Sylvia Fowles

Re: Seimone ve Sylvia Galatasaray' da

Sonuçta resmi bir açıklama yok. Ayrıca Seimone'nin geleceği zaten biliniyordu, takıma bir pivot alınacağıda biliniyordu yani oyuncuların hayal kırıklığına uğradığını sanmıyorum. Oyuncu final serisine motive olamayacak kadar sorun etmez bu durumu. Hemen bu siteleri sorumlu tutmak saçma geliyor bana.

Burak, takımdan gidecekler kendini biliyor abi zaten. Biz bilmiyor muyuz mesela hangi yabancılar gidecek? Yerlilerin zaten böyle bir sorunu yok. Geleceklerin de belli olmasında bir sakınca yok 'bence.' İspanya ve Rusya basınındada her gün tonla isim yazılıp çiziliyor mesela. Kimsenin motivasyon kaybı yaşadığını görmedim bu sebeple.

editeyşın.. Serdar abi de yazmış blogunda, şimdi gördüm..

Sylvia Fowles Galatasaray'da

05.05.2010
Potada bayanlarda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer etmek için savaş verdiği Sylvia Fowles tercihini sarı-kırmızılı ekipten yana kullandı. Spartak Moskova ile Bayanlar Euroleague şampiyonu olan ve başarılı bir sezon geçiren ABD'li pivot, gelecek sezondan itibaren Galatasaray forması giyecek. Bilindiği gibi 25 yaşındaki Fowles, Taurasi transferini bitiren Fenerbahçe'nin de uzun süredir gündeminde yer alıyordu.

EN YAKIN ARKADAŞI AUGUSTUS!
Fowles'ın Galatasaray tercihinde yakın arkadaşı olan ve yeni sezonda sarı-kırmızılı formayı giyecek Augustus'un etkisinin olduğu öğrenildi. Pota altında çok etkili olan ve smaçlarıyla izleyenleri büyüleyen 1.98'lik pivot, bu sezon Spartak Moskova ile Rus Ligi'nde 20 dakikada 11.1 sayı 6.4 ribaund ortalaması tuttururken, Euroleague'de 26 dakikada 14.1 sayı 8.8 ribaund ile mücadele etti.

kaynak: Sabah

Simon, Sophia, Sylvia, Tamika. Bu takımı durdurmak hiçte kolay olmaz. tabi Sophianın Türk olması lazım. Birde iyi bir koç lazım tabiki takımın başına bu yabancıları çekip çevirebilecek.Yönetim heralde bunun için final serisinin bitmeisni bekliyordur.Yoksa şimdiki koçumuızun böyle bir takımın başına geçebileceğini hiç ama hiç düşünemiyorum.

Mert Demirtepe' Alıntı:
Simon, Sophia, Sylvia, Tamika. Bu takımı durdurmak hiçte kolay olmaz. tabi Sophianın Türk olması lazım. Birde iyi bir koç lazım tabiki takımın başına bu yabancıları çekip çevirebilecek.Yönetim heralde bunun için final serisinin bitmeisni bekliyordur.Yoksa şimdiki koçumuızun böyle bir takımın başına geçebileceğini hiç ama hiç düşünemiyorum.
Spartak yada Roc Casares'in koçlarından birini alabilirsek bizi kimse tutamaz.

G.SARAY İSTEDİ, F.BAHÇE TAŞ KOYDU!..

F.Bahçe?nin S.Moskova?nın yıldızı Taurasi ile anlaşması sonrası aynı takımdan Sylvia Fowles?a teklif yapan G.Saray, karşısında yine Sarı-Lacivertliler?i buldu!

Bayan basketbolunda gelecek sezon için atağa kalkan ve Avrupa Ligi şampiyonu Rus Spartak Moskova?nınWNBA?li yıldızı Diana Taurasi?yi renklerine bağlayan Fenerbahçe?yemisilleme yapmaya hazırlanan Galatasaray, karşısında yine ezeli rakibini buldu.

