'Survivor Kızlar Erkekler'

Saim Karakuzu' Alıntı:
tam olayı anlamadım nasıl oldu ? nasıl fenerli çıktı :) ya bırakın aydın kazansın ya :) fenerli ya bitti artık benim için :)
Ertan Bursaspor bayrağı çıkarttı.Herkes bir ucundan tutuyordu bayrağın.Merve "Ben Fenerliyim ama olsun" gibilerinden birşey dedi."Babam çok kızacak" falan dedi.Yahu suç onda değil, onu bu yanlış yola iten babasında suç. :)

Kaan Çağdur' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":1ymyhvtu]Merveciler pek üzüldü sanırım :)

İhsan'ı destekliyorum ben de, o alamazsa da şu 4lüden Aydın alsın.

Abi İhsan'da Fenerli :)[/quote:1ymyhvtu]
İhsan fenerli falan değil kardeşim İhsan Beşiktaş'lı kendi ağzından söyledi kaç kez.

Bu son bölümde yarışmacılar lap top'tan ailelerini izliyordu,Aydın oğlunu gördü oğlum benim falan klasik üzülmeler ,eşini gördü yine sizi çok özledim lafları falan bir ara Aydın'ın beslediği kuşları gösterdiler Aydın birden çıldırdı,bugünleride görecekmiydim diyerekten üstünü parçalamaya başladı demek ki adamın en büyük hasreti kuşlarınaymış oysa bende Aydın babasını kaybettide ondan mı bu kadar tepki gösteriyordu diye üzülüyordum,enteresan adam bu aydın,ama seviyorum kendisini inşallah ya İhsan yada Aydın kazanır,birde ödül oyununda yarışmacılar mağazada kıyafet alırken aydın'ın ihsan'ın aldığı kıyafetlerin aynısını alması çok komikti.

*Merve'yi sevmezdim ben ama şu son zamanlarda çok sevimli gelmeye başladı bana,birden şirin kıza döndü :)

İhsan besiktaslı arkadaslar.

Evet Merve fenerli cıktı. Uzulmedim degil. Ama sanırım yasım itibari ile sizin kadar fanatik dusunmuyorum ben. =)

O kız kız basına onca erkekle basa cıktı ya. Bugune kadar oyunların cogunda kazanıp, o erkekleri mahvetti ya. O bile yeter bana. Forza Merve. İnsallah İstanbul etabında o Bursalı Ertan'ı da eleyecek.

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Benim en yakın arkadaslarımdan biri de Fenerli ne var yani.

[quote="Gazanfer Tosun":zrstehne]Merveciğinin de Galatasaraylı olduğunu söylemiştin abla :)
[/quote:zrstehne]

Olabilir tabi de sırf bu yüzden Merve'yi destekleyenler vardı, yanılttın bizleri :)

İhsan iyidir.

Muhtemelen Acun hepsine teker teker söz veriri.Onlarda şöyle oldu, böyle oldu diye anlatılar.En son Merve ile Ertan düello yapar, program biter.

Aydın: Acun Bey ben paragöz bir insan değilim. Öyle olsaydım Bankacı olurdum...

Bırak bu işleri yanardöner herif. Senin korkak ve paragöz biri olduğunu bütün Türkiye biliyor.