Sylvia Fowles

Ben Önder abinin yazdığını görmemiştim, Eyüp abinin twitter'ından okuduğum için O'nu kaynak gösterdim, yanlış anlaşılmak istemem bu konuda. İyice okuyup araştırıp yazmak lazım tabii ki de, birilerini kırdıysam affola ;)

şuanki durumda zaten ros cacares EL'yi pek vermeye niyetli değil 3 Amerikalı + Alba ile çok büyük ihtimalle ligi ve kupayı alırız bu sezon...
ah EL kıtadışı sayısını 3 e çıkarsa...

Bu harika bir haber,sanırım lig için tek eksiğimiz bir Avrupa'lı guard oldu :)

2 Avrupali ve devsirme tercihlerimizi dogru yapabilirsek Ros Casares e gercekten rakip oluruz.Ilk besimiz onlardan iyi olacak.Rotasyon tercihlerinde zorlanacaz.Isil ve Baharda artik cok calismali.Bu senenin mazereti olmaz.

UMMC nin hamlelerinide merak ediyorum açıkçası.Çünki Harokova-zogota-sue-gruda-stepanova bir amerikalı ile destekleyecekler daha.Augustusu alırlarsa şaşmam:)

Ayrıca bizim yerli Hamlelerimizide merakla beklıyorum...

Sylvia Fowles Yuvada Kaldı

Galatasaray Medical Park, yıldız pivotu Sylvia Fowles ile yeniden anlaşmaya varmıştır. ABD’li oyuncumuzun sözleşmesi iki seneliğine uzatılmıştır.

Sylvia Fowles’a Galatasaray’daki yeni kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Gelsin play-off'lara yetişsinde ne zaman gelirse gelsin..

Spartak Moskova'yı 2 sene üst üste şampiyon yapan muhteşem 2'li artık Parçalı Formayı giyecekler.Umarım aynı başarılarını bizde de sergilerler.

Taurasi hamlesinin anlam ve değer kazanması adına Fowles'un kalması önemliydi..
Her şey güzel olacak inşallah..
Bütün ihtimalleri satın aldık..
Artık sadece Fenerbahçeyi değil, feneri, onun federasyonunu ve onların hakemlerini üst üste koyup yeneceğiz..
Alayına karşı sadece Galatasaray.
Arkasında satın alınmış gazeteleri, kurulmuş federasyonu ve kukla hakemleri olmayan Galatasaray.

En önemli nokta anlaşmanın 2 yıllık olması.Fowles bu takımda basketbolu gerçekten bilerek oynayan ender oyunculardandı kaybı çok yaralardı bizi ancak şimdi şahane bir iskelet kuruyoruz.

Diana-Alba-Fowles-Tina gerçekten mevkiilerinin en ama en iyi oyuncularından.Sözleşmelerin hepsi en az ikişer yıllık. Şimdi olursa iyi bir devşirme iyi bir avrupalı ve tabiki TÜRK hamlesi ki asıl önemli nokta burası şu andan itibaren.

Esmeral'ın sakat olması falan önemli değil.Sene başında olmasa ortasında faydalanırız oda olmadı önümüzdeki sene faydalanırız ama en azından kadromuzda ortalamnın üstü bir yerlimiz daha olur.