'Survivor Kızlar Erkekler'

Mervecigimin Galatasaraylı oldugunu biliyordum.

Aydın olayını bende duydum. Zaten fragmandan da Aydın ve ayrıca Merve'nin de aglaması baska seye isaret degil.

Babası öldü mü bilmem ama tek olasılık babasının ölmesi değil.
Adam biraz uçuk kaçık olduğu için, ailesiyle laptoptan bağlantı yapmıştır özlediği için ağlamış olabilir.
Acun bu tür işleri iyi yapıyor ki bana sorarsanız bu tür ortaya atılan sansasyonel haberlerde ondan çıkıyor gibi geliyor bana.Milletin dikkatini daha çok o tarafa çekme amacında.

Aslında bende ailelerle görüşme olduğunu düşünüyorum çünkü fragmanın başında Merve'de ağlıyor,oda annemi çok özledim falan diyordu görüntülü konuşma yapılmıştır ve Merve'de ailesini görünce ağlamıştır,aynı şekilde Aydın'da çocuklarımı çok özledim falan diyordu oda çocuklarıyla konuşunca yarışmanında vermiş olduğu stres birikimiyle ağlamıştır.İnşallah'ta böyle olmuştur.

İhsan ve Merve beraber Bodrum'a tatile gitmisler.

19082010094329.jpg

DM%C4%B0.JPG

Hani derler ya erkekliğin kitabını yazmak, ihsan-ertan-aydın' ın yazdığı kitap ne kitabı dersiniz. Kızı tek başına adada bırakmak

Enes Kömürcü' Alıntı:
[quote="Enes Kömürcü":3hdwpxd3]Önümüzdeki hafta Aydın dokunulmazlığı alıp, Merve ile İhsan düelloya çıkarsa düelloyu da İhsan kazanıp Merve Oflaz good bye derse hiç şaşırmam :)

Yarını bekliyorum :)[/quote:3hdwpxd3]

Merve finalde öyle bir ihtimal yok yani :) Ayrıca final bölümleri Polonezköy'de çekilecekmiş.