gitselerdi.[/quote:246a3n7h]

Yiğit rahatsızdım ben o halde gittim kuyruğa ağzımı açacak halim yoktu aslında. Ondan pek duyacak halimde yoktu. Neyse bileti aldı biraz extra enerji geldi.

Oyuncualr bu çileyi izlemelerine gerek kalamdan neleri var izlemeleri gereken. Mesela Eskişehir maçınd aberabere kalınca TV başında hüngür hünfgür ağlayan çocuğun görüntüleri. Elazığ'da depremde anasını babasını kaybetmesine rağmen GS sevgisi ile dolu küçük Keko'yu. Neleri var. Ben çektiklerim için bişi çektim demiyorum. Mesaj alacak adam her yerden alır o mesajı ama mesaj alacak kulakalrı sağır olmuş bu futbolcuların. Oysa şunu bilseler, GS bu maçı alsa hayatalrı güllük gülistanlık olacak. skakta bakkalı manavı onalra destek oalcak. Kendileri için bile olsa bunu yapmaalrı lazım.

Neyse biz ordayız Pazar günü. Bakalım bizim futbolcular da orada olabilecekmi:)

Konuyla alakası yok ama Sühan abi senin bloga sessizlik hiç yakışmıyor :)

O çocukların izleyebileceği bir Galatasaray kanalı yok.Acaba nasıl bu kadar yürekten sarılıyorlar takımlarına.Ntvdeki taraflı yayınlardan mı :(
Pazar günü oradayız,takım Rijkaard gitti diye iyi oynamaya çalışacaktır,özellikle göndermeye çalışan grup.

Emin Doğanca' Alıntı:
Konuyla alakası yok ama Sühan abi senin bloga sessizlik hiç yakışmıyor :)

Emin sağolasın. Çok doluyum. Ters şeyler yazmak istemediğim için susmayı tercih ediyorum. Yazdığım yazılar zaten genelde hazırlanmış yazılar değil. Direk spontane yazdığım şeyler. Bu ruh halinde spontane bişiler yazarsam hoş olmaz GS'lılığım için diye düşünüp susuyorum. Sessizliğim efendiliğimden yani:p

Yiğit İnşallah bu kez görüşürüz. Siteden başka gidecekler varsa beraber olmak güzel bir fikir olabilir. Şu gerçek pazar günü orada GS'lılar olacak.

Sühan Cem' Alıntı:

Abi geceden kardeşimle gittik sıraya girdik, listeye ismimizi yazdırabildik. Listede adımız olduğundan biletleri rahat aldık. Ama bu bilet işi resmen bir işkenceye döndü. İtişmeler, kavga, gürültü, kaç saat bekleme saymakla bitmez...