Sylvia Fowles

Re: Seimone ve Sylvia Galatasaray' da

Smaç basan tek isim olarak lanse edilmiş ama Maya Moore'da smaç basan ender bayanlardan. İleride bu forma altında görmeyi istediğim isimlerden biri.

Merak edilen başka bir kısım bu transferler bir sponsorluk anlaşmasının meyvelerimi,yoksa bu yıl olduğu gibi bizzat Başkanımızmı destekleyecek şubeyi...Bunun cevabını birilerine sordum ama net birşey söyleyen yok...Belki forumda bu sorunun cevabını bilen vardır...

hangi yabancılarımızın avrupa pasaportu var Katie hariç ?
Biri bu pasaport olayına göre muhtemel kadroyu yazabilir mi az çok tahmin edildiği kadarıyla ?

Metin Karadenizin yazdığı antrenör sorununa katılıyorum.....ama.....z.k nın başına bence Müge Berkalp'i menajer olarak getirirsen herşey çok güzel olur diye düşünüyorum....bu kadar kaliteli abd li kadrosunun bulundğu takıma mutlaka müge berkalp gibi disiplinli,basketbolu iyi bilen,yabancı dili olan ve oyunculuk geçmişinden dolayı tüm oyuncuların saygı duyduğu biri ŞART...

Gerçekten mükemmel transferler.

Sadece üç ihtiyacımız var Final-Four için:

1.Sophia, Türk olacak.
2.Beck Hammon ayarında bir guard alınacak.
3.Zafer Kalaycıoğlu gönderilip, Avrupalı ve tecrübeli bir hocayla uzun vadeli anlaşma yapılacak.

Ben anlamıyorum kimi der yabancılar Z.K sayesinde geliyor kimi der avrupalı tecrübeli bir koç ile anlaşılmalı.

Ne diyelim hayırlısı olsun biz küme düşerkende bu takımın yanındaydık.

Oyunculara karşılığı verildiği için geliyorlar. Antrenör konusunda oynattığı basketboldan keyif alınan, taktiksel hamleleri yerinde olan kariyerli bir antrenör alınabilir. Oyunculara belli paralar veriliyorsa antrenörlere de verilir. Zafer Kalaycıoğlu'nu avrupa çapında yapan başarı ve özellikler nelerdir bilgilendiren olursa öğreniriz.

Sezai Saçak' Alıntı:
Ben anlamıyorum kimi der yabancılar Z.K sayesinde geliyor kimi der avrupalı tecrübeli bir koç ile anlaşılmalı.

Ne diyelim hayırlısı olsun biz küme düşerkende bu takımın yanındaydık.

Valla, o lafı Kalaycıoğlu'nun kendisi dememiş miydi?

Yapmayın, etmeyin diyorum. Çakıl taşına oynamıyor oyuncular. Keşke, hep bahsedilen Amerika gezilerinde San Antonio'da Young'ın nasıl kullanıldığını görebilseymiş. Sophia'nın aaa idmanda seni görmüştüm demesinin anlatılmasına gülüyordum; ama oyuncuların o sayede geldiğine inanan oluyormuş demek ki.

Bu arada yeniden yapılanacak olan Caseres'te Isma Canto da boşa çıkıyor seneye. Haydi diyorum, artık zamanı diyorum. Cem Hoca erkek takımında kalıyorsa, yapılacak iş Hejkova, Ratgeber,Canto gibi coachlarla çalışmaktır.

sophia türk yapılmayacaksa bu oyuncularla anlaşmazdı yönetim.
Sylvia - yasemin
Sophia - bahar
Augustus - katie
Esra - tuğba
Eu yabancı - Işıl - nilay
Bu kadroda Sophai'nın Türk , Katie'nin Yunan milli takımında oynayacağını varsaydım. Bu kadro f4'ü rahat yapar. Acaba eu guard olarak kim gelecek ?

Muhteşem transferler.
Becky Hammon hakkında bilgi verebilir misiniz?

Emre Karakaplan' Alıntı:
Hüseyin Çıtak":20bavf74]http://www.wnba.com/playerfile/sylvia_fowles/index.html Daha 25 Yaşındaymış. [url="http://www.wnba.com/playerfile/seimone_augustus/index.html' Alıntı:
http://www.wnba.com/playerfile/seimone_ ... index.html[/url]

Seimone Augustus 26
Sylvia 2 yıl önce draft edildi. Abi birde Seimone 26 değil 24 yaşında bize geldiğinde 23 yaşındaydı zaten :)[/quote:20bavf74]

Evet Sylvia 2 Yıl önce Seimone 4 Yıl önce draft edilmiş.WNBa'in sitesi Emre o zaman yanlış yazmışlar.

guard konusunda bir kaç aksaklık olduunu duyduum benim merak ettigim bu oyuncuların maaşlarını nasıl karşılıyoruz sylvia ve becky de gelirse ?

İkiside hayırlı olsun, Seimone'nu az çok kestirebiliyordum ama Sylvia için resmi birşey gelmeden kestiremiyordum..

süper bir haber alınacak iyi bir guardla bu takım seneye euroligte kafaya oynar.Beni asıl heyecanlandıran Seimone Augustus'u tekrardan parçalı forma ile görmek olacak

ÇoK iyi transfer kabul ediyorum ancak resmi açıklama yapmak biraz erken değil mi ? Takım finale çıkıyor ve yabancı oyuncuların seneye bizimle olmayacağını belgeler nitelikte bir haber bu.Oyuncuları nasıl etkiler sizce ?

gsbasket.org ve salsabasket.net bu haberi çok erken verdi bence.Takımın üstünde motivasyon kaybı olursa sorumluluk gsbasket'in ve salsabasket'indir.