Sylvia Fowles

big sly yi kaybetmek üzerdi beni gerçekten.. bana göre daha dünyada eşi yok onun.. böyle bir değere sahip olmak uçurur takımı ve bu güven ortamı müthiş bir duygu. özeti şu; o varsa olayın adı haksız rekabet :)

Taurasi hamlesinin anlam ve değer kazanması adına Fowles'un kalması önemliydi..
Her şey güzel olacak inşallah..
Bütün ihtimalleri satın aldık..
Artık sadece Fenerbahçeyi değil, feneri, onun federasyonunu ve onların hakemlerini üst üste koyup yeneceğiz..
Alayına karşı sadece Galatasaray.
Arkasında satın alınmış gazeteleri, kurulmuş federasyonu ve kukla hakemleri olmayan Galatasaray.
çok doğru konuşmuşsun abi :)

big sly nin bizde kalması çok önemli isterse aralıkta gelsin farketmez lütfen çok iyi 2 türk alınsın artık esmeral ve nevriye çok çok iyi olur. hak ettiğimiz yerde olacağız EL4 bizi bekler :D

Bir süredir gidecek mi yoksa diye sesler çıkmaya başlamıştı. Açıkçası ben de Gsbasket söylemiş olmasına rağmen cidden şüphe duymaya başlamıştım gidecek mi diye ama çok şükür tutmuşuz takımda. Muhtemelen Charles ile değişmeli oynayacaklardır zaten. Hayırlı olsun..

princefowles1_500_110523.jpg

Prince'i sırtlamış getiriyor galiba :)

Chicago, Washington'u 78-65 yendi, Sylvia Fowles sezonun kariyer rekorunu (34 sayı) kırdı, 16 da ribaundla oyunu domine etti.

Sylvia Fowles 34 sayıyla sezon kariyerinin en yüksek skorunu attığı maçta 16 da ribaund alarak double-double yaptı ve Chicago’nun Washington Mystics’i 78-65 yenmesinde baş rolü oynadı. 21.9 sayıyla sezonun sayı liderliği sıralamasında birinci sırada bulunan Galatasaraylı oyuncu böylece son 11 maçın 8’inde 20 sayı barajını geçmiş oldu.

Bir oy ile Tamika Catchings'in saltanatını yıktı. 19 oy alan Sylvia Fowles WNBA'de yılın savunmacısı seçildi. Tamika Catchings 18 oy aldı bu oylamada.

Yılın savunmacısı seçilen Sylvia'ya tebrikler.