Rus ekibinin diğerWNBA?li yıldızı ünlü pivot Sylvia Fowles?a teklif götüren Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe?nin bu oyuncuya da teklif götürmesiyle zor durumda kaldı. Galatasaray?ın hatırı sayılır teklifi sonrası Sarı-Lacivertliler?in daha iyi bir teklifle yoluna çıktığı 1.98 boyundaki ve 25 yaşındaki Fowles?un önce ?Bu iş tamam? dediği, Sarı-Kırmızılılar?dan düşünmek için süre istediği belirtildi.

Htspor'un haberine göre, Smaç yapabilme özelliğiyle de tanınan Fowles?a Fenerbahçe?nin de talip olmasıyla beklemeye geçen Galatasaray?a sevindirici haber ise sakatlığı tamamıyla geçenWNBA?li bir diğer yıldız Seimone Augustus?tan geldi. Önceki sezon Galatasaray ile FIBA Avrupa Kupası?nı kaldıran Augustus?un dizindeki sakatlığın iyileştiği ve önümüzdeki sezon için Sarı-Kırmızılılar?la yeniden anlaştığı öğrenildi.

Maraton

Bu ne şimdi?

Htspor'a mı inanacağız yoksa gsbasket'e mi.
Düşünmeye gerek var mı.
O haberde teklif götürdüğümüz yazıyor.
Gsbasket ise sözleşme imzalandı diyor.
1-2 istisna haber dışında gsbasket'in geldi diyipte gelmeyen bir oyuncu veya coach hatırlamıyorum.

Biz sözleşme imzalandı diyoruz, adamlar teklif götürdüğümüzden bahsediyor. Ya bir ay geriden geliyorlar ya da birilerinin yüreğine su serpmeye çalışıyorlar.

Bir de yeni koçumuz ... diye bir başlık açmak nasip olsa bu sezon sonu, işte o zaman tadına doyum olmaz bu takımın.

Tamam o zaman gereken açıklama yapıldı bundan sonra kim ne yazarsa yazsın. :)
Şampiyon olursak yeni koç gibi bir ihtimal kalmaz bence. Olamazsak belki.

Fb alamadığı için kuyruk acısı içinde Sabah Gazete'sinin haberini yalanlamış resmi sitesinden..

Bugünkü Sabah Gazetesi'nde, Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nın transfer etmek istediği Sylvia Fowles'ın, tercihini Galatasaray'dan yana kullandığı yönünde iddiaların yer aldığı bir haber yer almaktadır.

Kulübümüzün, bahsi geçen oyuncunun transferiyle ilgili herhangi bir girişimi olmadığı için, haberdeki 'Tercihini Galatasaray'dan yana kullandı' şeklindeki ifadeler gerçekle örtüşmemektedir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız,
Fenerbahce Spor Kulübü

Şuna Galatasaray'ı tercih etti,bizde eziklendik desenize :)

Bugünlerde, görmekten en memnun olduğum başlık, bu başlık. Umarım ayın 13'ünde çok daha güzel bir başlık daha eklenir..

fb ninde yaptıı transfer bence güzel ama augustus sophia ve sylvia bizde muhteşem olur ama yerli rotasyonunu arttırmamız lazım diye düşünüyorum

Sylvia ve augustus çok iyi bir haber olmuş bu yaz agustus inşallah eski günlerinden dahada hırslı ve istekli dönecektir.
bu transferler şu anlama geliyor en iyi 3 oyuncu bizde... augustus,sylvia,sophia
bir tanede sağlam avrupa pasaportu olan 1 numara alırsak ışıl ile birlikte en iyi gurdlarda bizde olacak. ama büyük oynayacaksak yani eu 4 oynamak ve şampiyonluğun en büyük adayı olmak istiyorsak mutlaka bir eu guard almak gerekir bunu yaparlarsa fb den dah iyi bir kadromuz olacağı çok açık. İşin önemli diğer bir ksımı Türkiye deki Galatasaray bayan basketbol ruhunu tekrar yaratmak ve şampiyonluklara tekrar damga vurmak.
Bence bu GS-Fb çekişmesi Avrupa'daki Rus üstünlüğünü Türkiye'ye çevirdi artık Rusya yerine merkez Türkiye olacak gibi.
Bu olay Avrupa şampiyonluğu çekişmesine dönecek mutlaka.