'Survivor Kızlar Erkekler'

Sözlük te biri şöyle birşey yazmış...

Gelecek hafta:

aydın isimli yarışmacı babasının vefat haberini alıyor, üzücü bir durum gerçekten ve gelecek hafta aydın yarışmadan elenecek / bırakacak bu olaydan dolayı.

son 3'e merve, ihsan ve ertan kalacak, halk oylaması da sözkonusu olduğu için 4. kişi olarak yarışmaya hakan katılacak diye düşünülüyor ve eylül ayında birtakım davetlinin de gelip izleyeceği final bölümleri çekilecek.

Ben de Aydın'ın o tavrını görünce, ters bir durum olduğunu düşünmüştüm. Umarım doğru bir tüyo değildir, çünkü aile herşeyden önemlidir.

Halk oylaması falan olur, Hakan gelirse, dağıtır ortalığı.

İnşallah Aydın'ın babasına birşey olmamıştır,başka birşeyden dolayı ağlıyordur,yoksa yarışma falan hiç önemli değil,tuzu kuru Hakan alsın parayı yapsın artisliğini hiç önemli değil.

Acunmedya harbi işi biliyor..
Hakan elendiğinde öylesine ne yapar eder Hakan'ı getirirler reyting için demiştim ve gerçektende getirmek için zemini hazırladı ama bende Hakan'ı seven ve kazanmasını isteyen biri olarak geri dönerse sevinirim.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Bi ara bu Survivor da ki Galatasaraylılar muhabbeti vardı kim onlar bilen varmı.

Hakan ve sevgilisi birde Kemal abi dışında.

944696801.jpg

Umut Öncel' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":1utbaawl]Bi ara bu Survivor da ki Galatasaraylılar muhabbeti vardı kim onlar bilen varmı.

Hakan ve sevgilisi birde Kemal abi dışında.

944696801.jpg
[/quote:1utbaawl]
Nerden buldun ki bi bilgileri bunlar kesin bilgiler mi?

Önümüzdeki hafta Aydın dokunulmazlığı alıp, Merve ile İhsan düelloya çıkarsa düelloyu da İhsan kazanıp Merve Oflaz good bye derse hiç şaşırmam :)

Semih, Meriç Tuncay mı ne bir adam vardı.Survivor Adası Galatasaray Adası olmuş mu ne diyordu.O yazıyı yayınlayan bir sitede buldum bu excel tablosunu.Ne kadar doğrudur bilemiyorum.

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":2t6xkc93]Vay be Oğuzhan dayıda Galatasaraylıymış,helal olsun
Adam hala bizim klüpte çalışıyormuş diye duydum bir görevde ama ne bilmiyorum tam ya şu fragmanı izleyenler nerden izledi ? aydının ağladığı filan ?[/quote:2t6xkc93]
Kendisi kongre üyesidir kendi yarışırken anlatmıştı.