Survivor Karayipler

Asena - Nouma aşkı

'Survivor' yarışması sonrası birbirine iltifat yağdıran ve elenen Asena ile Pascal Nouma aşkı su yüzüne çıkmaya başladı

İkili önceki gün Mecidiyeköy'de görüldü. Survivor'da Ebru Destan'la yakınlaştığı iddia edilen Pascal Nouma'ın aslında gizliden gizliye Asena'ya abayı yaktığı ortaya çıktı. Güneş Gazetesi'nin haberine göre, Pascal'ın bir sohbette, 'Asena güzel ve seksi bir kız ama İbrahim Tatlıses problem' demişti.

Bu açıklamasının ardından Asena'da 'Pascal çok iyi bir insan. Adam gibi adam' sözleriyle Nouma'ya kayıtsız kalmadığını göstermişti. Asena ile Pascal'ın 'Survivor' sonrası sık sık gizlice buluştukları ortaya çıktı.

HAYRANLARI ELE VERDİ
Asena ile Pascal Nouma önceki gün Mecidiyeköy'de bir mekanda gizlice buluştu. Ancak hayranlarının tezahüratı bu gizli buluşmayı açığa çıkardı.Sevenlerinin kendisine gösterdiği ilgi üzerine Asena'yı da gösteren ve ilgi isteyen Nouma'nın keyfi daha da yerine geldi.

İkilinin Survivor'da başlayan yakınlaşması aşka doğru hızla ilerliyor

Cirkin Asena'yi begenmis begene begene. :p

Ama sadece takil birak Pascal. Adamimsin.

Bu arada Nihat'in oy oranlari inanilmaz dusmus.
Aciklamalari, konusmalari, yaptiklari negativlik yaratti sanirim.

Nihat %52 Ozge %48.

Taner sms'e ciksa, acik ara eler Nihat'i.

Survivor'ı izleyen telefona sarıldı

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor’ın final bölümlerinin KKTC’nin Bafra bölgesinde bulunan Kaya Artemis otelinde çekileceğini duyan Türk tatilciler, 528 odalık oteli doldurdu

Pazar akşamı yayınlanan programda Survior finalinin Yavru Vatan’da yapılacağının açıklanmasının ardından telefonlarının kilitlendiğini belirten Kaya Artemis Oteli’nin Genel Müdürü Nihat Berkan, “Aynı gece oteldeki boş yerlerimizi sattık. Türk turistler oteli tamamen doldurdu. Şimdi sahildeki özel alanı hazırlamaya başladık” dedi. Berkan, yarışmacıların 14 Haziran’da otele geleceklerini belirterek, “19 Haziran’da final yapılacak. Bu zaman içerisinde otel ziyaretçileri yarışmacılarla iç içe olabilecekler” diye konuştu. (Habertürk)

Pascal'ın Aşk Zaferi!

Survivor adasından dönüşte Asena'ya olan hayranlığını açıklayan Pascal Nouma sonunda muradına erdi.

Ünlü oryantal için, "Çok güzel, çok seksi" diyen ve son günlerde aşk yaşadığı iddia edilen Nouma, önceki gün İstinye Park'ta gazetecilerin, "Asena ile aşk var mı?" sorusuna zafer işareti yaparak cevap verdi... (HABERTÜRK)

SEDA SAYAN SURVIVOR’I İNCELEDİ

Seda Sayan programında davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak ile Survivor ünlülerinin doğal davranıp davranmadıklarını inceledi. Seda Sayan Nihat Doğan ile uzun zaman sonra ekranda yan yana geldi.

Seda Sayan sabah programında davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak ile birlikte Survivor yarışmacılarının doğallığını masaya yatırdı.

Derya Büyükuncu’nun doğal ve topluma örnek davranışlar sergilediğini söyleyen Kapışmak’ın yorumlarına katılan Sayan, duruşu ve karısına olan bağlılığı ile Büyükuncu’yu takdir ettiğini söyledi.

Aşkım Kapışmak, Özge Ulusoy’un hayatta tek başına ayakta kalmakta zorlandığını mutlaka yanında birine ihtiyacı olduğunu, Asena’nın hırsından ve kazanmak arzusundan dolayı kişilerle iyi ilişkiler kuramadığını, Pascal Nouma’nın bayanlara karşı koruma güdüsünü ve doğallığını anlattı.

Ebru Destan’ın oynadığını söyleyen Kapışmak, Taner’in tamamen doğal olduğunu, hiperaktif yapısından dolayı birçok çılgınlık yaptığını, adada tek o anı yaşayan kişi olduğunu anlattı.

