SSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Burak Küçüktürköz' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":1l7bliug]Bilet alan kimler var forumdan? Yiğit'i biliyorum sadece. Başka alan varsa görüşelim. Bugün Yiğit ile görüşmek nasip olmadı bilet kargaşasında.

Abi geceden kardeşimle gittik sıraya girdik, listeye ismimizi yazdırabildik. Listede adımız olduğundan biletleri rahat aldık. Ama bu bilet işi resmen bir işkenceye döndü. İtişmeler, kavga, gürültü, kaç saat bekleme saymakla bitmez...[/quote:1l7bliug]

Burak bence bu organizasyondan mutlu olman lazım. Son iki senedir böyle rahat alınıyor biletler. 2 sene önce olsaydı sen sabahlasan bile farketmezdi. Gene biletleri birileri alacaktı. Karaborsa 600-700 bilet toplayacak 1000 tane ultraslana verilecek, kalan biletleri alma mücadelesine girecektin:) Bu yüzden bence polisin saçma tutumuna rağmen kötü değildi organizasyon. Listeler bittikten sonra kargaşa çıkınca polis biraz sert yaptı " yönetim uyuma taraftara sahip çık" diye bağırılınca Murat Yalçındağ yönetim adına uyandı. Em. Amiri ile telefondan görüştü. Üstüne kim bilmiyorum ama valilikten birine sert konuştu "Taraftar aslan gibi duruyor senin adamalrın köpeğe saldırır gibi saldırıyor söyle biraz akıllı davransınlar" gibi bir şey dedi. Daha da düzgünleşti:)

Listeler bittikten sonra Amir çıkıp 2 ihtimal var, yeni liste veya sıra yapmak dedi.
Sıra yapılmasına karar verildi.Bu bölüm burda dursun,bozulmayın dedi.Aynı anda hangi vasıfla bilemiyorum,Polisler köpek gibi saldırmaya başladı bozulmasın denen bölüme.Amirine uymayan polis?Birde 1991 li bir polisin o kadar taraftara artistik yapmasına içim dayanmadı.İçeri girin ben size .... küfürler etti.Hemde görev başındayken.Saat 8 de boşu boşuna salladıkları jopları da unutmadık.
Polislik=egolarını tatmin etmek isteyenlerin mesleği.

Gece 10.30 gibi gittik. Önümüzde 20-30 kişi vardı. Gece yarısı bu listeyi okuyan amir geldi. Açıklamada bulundu. Eğer liste yapmazsanız sabah bilet alamazsınız nedenlerini az çok hepimiz biliyoruz Sühan abi'de bahsetmiş zaten. Her neyse o sıra bir liste yapıldı uni-ultraslan sorumlusu arkadaş aldı listeleri. Şahsen listeye ne olur ne olmasa adı yazdırdık pek güvenmiyordum ama harbiden liste boşa gitmedi. Sağolasın Sebahattin Abi'de gişede durdu da sağlıklı bilet alımı oldu. Her neyse asıl diyeceğim ezeli rakibinle deplasman maçı az sayıda bilet ama sistem komple yanlış. Düz mantık baktığımızda sonuçta elimize geçen para karşılığı aldığımız bir bilet.(Önemini sorgulamıyorum şu anlık :) ) Geceden git kuyruğa gir, bilet alıp almayacağın belli değil, saatlerce uykusuz kal,itiş kakış, sonradan gelen önüne geçiyor bariz belli kimse bir şey diyemiyor vb. bu her sene böyle mi olacak. Şöyle insani şartlarda alamayacak mıyız? Ayrıca liste okunurken öne yüklenme olduğunda polisin dediği " Ben bugün sizi dövmek istemiyorum ama siz illa beni dövün diyorsunuz" direk duydum. Polislerin tutumu açıkça belli böyle ufak bir bahane olsun da ben şunlara bir iki tane sallayayım. Yalnız bilet kuyruğunda işim gereği bir yere yetişmem lazımdı polise söylediğimde öne aldı beni, şimdi onunda hakkını yemeyeyim arada istisnalar var :)

Polis diye söze başladıktan sonra mantıklı uslamlamalara girmeye gerek yok :))

