Survivor Karayipler

Şu yarışmada taner kadar rol kesen Taner kadar numara yapan salağa ve komiğe yatan başka bir adam yokki benim tanıdığım bu işi bukadar iyi yapanda yok..

Soru sorma Nihat'ı döv!

Survivor'da kavga ettiği Nihat Doğan'a soru SO Facebook'ta yardım istediği takipçileri Pascal Nouma'ya yol gösterdi. Nihat'a soruyu boş ver, bir güzel döv onu..."

Survivor'da Nihat Doğan'la kavga ettiği için diskalifiye edilen Pascal Nouma, hafta sonu yapılacak final konseyinde yarışmacılara soracağı soru için Facebook sayfasında takipçilerinden yardım istedi. "Siz benim yerimde olsanız Nihat'a ne sorardınız?! Lütfen küfürsüz, seviyeli cevap verin, beğendiğim 3 soruyu Nihat'a soracağım" diyen Nouma'nın takipçileri cevap olarak, ağız birliği etmiş gibi, "Soruyu boş ver, bir güzel döv onu" diye cevap verdi.

Daha önce dediğimin hala arkasındayım, kimsede Derya'nın oy potansiyeli yok bana göre. Yarın da bence Derya kazanacak oylamada ve 1. olacak diye düşünüyorum.. Yarın güzel olacak...

Taner de yarışmanın 1 numaralı rengi oldu gerçekten, alkışı hakediyor..

Derya'nın finale kalmasına sevindim,inşallah yarışmayı kazanır.Kameralara oynamadı,şov yapmadı,acun'dan aldığı talimatlarla komiklik yapma derdi olmadı,kendini acındırmadı,kendisi gibi oldu.

Taner daha çok hakediyordu finali.Yazık oldu.Derya nın temiz çocuk numarası tutuyor,yarışmayıda o kazanır büyük ihtimalle.Bu 3 lüden en az hakeden de o bence ama yapacak birşey yok.

Derya bırakın finali son 3 e kalmayı bile haketmiyordu.Buradan kazandığım parayla olimpiyatlara hazaırlanıcam deyince halkımızın milli duyguları ağır bastı ve Derya ya yolladılar oyu.
Derya nın Taner e yaptığı yanardönerlik Taner in aklına yeni gelmiş ki bugün beni sevenler Nihat a oy atsın dedi.Taner in oylarıda Nihat a gideceğine göre Nihat 1. olur bence.

Valla yarışma başından beri bazı kişiler tribünlere bol bol oynuyor. Derya'nın yaptığı belki etik olarak pek hoş olmadı ancak ben yapmasını doğru buluyorum. Hepsi konuştu durdu sürekli, Derya da en sonunda bi koz kullandı. Yarışmayı kazanabilmek adına böyle kozlar taktiksel olarak kullanılıyor zaten, önemli detaylardan biri bu..

@Hüseyin; Taner'in oyları da Nihat'a gidecek demişsin ama zaten aynı insan profilleri bu isimlere oy atıyor bence. O yüzden Nihat Doğan kazanırsa bu Taner'in oyları sayesinde olmaz. Ayrıca Nihat-Derya oylaması konusunda yarışma içinde ufak bir fragman yer almıştı. Tefik-Derya oylamaya kalmış, Nihatcılar'ın desteğine rağmen %70e %30 fark yemişti Tefik. Bunun haricinde, Özge Ulusoy'u bile %52'ye %48 ile eleyebilmişti Nihat Doğan. İstatistiksel olarak da bakınca ibre Derya'yı gösteriyor kesinlikle..

Bugünkü yüzleşme çok ateşli geçecektir. Özellikle Tefik Derya'nın, Asena da Nihat'ın üstüne oynayacaktır bol bol oylamaya etki edebilmek için. Yanardöner Taner'in ve Nouma'nın tutumunu merakla bekliyorum. Taner dün bana göre bütün yarışmada yaptığı şeyi bir kez daha yaptı. Hiçbir şekilde yenilgiyi kabul etmiyor, sürekli mazeret uydurup duruyor. Dün de oylamayı kaybetmeyi yediremeyince oylarım Nihat'a gitsin dedi bana göre..

Artık herşeyi bu akşam göreceğiz bakalım. Kirli çamaşırlar dökülür iyice ortaya. Benim 1. olmasını beklediğim isim daha önce de sürekli dile getirdiğim gibi Derya Büyükuncu.. Eğer Nihat Doğan kaybederse bunun 1 numaralı sebebi çenesi olacak, kazanırsa da azmi - gücü ve çenesi sayesinde kazanmış olacak. Bana göre güç dengesi olarak incelersek Nihat daha büyük iş başardı ama işte o konuşma şekli soru işareti... Kısacası, çene faktörü olumlu mu olumsuz mu etki edecek hep birlikte göreceğiz

5 dakika sonra belli olacak kazanan;

bana göre ise;soru eğer hangisi daha beyefendi diye sorulacak olursa cevap Derya Büyükuncu derim...

ama hangisi Survivor'dır diye sorulacak olursa o zaman 2 ay boyunca çadır içinde kızlar ile birlikte malak gibi yatan Derya değilde Survivor Nihat'tır derim....

Bu seneki Survivor'ın birincisini ne güç ne zeka ne de kulis belirledi. Yarışmanın galibini belirleyen faktör : Karakter... Tebrikler Derya Büyükuncu...

Survivorda Nihat daha başarılıydı ama adam olan kazandı