NİHAT DOĞAN OYNUYOR
Konu Nihat Doğan’a geldiğinde Seda Sayan gülmemek için kendisini zor tuttu. Nihat Doğan’ın vatoz balığından korkup düz duvara tırmanışı ekranlara geldiğinde, Sayan gülmemek için dudaklarını ısırdı. Daha sonra Pascal Nouma ile kavgası ekrana gelen Nihat’ın, felsefik konuşmalarına uzman kapışmak yorumlarda bulundu. Nihat Doğan’ın çocuklar gibi davrandığını söyleyen Kapışmak, bu tür egosal davranışların çocukluk zamanında kalmış olması gerektiğini, kişinin büyüdükçe bu davranışlardan uzaklaşmasının sağlıklı olduğunu belirtti. Doğan’ın çoğu zaman oynadığını belirten Kapışmak, daha olumsuz yorumlar yaptı ve Seda Sayan bu yorumlar hakkında konuşmasa da başı ile doğruluğunu onayladı.

SEDA SAYAN’IN FAVORİSİ DERYA BÜYÜKUNCU
Survivor’ı Derya Büyükuncu’nun kazanacağına inandığını söyleyen Aşkım Kapışmak’ın görüşüne katılan Seda Sayan, duruşu, efendiliği, tartışmalardan uzak durması, şov yapmaması ve karısına olan bağlılığı ile Türk halkının Derya Büyükuncu’nun yanında olacağını söyledi.

Para basacak

Survivor’daki performansıyla şöhretine şöhret katan ve fenomen olan Nihat Doğan, yurda döndüğünde gelen teklifleri kabul ederse adeta para basacak
19 Haziran’da Kıbrıs’da yapılacak olan Survivor finalinin ardından Türkiye’ye dönecek olan Nihat Doğan işten işe koşacak.. Türkiye’nin önde gelen AVM’leri, Survivor’da yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Nihat Doğan’ı konuk etmek için büyük bir yarışın içine girdiler. Nihat Doğan’- ın menajeri Yavuz Yıldırım yaptığı açıklamada şunları söyledi: Günde en az 10 tane AVM, Nihat Doğan’ı konuk etmek için arıyor. Genelde talepler, insanlarla söyleşi ve imza günü şeklinde oluyor. Kendilerine şu an bir tarih veremiyoruz. Nihat Doğan, İstanbul’a döndüğünde tarihlerimizi belirleyeceğiz. Ayrıca 2 tane önemli reklam ajansıyla görüşme yaptık. Onlarla da prensipte anlaştık gibi. Ama dediğimiz gibi her şey Nihat Doğan döndüğünde netlik kazanacak..

YÜZME Milli Takımları Başantrenörü Hakan Eskioğlu, ekranların reyting rekortmeni yarışması "Survivor’ finalisti Türkiye’nin en başarılı yüzücüsü Derya Büyükuncu hakkında şaşırtıcı bir açıklama yaptı, "Derya, denizde yüzmekten korkar" dedi.

Aynı zamanda Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Yüzme Şubesi Genel Koordinatörü de olan Hakan Eskioğlu, Marmaris’te, gazetecilerin sorusu üzerine Derya Büyükuncu hakkında konuştu. Kendisi de eski milli yüzücü olan Hakan Eskioğlu, Survivor’da aylarca bir adada yaşamak zorunda kalan Büyükuncu’nun denizde yüzmekten korktuğunu ileri sürerek şunları söyledi:

"Eskiden Galatasaray kulübü ile yaz sezonlarında Bodruma tatile giderdik. Derya hariç hepimiz denize girer, açıktaki adaya yüzerdik. Derya, yüzmez, hep kanoya binerdi. Biz de onunla ’Korkak, yüzmekten korkuyor’ diye dalga geçerdik. Esasen hepimiz denizden çekiniyorduk. Denizin dibini göremedi mi, yüzücülerin yüzde 99’u korkar. Şimdi izliyorum da Survivor adasında Derya’yı kıyıdan kıyıdan yüzüyor. Hala denizde yüzmekten korkuyor. Korktuğu için de hiç derinlere gitmiyor, kıyıyı hiç gözden kaybetmek istemiyor."

Eskioglu, Büyükuncu’nun, Türkiye’nin en iyi yüzücüsü olduğunu da belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:
"Derya 36 yaşında. En son 35 yaşında Avrupa dördüncüsü oldu. Bu 6 yaşından beri süre gelen disiplinli yaşam sonucu oluşan bir başarı. Derya kendine bakmasaydı 34-35 yaşında bu dereceleri elde edemezdi. Bugün Derya yüzse gene Türkiye birincisi olur. Bu ülke Derya’dan daha iyi sporcu yetiştiremedi."

