Bu arada Hakan finaldemiki?Spoiler sevmiyorum ama Sühan abi sen biliyodun pm atarsan sevinirim.Yada bilen birinin.
Uğur GÜVEN' Alıntı:Bu arada Hakan finaldemiki?Spoiler sevmiyorum ama Sühan abi sen biliyodun pm atarsan sevinitim.Yada bilen birinin.
Sercan Karabıçak' Alıntı:Aloooooooooooooo, Hüsniyeeeeeee nasılsın niye aramıyosun heeeeee niye ne oldu o büyük aşkımız,ne oldu o aşk! İnsan bi arar ya Panama yakın yer niye mektup atmıyon.40 günlük torununa;Aloooooooo konuşsana be konuş.
Doruk Ünlü' Alıntı:Ben de şöyle bir bilgi vereyim ; 2.etaba 1 kız 4 erkek kalmış sadece kızın Merve olduğunu biliyorum.
İhsan kazanır umarım.Hakan favorim olsa da pek şans vermiyorum artık.
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Bir insan için para,reyting bu kadar mı önemli olur yahu,ama şaşırmadım Acun böyle işte.
Bugün eleme konseyini göstermedi show tv,önümüzdeki hafta gösterecek,oysa normalda bu gece elenen gösterilmeliydi niye böyle yapıyolar reyting için,Acun reyting'in kaynağını iyi buldu bu yarışmada ne izlenir aşk izlenir o yüzden gizem'in adadan gönderilişini ertelemek istiyor bugün gizem elendi büyük ihtimal ama elemeyi önümüzdeki hafta gösterecekler çünkü gizem'in ve hakan'ın büyük bir hayran kitlesi var gizem bu hafta gitseydi önümüzdeki hafta yarışmayı izlemeyen bir kesim olacaktı,bu elenme faslını bir hafta daha erteledi acun,adam için herşey reyting ya,doyumsuz adam
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Hiç belli olmaz Bayram abi.Bence gitmeyecek Gizem.Seda arkadaşlarını satmamak adına Metin'e verecek bence.
mazharozsoy' Alıntı:Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Hiç belli olmaz Bayram abi.Bence gitmeyecek Gizem.Seda arkadaşlarını satmamak adına Metin'e verecek bence.
mazharozsoy' Alıntı:Metinle Sedayı Bir an gözümün önüne getirdim. Baya enteresan olurdu yani