Ben bundan daha iyi olacağını sanmıyorum bilet organizayonunun. Geçen sene daha iyiydi o ayrı ama sabahın köründe Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ orada hazır bekliyorlardı. Bence polisin belli bir saatten sonra o alana kimseyi almaması gerekiyordu. Çünkü 11de gelenler bile o kuyruğa girebildi. Biletler GS spor klübüne ait olmadığı için GS bonus, GS Mobile'ı olanalra öncelik gibi bir şansları yok. O alanı tamamı ile boşaltıp yüzerli gruplar halinde o alana alabilirlerdi oradanda gişelerin bulunduğu alana ama gene apaçilik olurdu.:))

Neyse artık bilet sürecini de geride bıraktık. Şimdi maça yoğunlaşma zamanı. (Gerçi esas yoğunlaşması gerekenler yoğunlaşsa daha iyi)

Bugünün hırsını saraçoğlunda çıkarırlar,emniyet güçlerimizin yardımıyla tabi...Sahipsiz olduğumuz içinde pek sorun olmaz bu durum...

ben de kadıköydeyim. Statta sabahladık yine :) Lokman amirin liste teklifi ilk defa işe yaradı. Tayfaya ilk defa tepki verildi nihayet. Üni güçlenmeye devam ediyor ve gerçekten hoş bir oluşum oluyor. Listeyi Ömür abi yaptı ve listeye göre devam edildi. Ömür abiye saygım bir kat daha arttı. Lokman amir sözünde durunca listeye birşey olmadı. Sebahattin reis de orada olunca hiç problem olmadı. O da sağolsun düzeni sağladı. Ayrıca ciddi anlamda Adnan Sezgin'in istifası istenecek içerdeki ilk maçta benden söylemesi.Bence güzel bir bilet organizasyonu oldu. 6 civarı gelen ve gitgide kalabalıklaşan tayfa ise amacına ulaşamadı bu kez. Çok güzel oldu bu. Yazıklarımı sabahlayan arkadaşlar daha iyi anlayacaklardır. Neyse gideceklerle görüşürüz zaten mutlaka papazın çayırında :)

Eksik olarak;

Harry Kewell, Gökhan Zan ve Aydın Yılmaz kondisyoner eşliğinde çalıştı. Milan Baros ve Arda Turan düz koşulara devam etti.

görünüyor resmi siteye göre.Gökhan Zanla Aydını sayma zaten önemli olarak Kewel,Arda,Baros var.Kewel ve Barosunda oynayacağını düşünüyorum.(tek devrede olsa).Tek eksiğimiz Arda bana göre...

Uğur Güven' Alıntı:
Eksik olarak;

Harry Kewell, Gökhan Zan ve Aydın Yılmaz kondisyoner eşliğinde çalıştı. Milan Baros ve Arda Turan düz koşulara devam etti.

görünüyor resmi siteye göre.Gökhan Zanla Aydını sayma zaten önemli olarak Kewel,Arda,Baros var.Kewel ve Barosunda oynayacağını düşünüyorum.(tek devrede olsa).Tek eksiğimiz Arda bana göre...

Evet ben de bu idman raporundan sonra bunu sordum ama sanırım net birşeyler yok zan ile aydını saymazsak 3 önemli oyuncumuzun durumuda tam olarak belli değil sanırım.

Kewell oynuyor da Baros'un durumu belli değilmiş.3-4 gün önce oynama şansı yok diye duydum ama belli olmaz diyolar şimdi de, Baros'suz çok çok zor.Umarım oynayabilir.

Sezon geneline, takımların psikolojik durumlarına, kulübün genel durumuna falan bakılınca bizim kazanma şansımız gerçekten çok düşük AMA;
Karşı taraf oldu bitti havalarına girerse; 10 yıldır en iyi halimizle bile yapamadığımızı yapabiliriz.Galatasaray'ın isminin geçtiği her yerde umut vardır.

dünyadaki tek isteğim şu maçın kazanılması..
dünya ters mi döner,içinde abim olan stad yıkılır mı yanar mı bilemem.

ama kazanın gelin,o kadar ayar oldum artık ..

Benim için bu maçta berabere kalmak yenilmekten daha kötü,ya yenilelim yada yenelim.İyi veya kötü birşeyler net olarak sonuçlansın artık.Bu maçta istemediğim tek skor 0-0 onun dışında ne olursa olsun,bol gol olsun,iyi futbol olsun,birde kazanan biz olursak moral olur bizim için hepsi bu.