• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sylvia Fowles

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Hırsız FCN kaynak bile belirtmemişler.

Pes etmemiş Aslan parçası belli, o kupa hakkımızdı ve hakkımız olanı istiyor.
O da artık Augustus gibi içimizden biri oldu, kessen sarı kırmızı akar yani ;).
Böyle oyunculara sahip olduğumuz için çok mutluyum. Umarım uzun yıllar hep beraber başarılı seneler geçiririz.

2 yıl olması takımın vizyonunu görmek açısından çok iyi oldu.

2 yıl az olmuş, yönetim istifa ! :)

inanmıyorum çok sevindim, bir insan bir senede kendini bu kadar sevdiremez, bu kadar sempatik olamaz :)

Sanırım yönetimin bu sene yaptığı en doğru işlerden biri bu :) Çok sevindim gerçekten ..

Demek ki kendisine gelecek seneler için iyi bir oluşum olacağına dair söz verildi,yoksa ben onun yerinde olsam final serisindeki rezil hakem olayından sonra Türkiye'nin yüzünü dahi görmezdim ki eminim kendisi de öyle düşünüyordur..2 yıllık olması daha güzel oldu,seneye iyi bir kadro ile yardımcı olmalıyız ona kupa kazansın diye...

Sevinçten ağlayacağım muhteşem bir haber muhteşem . İnşallah bir aksilik çıkmaz .

bize böyle karakterli oyuncular lazım... O bizden memnun bizde ondan... İnşallah nice 2 seneler olur :)

Keske resmi site aciklasa, bizle iki sene daha olacagini.

Aralık'ta takıma katılmak istiyormuş Fowles (kaynak: Eyüp Yıldız)

Yanlış anlaşılmasın Eyüp abi yalan söylüyo falan demiyorum ama, Fowles'ta sorun olduğunu düşünmüyorum 2 senelik uzattığımızı biliyoruz. Fowles'ın normal olarak takımla çalışmalara başlıyacağını düşünüyorum.

Önder Abi yazdı sabah buraya.

Eğer ocakta katılmak istiyorsa onun yerine Augustus alınabilir. Ocakta katılıyor diye Catchings'den vazgeçtik Fowles'dan da vazgeçilebilir. Hiçbir oyuncu kafasına göre gelemez bu kulübe.

Yanlış anlaşılmasın Eyüp abi yalan söylüyo falan demiyorum ama, Fowles'ta sorun olduğunu düşünmüyorum 2 senelik uzattığımızı biliyoruz. Fowles'ın normal olarak takımla çalışmalara başlıyacağını düşünüyorum.
Sadece Eyüp abi değil,Önder abide Fowlesin Aralık ayına kadar gelmek istemediğini açıkladı.

Fowles'ın Aralık'ta takıma katılma isteği kötü oldu bence ikna edilmeli bi şekilde. Ondan vazgeçmeyi düşünmek bile istemiyorum şahsen.

Acaba , Tina Charles bundan dolayımı alındı

Geri