Sylvia Fowles

Bence bu HAKSIZ REKABET sloganının ustune gıtmemız gerekıyor guzel bır pankart yapılabılınır dıye dusunuyorum.

Sylwia'nın dans şovundan foto veya video alan var mı beyler?

Bu konuda hiç sıkıntınız olmasın. Yönetim bugün yarın attırır imzayı. Böyle oyuncuları bulmak kolay değil, bulunca tabiki de kaybetmeyeceğiz. Karşı tarafın böyle bir isteği varmı bilemiyorum ama varsa da havalarını alırlar.

Saygılar.

Hem müthiş oynuyor hem çok sempatik. Takımdakilerle ilişkileride çok iyi gördüğümüz kadarıyla. Bizi bırakmaz herhalde bırakmasında daha çok seneler bizimle olsun inşallah yönetim ne yapıp ne edip takımda tutmalı. Ne isterse hakkı :)

Syl son anda çok büyük bir aksilik çıkmadığı taktirde seneye de bizimler beraber merak etmeyin, değil Fener başka hiçbir takım onu kolay kolay koparamaz bizden.

Türk oyuncu kadromuz fenerbahçenin çok gerisinde.Ama özellikle Fowles ve ardından Tamika bu farkı kapatmayı başarıyorlar.Şimdiye kadarki oyunuyla ligin açık ara MVP'si.Kaybedilirse yeri doldurulamaz.Şu anki gazla pek çok oyuncumuz forumda övgü alıyor olabilir,ama bu takımı şampiyon yapacaksa başta Fowles sonrada Tamika yapacaktır.Sadece bizim takımın değil,ligin de tüm oyuncularının çok üzerindeler.

Syl; rencide eder :(

Ekli dosyalar

• B_a2d83bd21661484e95f3aff4c4c056cd.jpg
    B_a2d83bd21661484e95f3aff4c4c056cd.jpg
    50.3 KB · Görüntüleme: 84
  • 0.jpg
    0.jpg
    82.5 KB · Görüntüleme: 84
  • 63.jpg
    63.jpg
    25.9 KB · Görüntüleme: 73
‎34# SYLVIA SHAQUERIA FOWLES

Maç : 21
Süre : 10:05:48 (ort 28:51 dk )
Sayı : 351 (ort 16,71 )
Ribaund : 199 (ort 9,5 )
Asist : 15 (ort 0,7 )
Blok : 29 (ort 1,4 )
Top Çalma : 29 (ort 1,4 )
Top kaybı : 64 (ort 3,0 )
Faul : 50 (ort 2,4 )

Lütfen artık onunla seneye de anlaşıldığı haberi gelsin. Yönetim bu karışıklıkta unutmaz umarım.