SuperClasico / Huzur Derbisi

Ben GS ve Lakers dışında herhangi bir spor takımının başarısı için gerilmem. ama iyi gererim ve şakalaşmalar hoşuma gider. Umarım sizde gerilemzsiniz. Sonuçta bu işin geyiğindeyim ben :))

Beni kızdıranmı diyim üzenmi diyim bilemedim bu tarz futbol muhabbetlerinde birileri bir yeri tuttumu diğer tarafı FB'ye nasıl benzetirim derdine düşüyor. Bu alakasız konu bence. Real-Barca olayında da aynısı dönüyor. Realliler "real GS, Barca Fb" diyor Barcalılar "biz alt yapıya önem veriyoruz, aynı GS gibi" diyor hikaye işler bunlar.

Bu arada Boca gerçekten bitik bir top oynuyor. GS'ın şu andaki haline benzettim. Deli gibi ordan oraya koşan tipler ama sorsan neden koşuyorsun? diye, " bilmem arkadaşlar koşuyordu onların peşinden koşuyorum" diyebilir :))
 
Semih sen yeni başladın izlemeye, River golü attıktan sonra 3 puana olan aşırı ihtiyaçlarından dolayı rolantiye aldı yoksa çok daha iyi oynuyordu.

Bu arada diğer adamım Mori oyuna girdi.
 
River'ın başkanı Pasarella imiş. River bu maçtan hemen önce hocasını görevden almışlar bizim Cevat Hoca tarzı biri gelmiş takımın başına Apertura'nın sonuna kadar.
Enteresan.
 
Kazandık lan, Lay lay lay laay lay lay layyy.

Acayip seviniyorlar, gerçi Boca'yı yenmekten ziyade küme düşecek takım neredeyse.

Geçen sene sevdiğim takımlar ne içerde ne dışarda derbi kazanamamıştı, şimdi sıra bizde, sıra Madrid'de.
 
Hakem ilk yarıda iki penaltımızı verseydi maçın sonu farklı olurdu ama!.. Hakem efendinin maçta verdiği tek doğru karar ikinci yarıda Bocalı oyuncunun eline çarpan topta oyunu devam ettirmesi. : )

Neyse, kutlayalım bari Şamil ve arkadaşlarını. : )
 
Sos Cagon diye inletmiyoruz heryeri boşuna. Tribündeki korkaklıkları zemine de yansımış vaziyette ve futbol oynamaya çıkmamışlar. İnsanı seyirden,futboldan soğutuyorlar. Ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyor ama son düdük çalınca akılları biraz olsun başlarına gelmiştir. Yenilmemek için oynayan kaybetmeye mahkumdur...

Forza River !
 

Üst