"YÜZERKEN SERVETİNİ HARCADI ŞİMDİ PARA KAZANIYOR"

Eskioğlu yüzme sporuna devam edebilmek için Derya’nın servetini harcadığını belirterek, "Bugün Derya yüzmeyi bırakmadı. Derya yüzmeden mecburen uzaklaştı. Medyatik yarışmalara katıldı. Çünkü para kazanıyor. Başarılı olabilmek için neyi varsa sattı. Eşi Zehra Balkan Büyükuncu da eski yüzücüm. Beraber Derya’nın ayakta kalabilmesi için tüm varlarını yoklarını ortaya koydular. Şimdi para kazanmak bu çocuğun en doğal hakkı" dedi.

KIYIYA HEP PARALEL YÜZDÜ

Survivor yarışmasında kazandığı dokunulmazlık haklarıyla finale kalan Derya Büyükuncu'nun geçtiğimiz Pazartesi günü adada kalan Özge Ulusoy ve Taçmin'e verdiği yüzme dersi, programı izleyen herkesi şaşırttı. Büyükuncu arkadaşlarına ders verirken ayağı sürekli yere basarken, yüzme esnasında ise sürekli olarak kıyıya paralel olarak ilerlediği gözlerden kaçmadı

ve beklediğim gibi nihat finale kalır :( ne kadar itici bir insandır yahu ayrıca tanerde son oyundaki performansından sonra gözümden düştü tam tanerlik oyundu halbuki

Bir ülke ve bir insan ...

Nihat Doğan bu ülkede paraya para demiyor,hem aklıyla hem bedeniyle saatlerce çalışan insanlar 3 kuruş parayla hayatını sürdürüyor.

Nihat Doğan kimdir ?

Şarkıcı mı ? Bu adam bu sesle şarkıcı kabul ediliyor ve sesinden dolayı bu kadar ünlü oluyorsa ve bu kadar para kazanıyorsa yıllarca eğitim almış,gerçek sanatçılara yazık diyorum.

Komedyen mi ? Ben bu adamda gülecek hiçbirşey bulamıyorum,beni güldüren biri varsa yarışmadaki Taner,çoğu kişininde bu konuda benim gibi olduğunu düşünüyorum.

Nedir Nihat Doğan ? Gazetecimi ? Düşünür mü ? Aydın mı ? Bu adamda hayran olunacak ne var ?

Ne üretiyor ki bu adam,bu ülkede bu kadar prim görüyor ? Benim hiç sevmediğim Mahsun Kırmızıgül bile film çekiyor,birşeyler üretiyor saygı duyuyorum sevmiyor olsamda.

Nihat Doğan bu haliyle bu ülkede bu kadar ilgi görüyor,bu haliyle kimsenin kazanamayacağı paraları kazanıyorsa bu ülkede daha çok Nihat Doğan'lar çıkar ama benim ülkem bu bataklıktan çıkabilir mi bilemiyorum ...

hayatımda gördüğüm en geri zekalı en karaktersiz insandır taner.. resmen kötü örnek.. onun kazanma ihtimali 0 olsa da mazallah bir kazanırsa da paralar kötü yerlere gider.. ilk başta kıbrıs kumarhaneler.. resmen kötü biri.. allah anasına babasına sabır versin

komedyenliği de ne kadar hafife almışsınız.. şaşırıp kalıyorum..

Açıkçası Nihat-Taner-Taçmin çemberinden Taçmin'in çıkmasını çok istiyordum ama Acun öyle bir oyun yapmış ki yani resmen Taçmin oylamaya kalsın demiş.. Böyle kritik bir oyunda bu zorlukta bayan bir yarışmacı nasıl mücadele ettirilir, tamam anladık reyting için Nihat kalsın Taner kalsın istiyosun da, orada da 2 aylık bir emek var eh be yani..

Ben en çok Nihat elensin istiyordum. Sevmediğim için değil, gönüllülerin finale kalması için. Bu konumda Nihat yerine başka bir ünlü olsa böyle isterdim. Ama olmadı malesef.. Umarım yarışmanın anlamlı bir sonuç alması için bu oylamada finale kalacak gönüllü 1. olur.. Ama eğer 1.lik halk oylamasına kalırsa, prosedürü bilmiyorum, Derya her türlü 1. olur bana göre.. Herkes oylama konusunda Nihat olur der muhtemelen ama benim görüşüm oylama kazananı Derya olur. Bildiklerimden, duyduklarımdan yola çıkarak öngörüde bulunuyorum tabi. Eğer bu senaryo gerçekleşirse detaylı olarak değerlendiririz zaten..