Burak Küçüktürköz' Alıntı:[quote="Sühan Cem":1l7bliug]Bilet alan kimler var forumdan? Yiğit'i biliyorum sadece. Başka alan varsa görüşelim. Bugün Yiğit ile görüşmek nasip olmadı bilet kargaşasında.
Abi geceden kardeşimle gittik sıraya girdik, listeye ismimizi yazdırabildik. Listede adımız olduğundan biletleri rahat aldık. Ama bu bilet işi resmen bir işkenceye döndü. İtişmeler, kavga, gürültü, kaç saat bekleme saymakla bitmez...[/quote:1l7bliug]
Burak bence bu organizasyondan mutlu olman lazım. Son iki senedir böyle rahat alınıyor biletler. 2 sene önce olsaydı sen sabahlasan bile farketmezdi. Gene biletleri birileri alacaktı. Karaborsa 600-700 bilet toplayacak 1000 tane ultraslana verilecek, kalan biletleri alma mücadelesine girecektin Bu yüzden bence polisin saçma tutumuna rağmen kötü değildi organizasyon. Listeler bittikten sonra kargaşa çıkınca polis biraz sert yaptı " yönetim uyuma taraftara sahip çık" diye bağırılınca Murat Yalçındağ yönetim adına uyandı. Em. Amiri ile telefondan görüştü. Üstüne kim bilmiyorum ama valilikten birine sert konuştu "Taraftar aslan gibi duruyor senin adamalrın köpeğe saldırır gibi saldırıyor söyle biraz akıllı davransınlar" gibi bir şey dedi. Daha da düzgünleşti