SuperClasico / Huzur Derbisi

Evde Spormax olduğuna bu kadar sevineceğimi hiç tahmin etmezdim :) .

İnternetten izleyecek bi link bulursunuz arkadaşlar, sıkıntı yapmayın. Gerçi son yıllarda bu derbininsadece adı var ama olsun heyacanı yeter, tribünlerin sesini sonuna kadar açarlar umarım.

Riquelme'nin oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacakmış ama oynaması büyük sürpriz olacakmış. Bu iyi değil tabii ki. Bu arada Boca yeni aldığı hocası ile birlikte oyun sistemini dğeiştirmiş. 3-5-2 oynuyormuş ne alaka anlamadım.

Sühan abi Riquelme'nin durumu Fener'in Alex'inin durumuna dönmesin, ne zaman derbi olsa sakatlanır oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olur ama illede oynar :) .

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Sühan abi Riquelme'nin durumu Fener'in Alex'inin durumuna dönmesin, ne zaman derbi olsa sakatlanır oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olur ama illede oynar :) .

Yok zaten uzun zamandır sakattı ama geçen hafta süre almıştı hafta içi meğer gene antrenmanda sakatlkanmış. Riquelme herşeyden daha ötesidir Boca için. Alex'e benzemez:)

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":n0y49d5k]Şamil River taraftarı olduğuna göre kimi destekleyeceğimiz belli oldu! : )
Onur abicim bir gün bana inat Fenerli olmandan endişe ediyorum :) .[/quote:n0y49d5k]
Gerçeği bilmiyor musun Şamil Abi :)

O zaten Fenerli :p

River - Boca minik maçı varmış River gol atmış, River'lı çocuk Bocalıya yumruk atmış stad galeyana gelmiş :) . Zaten erken girmişler havaya. Az önce stada canlı bağlandılar.

Şimdi NTVSporda Aslı Pelit adlı bir muhabir bağlandı. river taraftarıymış. Maç öncesi Boca'lıalrla River'lilar arasında bir gerilim olmuş ama bizim derbilere göre daha hafif bir gerilimdi diyor.

Şamil'in bahsettiği minik takım oalyından kızda bahsetti. Riquelme oynayacakmış snaırım maçta. Ortega-riquelme maçı oalcak bir nev'i :) Havaya girme zamanı geldi yavaş yavaş

Atmosfer müthiş gerçekte, bi gün bende izliycem bu maçı, deplasmanda yapcam ulan.

River'lılar Pazar günü 500 kişi toplanıp Boca forması yakmışlar, Boca'lılar da buna karşılık 16 otobüs ile takımın otelini ziyaret etmişler.

Müthiş ortam, bu derbiyi bir numara yapan modernleşen, endüstriyelleşen futbola inat insanların sevgisini hala bu denli sevmesidir.

TAKIMLAR SAHAYA ÇIKTI.

Ne içicem abicim benim en sert içkim Cappy Şeftali :) .

Bu arada tribünleri görünce, orada bulunma isteğimin ne kadar büyük bir istek olduğunu bir kez daha anladım.