Şu anki halet-i ruhiyeniz

Çok heyecanlıyım ellerim terliyor, sürekli aklım orada, zihnimi kaybetmiş durumdayım, ah ah saldırın çıldırtın koparın parçalayın kazanın !

Hadi Çıldırtın !

sinir stres,babamı aradım maçı nerde izliyosun beni de alsana diye.. bayanların izleyebileceği bi mekan değilmiş.. ağlıcam şimdi..

Pazartesinden itibaren yoğun ders çalışma programına başlıyorum.

Ekonomi,Matematik,Fizik.

Bu sefer kararlıyım. :p

Semih Abi ,Murat Abi bi elasticity ve uygulamalarını anlatsanıza şurada. :)

Ücrette anlaşırız.

kötüyüm..

Türkiye?de blog üzerinden haberleşmek isteyenler dün sabahtan itibaren teknik bir engelle karşılaşıyor.

Kullanıcılar web siteleri üzerinden hiçbir şekilde mesajlaşamazken, sitelerde buna ilişkin herhangi bir duyurunun da yer almaması dikkat çekti. Daha sonra bu durumun Diyarbakır 1. Sulh Ceza Mahkemesi?nin 2008/2761 no?lu kararıyla gerçekleştiği öğrenildi. Digiturk, Süper Lig?deki maçların yasadışı olarak yayımlanmasından dolayı Diyarbakır 1. Sulh Ceza Mahkemesi?ne, yayın yapan blogların kapatılması talebiyle başvuruda bulundu. Talebi yerinde gören mahkeme, blogların kapatılmasını kararlaştırdı.

blogumu geri istiyorum..yasakçı zihniyete hayır!!!!
bütün bloggerı kapatmak yerine yayını yapan blogları kapatmak,kimsenin aklına gelmiyor mu..

Dünkü maçın etkisini hala üzerimden atabilmiş değilim.Şantiyede resmen terör estirdim bugün.

He bide sevgili fırat aydınus un kulaklarını çok çınlattık...

Kurtlar Vadisinde matkapla kafa hafıza boşaltma işlemini duydum diziden bir anda soğudum kötü bir ruh halidneyim:?

bunalımdayım kalbim ağrıyor. yarım saattir aynı şarkıyı dinliyorum duygularımı sadece bu şarkı ifade ediyor. ama ne yapacağımı söylemiyor.

SENSİZ BEKLEDİĞİM SADECE ECEL
offf oooooooffffff

Selçuk Kahveci' Alıntı:
Her gece ağlıyor bu gözlerim
Tek başıma yine ölümlerdeyim
Oysa ne güzel başlamıştı herşey
Kavuşmamız mucize gibi birşey

bir galatasaraylı olarak hala mucizelere inanmayı öğrenemedin mi selçuk..