Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konuda hiç sıkıntınız olmasın. Yönetim bugün yarın attırır imzayı. Böyle oyuncuları bulmak kolay değil, bulunca tabiki de kaybetmeyeceğiz. Karşı tarafın böyle bir isteği varmı bilemiyorum ama varsa da havalarını alırlar.
Hem müthiş oynuyor hem çok sempatik. Takımdakilerle ilişkileride çok iyi gördüğümüz kadarıyla. Bizi bırakmaz herhalde bırakmasında daha çok seneler bizimle olsun inşallah yönetim ne yapıp ne edip takımda tutmalı. Ne isterse hakkı
Syl son anda çok büyük bir aksilik çıkmadığı taktirde seneye de bizimler beraber merak etmeyin, değil Fener başka hiçbir takım onu kolay kolay koparamaz bizden.
Türk oyuncu kadromuz fenerbahçenin çok gerisinde.Ama özellikle Fowles ve ardından Tamika bu farkı kapatmayı başarıyorlar.Şimdiye kadarki oyunuyla ligin açık ara MVP'si.Kaybedilirse yeri doldurulamaz.Şu anki gazla pek çok oyuncumuz forumda övgü alıyor olabilir,ama bu takımı şampiyon yapacaksa başta Fowles sonrada Tamika yapacaktır.Sadece bizim takımın değil,ligin de tüm oyuncularının çok üzerindeler.