'Survivor Kızlar Erkekler'

Şu yaşıma kadar çok insan tanıdım bu Emin gibi Dangalak bi insan görmedim.Bu kadar kendiliksiz olunmaz.Telefonla aileleri arama olayında resmen çoştu.

Aloooooooooooooo, Hüsniyeeeeeee nasılsın niye aramıyosun heeeeee niye ne oldu o büyük aşkımız,ne oldu o aşk! İnsan bi arar ya Panama yakın yer niye mektup atmıyon.40 günlük torununa;Aloooooooo konuşsana be konuş.

:p :p :p :p

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Aloooooooooooooo, Hüsniyeeeeeee nasılsın niye aramıyosun heeeeee niye ne oldu o büyük aşkımız,ne oldu o aşk! İnsan bi arar ya Panama yakın yer niye mektup atmıyon.40 günlük torununa;Aloooooooo konuşsana be konuş.

:p :p :p :p

Bu olay yemin ediyorum TARİH ya :D:D:D:D öldüm gülmekten ya :D::D

Yalnız bu Ertan tam dayaklık.Hakan yine iyi tutuyor kendini.
Hakan;Metin ile,Emin ile ,Oğuzhan ile ,Aydın ile kavga ediyor.Bu sürekli Hakan ın karşısında.Yok sen şöylesin böylesin vs...Bi sus be adam sanane!Bu adamların dili yok mu?

Amerika'daki survivorda yarışmanın birincisi daha önce elenenler tarafından seçiliyor. Finale çıkana kadar yaptığının semeresini finalde elediklerin tarafından iyi veya kötü bir şekilde görüyorsun. Aslında bu daha adil.

Ben de şöyle bir bilgi vereyim ; 2.etaba 1 kız 4 erkek kalmış sadece kızın Merve olduğunu biliyorum.

İhsan kazanır umarım.Hakan favorim olsa da pek şans vermiyorum artık.

Doruk Ünlü' Alıntı:
Ben de şöyle bir bilgi vereyim ; 2.etaba 1 kız 4 erkek kalmış sadece kızın Merve olduğunu biliyorum.

İhsan kazanır umarım.Hakan favorim olsa da pek şans vermiyorum artık.

İhsan sonuna kadar haketti,inş o kazanır.Bu arada şu Merve denen kızada bir parantez acayım.Bu akşamki bölümde yayınlanacak heralde.Röportajda işte Hakan ve Gizem ile ilgili yorum yapıyo iresmen sinirimden çatladım.

Şöyle diyor: Ben Hakan ve Gizem'i cok seviyorum ve erkekler Gizem ile Hakan'a cephe aldılar ,onları dışladılar niye dışladılar anlamıyorum ve cok üzülüyorum ağlayarak tabii.Ya kızım sanane sen kendi işine baksana,Hakandan sanane. :oops: :oops:

Bir insan için para,reyting bu kadar mı önemli olur yahu,ama şaşırmadım Acun böyle işte.

Bugün eleme konseyini göstermedi show tv,önümüzdeki hafta gösterecek,oysa normalda bu gece elenen gösterilmeliydi niye böyle yapıyolar reyting için,Acun reyting'in kaynağını iyi buldu bu yarışmada ne izlenir aşk izlenir o yüzden gizem'in adadan gönderilişini ertelemek istiyor bugün gizem elendi büyük ihtimal ama elemeyi önümüzdeki hafta gösterecekler çünkü gizem'in ve hakan'ın büyük bir hayran kitlesi var gizem bu hafta gitseydi önümüzdeki hafta yarışmayı izlemeyen bir kesim olacaktı,bu elenme faslını bir hafta daha erteledi acun,adam için herşey reyting ya,doyumsuz adam

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Bir insan için para,reyting bu kadar mı önemli olur yahu,ama şaşırmadım Acun böyle işte.

Bugün eleme konseyini göstermedi show tv,önümüzdeki hafta gösterecek,oysa normalda bu gece elenen gösterilmeliydi niye böyle yapıyolar reyting için,Acun reyting'in kaynağını iyi buldu bu yarışmada ne izlenir aşk izlenir o yüzden gizem'in adadan gönderilişini ertelemek istiyor bugün gizem elendi büyük ihtimal ama elemeyi önümüzdeki hafta gösterecekler çünkü gizem'in ve hakan'ın büyük bir hayran kitlesi var gizem bu hafta gitseydi önümüzdeki hafta yarışmayı izlemeyen bir kesim olacaktı,bu elenme faslını bir hafta daha erteledi acun,adam için herşey reyting ya,doyumsuz adam

Hiç belli olmaz Bayram abi.Bence gitmeyecek Gizem.Seda arkadaşlarını satmamak adına Metin'e oy verecek bence.Başak'ta tarafsız olmak adına(kulisten habersiz) ''Metin'e oy atacağım'' diyor.Emin'in oyu çok önemli.

Bence ya duello olacak ya da Metin gidecek.

Şu Acun'da az değil ne yapıp edip Hakan'ı finale taşıycak,ne de olsa has adamı bide Hakan'ın Reyting yüksek tabii.Göremedik ama inş Gizem gitmiştir. O Merve denen kızıda bi elime geçirsem var ya ,neyse anlaşılmıştır heralde :) :)

Sedayı bu işlere karıştırmayın Murat abi görmesin atılırsınız :) Kendisi Sedaya ilgilidir :p

Ben halen şu Ertan gitsin kim kazanırsa kazansın diyorum ya bu kadarmı gıcık bi herif olabilir ah o ilk hafta gitcekti rahatlıcaktık.Bütün adayı eline geçirmeye çalışıyor yok 1sıra senin 2sıra senin 3sen gidersin.Karaliste olayları ve açık sözlüyüm ayağına yatarak içindeki bütün kini dışarı vurması.Kavga etmediği bi adam yok ama teker teker gideceksiniz Ertan efendi.

Bayram elenenin gösterilmemesi düello olacağındandır.Düello bir sonraki gün olacağı için zaman kaybından bi dahaki bölüme donmuştur.Hafta hem düello hem ödül hemde dokunulmazlık yarışması izleyeceğiniz tabiki bunun reytingide var.Acun kızsamda kendine göre doğruyu yapmıştır.

Sercan senin dediğine katılıyorum sanki bu oyun Hakana göreydi.İçinde su,deniz,yüzme olan oyunlarda Hakan her zaman 1 adım öndedir.Bu oyunda hep vardı bi tek denge eklenmişti.