SSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Yine bir derbi günü. Hiç umut olmasa bile.. Yine tatlı bir heyecan, yine uykusuzluk.. Sonuç ne olursa olsun, "Pazar günü Galatasaray'lıyız. Pazartesi daha çok Galatasaray'lıyız.."

Ne kadar kızgın olsam'da,Ne zamandan beri Galatasaray'ın oynadığı maçlar benim için bir anlam ifade etmesede yarın takımımı yürekten destekleyeceğim,Kazanmamız lazım rakip takım taraftarını güldürmememiz lazım.

Son zamanlarda tabir-i caizse Galatasaraylılığımı askıya almıştım.Maçları doğru dürüst takip etmiyordum.Taa ki Hagi'nin gelişine kadar.Teknik direktörlüğü, futbolcularla olan diyalogları, oyuncu seçimleri vs vs vs hiçbir şey ilgilendirmiyor beni.Hagi'yi kulübede görmek benim tarifsiz bir mutluluk.Hafta başında fark yeriz diyordum ama şimdi durum değişti.Kazanacağız Allah'ın izniyle.Tekniğimizle, yüreğimizi, inancımızı birleştirirsek olur bu iş.Yeter ki, bizimkiler korkmazsın Fb'den, bir gol yedikleri hemen bırakmasınlar kendilerini.Tekmeye kafa uzatsınlar.Ben inanıyorum arkadaş, yeneceğiz Fb'yi.Sahaya kim çıkarsa çıksın sonuna kadar destekleyeceğim.Ayhan'ı da, Servet'i de, Sarp'ı da, Serdar'ı da...

Baros'la, Kewell muhtemelen oynamayacaklarmış.Kewell'a çok güveniyordum bu maçta.Napalım kısmet değilmiş. :(

Kaptan muhtemelen Ayhan olacak ama inşallah bir sürpriz olurda Neill'i kaptan görebiliriz.

Derbi 11'im:

Aykut
Sabri - Neill (C) - Hakan - Insua
Mustafa Sarp - Cana - Ayhan
Elano - Misimovic
Mehmet Batdal

Aykut
Sabri - Neill - Hakan - Insua
Mustafa Sarp - Cana - Ayhan
Misimovic - Kewell (C)
Baros

Bu arada Kadıköy deplasmanına gidecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum.Allah boğazlarınıza zeval vermesin. ;)

Bu defa heyecanlı değilim, rahatım diyorum ama yine de uyuyamıyorum. Nasıl iş anlamadım arkadaş. Her sene, Geliyoruz, O sene bu sene diyerek izliyorduk. Bir de böyle sakin sakin izleyelim bakim ne olacak?

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
Bu defa heyecanlı değilim, rahatım diyorum ama yine de uyuyamıyorum. Nasıl iş anlamadım arkadaş. Her sene, Geliyoruz, O sene bu sene diyerek izliyorduk. Bir de böyle sakin sakin izleyelim bakim ne olacak?
Berkan taraf olmak, taraftar olmak böyle birşey sanırım.Aynı şeyi geçen ev arkadaşıma söylüyordum bende.Her derbiden sonra diyorum ki; "Seneye umutlanmayacağım, kesinlikle maçtan önce konuşmayacağım vs." ama olmuyor işte. :) Hiçbir beklentim yok, fark yeriz diyordum pazar günü, bugünlerde için kıpır kıpır.Dört gözle bekliyorum derbiyi.İnşallah olacak bu sene. ;)

Bende de öyle birsey var sanirim. Mantigim maci Fener farkli kazanir diyor ama yinede icimin derinliklerinden bir yerden bir ses duyar gibiyim sanki maci alacagimiza dair :)
1 senedir maclari evden netten izliyorum, bu kez yasadigim bölgedeki en kalabalik yere gitmeyi düsünüyorum üzerime Baros formami giyip.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Lorik Cana oynarsa maçın yıldızı olacak gibime gidiyor.
Valla tek Cana degil, bu zamana kadar hayal kirikligi yaratan okadar oyuncu varki, her birinin de bu macin beklenilen patlamayi yapmak icin en iyi firsat oldugunu anlamasi ve ona göre performans sergilemesi durumunda maci farkli bile kazaniriz.

Cana, Pino, Misimovic, Elano... 4'ü birden cosuyorlarmis bir de :)

Dışardan geliyorum şimdi, benim de ilk Khalkedon maceram olacak. Senelerdir hep derdim, benim gittiğim sene kazanacağız diye, umarım olur be.. Olsun be.. : )

Maçla ilgili hiç bir tahmin gelmiyor aklıma, Allah utandırmasın.. Parçalı formam, Anti Fenerbahçe kaşkolumla ordayım..

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Yine bir derbi günü. Hiç umut olmasa bile.. Yine tatlı bir heyecan, yine uykusuzluk.. Sonuç ne olursa olsun, "Pazar günü Galatasaray'lıyız. Pazartesi daha çok Galatasaray'lıyız.."
Elin dert görmesin Bagdat abla. :) :p

Yavaştan çıkıyorum Samiyen'e doğru.

Taktikmiş, şu oyuncu oynamış hiç önemli değil.

Sahaya çıkan 11 kişi terinin son damlasına kadar mücadele etsin yeter.

Kanalları zaplarken Fb Tv'de Fb:0 Gs:1 ibaresini görünce ister istemez orada takıldım kaldım. U17 ligi maçı varmış. Az önce biten maçta Fenerbahçe'yi 1-0 yendik. Darısı akşam ki maça, skor farklı olsada neticesi aynı olsun.

Emel Dizili' Alıntı:
Kanalları zaplarken Fb Tv'de Fb:0 Gs:1 ibaresini görünce ister istemez orada takıldım kaldım. U17 ligi maçı varmış. Az önce biten maçta Fenerbahçe'yi 1-0 yendik. Darısı akşam ki maça, skor farklı olsada neticesi aynı olsun.
Insallah Emel,umarim sevinecegimiz bir sonuc olur. ;)

------------------------Aykut----------------------

---Sabri---------Neill------------Servet--------Hakan----

-------------Cana------------------Sarp------------

------Elano------------------------Ayhan-------------

-------------------Misimovic-------------------------

---------------------Pino-----------------------------

İçim rahat etmiyor !