Şu anki halet-i ruhiyeniz

EsraGerçek' Alıntı:
[quote="Selçuk Kahveci":eto594lw]Her gece ağlıyor bu gözlerim
Tek başıma yine ölümlerdeyim
Oysa ne güzel başlamıştı herşey
Kavuşmamız mucize gibi birşey

bir galatasaraylı olarak hala mucizelere inanmayı öğrenemedin mi selçuk..[/quote:eto594lw]

valla inanamadım esra çünkü zaferlerimiz mucize değildi. azmin kararlılığın sonucu gerçekleşti.

ben kavuşmayı beklediğim kişi zor yani imkansız gibi onu belirtmek istedim aslında

Eren Aydın' Alıntı:
saat dedin de aklıma geldi bak.Bizim forumunda saatini bir saat geriye alsak ya.Arada karışıklığa sebep oluyo :roll:
Kullanıcı Paneli/Tercihler/Saat Dilimi: [UTC + 1] Orta Avrupa, Batı Afrika Zamanı ; )

Bazı şeylere fazladan sinir oldum yine.

Seninle ilgili değil Eren. Yanlış anlama da. : )

Sabah derse girdi,
Öğlen yemek için eve geldi.
Yine derse gidecek,
Bugün okul 5'te bitecek.

Gözkapaklarıma birisi oturmuş gibi.
Uykusuzluk kötü bişi... =)

Herkese merhabalar

Allah'tan bir aksilik çıkmaz ise Galatasarayımız-fenerbahçe bayan basketbol maçında Galatasarayımız - Efes pilsen erkek basketbol maçlarında sizlerleyim. Bu yüzden İstanbul' da yaşayan tüm arkadaşlarımın maça gelmelerini istiyorum. Çünkü, hepinizle tanışıp takımımızı beraber desteklemek istiyorum.

Mithat Abi özellikle senin gelmeni istiyorum. Eyüp Abi ile atışmalırınızın hayranıyım. Bu iki güzel insanı orda yan yana görmek istiyorum. Gelmezsen darılırım ve seni Eyüp Abi'ye havale ederim Mithat Abi ona göre kendini maç için ayarlalarsan sevinirim.

Ayhan Şahenk'te görüşmek üzere arkadaşlar.